Könyvjelzők

War of Titans

Alternatív nevek: War of Titans

Ebben az esetben, ha nem hanyagolja el a nyilvánosság figyelmét, szeretnek maradni a reflektorfényben, de még mindig nem idegenkedik a hullám az öklüket, a War of the Titans játékot készített az Ön számára személyesen. A játék viszi messze tőlünk sok évszázados római idők és a gladiátor harcok.

Abban az időben, amikor a Római Birodalom, valamint minden más civilizáció, igényes kenyér és cirkusz, az arénában kiment két erős harcos, és bizonyították, hogy képesek az első. Ez az, amit kínál a játék War of Titans. Nincs második. Csak az első és a vesztesek. De meg kell tanulnunk, hogy álljon fel, még a vereség után, és lépni, megtalálja az erőt, a harcot újra és újra az ő riválisa, és nem kell félni, hogy csapdába újra. Fear - ez egy hiba.

War of Titans online játék hozza egy nagyon nehéz, de megvalósítható cél. Ez az, hogy minden egyes a virtuális játékos harcos. Másfelől, a játékosnak kell, hogy a karaktered olyan szintre, hogy azt jelenti, csak egy dolog - a tökéletes elsajátítását a gladiátor.

A War of Titans Online regisztráció nem okoz problémát. Itt kell, mint mindig, hogy a logika. Ez az a név, amellyel belép a játékot. Ezután adja meg a jelszót, és válassza ki a javasolt kontinensen. Minden ilyen szerverek állnak rendelkezésre a különböző részein a világ. Válassza ki az egyik, hogy illik a. Ezután meg kell adnia a születési dátumát, hogy képes legyen meghatározni a korát a játékos, és fogadja el a játékot. A regisztráció után, akkor válasszon egy karaktert gladiátor, aki belép az arénába a harcra. Valójában, a választás már kicsi, mint a játék fejlesztői érdemes csak négy hősök. A megfelelő korszak görög-római neveket. Mindegyikük egyedülálló a maga nemében, sőt felruházott különleges tulajdonságokkal. De a játék képes lesz arra, hogy javítsa ki a kedvence, fejleszteni, néhány minőségi vagy tanítani valami újat.

Elkezdenek játszani online játék War of Titans felhasználók tapasztalattal ajánlom a képzés küldetéseket. Itt lesz képes elsajátítani a technikát a harc és a lényege a játék. A hős podnapryazhet virtuális izmok, és te -, és az ujját felmelegedett poupravlyat az egér vagy a billentyűzet. És miután képzések - Üdvözöljük igazi mészárlás!

A War of Titans kell játszania az első helyen azok számára, akik szeretnék érezni az igazi hajtás és a szenvedély, aki szeret harcolni a csatában, és ki nem állhatja nélküli élet kaland. Itt meg kell tanulnunk, hogy forgatni, és fejszét és a kard, mert azt várjuk az ellenfél nincs kegyelem. Gladiators becsülik arányban kategóriákban, mint például a szilárdság és kitartás, ügyesség és természetesen a sebesség mozgását. Ez a négy különleges alapelvek hátterében az egész játék. Minden egyes, a legjobb gladiátorokat bármelyik. Ugyanakkor senki sem zavar, hogy tudja, hogy felfedezzék az új kategóriában.

Között gladiátorok megy a valuták. Suttogó számlák itt helyettesíti az arany, ezüst és a poharak. Legegyszerűbb, ahogy már kitalálta magát, hogy az ezüst. Az arany és az értékes pontokat nehezebb lesz, mert számukra ez lehetséges jackpot. Ez annyira hálás, hogy megkapja a havi győztes harcol az élet, ahogy mondani szokás, és a halál. Egyszer egy hónapban az arénában konvergálnak két gladiátor, és a tét - a jackpot. Eredménye a csata attól függ, hogy milyen készségekre lesz hasznos ebben az esetben.

A Dodgers nagyon rövid munka kemény, de az erős lehet "kijönni", akinek nagyobb sebességgel. Bár a lebomlott itt aligha lehet megjósolni. By the way, minden karakter rendelkezik egy speciális fegyver - egy rúd, fejsze, kard, vagy bármi más. Általában, a játékosok megpróbálják elsajátítani a képesség egy faj, nem pedig a hullám, és hiányzik minden, ami kéznél van. De akkor már a speciális stratégiát, úgyhogy nem a terveket előre. Röviden, a játék nagyon érdekes és izgalmas, hogy késedelem kezdete jobb, ha nem. Gladiátor versenyek az ókori Rómában is vadul népszerű. Úgy jönnek, hogy a tömeget, az arénában, mint a stadionok tele voltak az utolsó falu. A mai világban a gladiátor csaták nem kevésbé érdekes. Korrigált csak az, hogy most már nem csak látni, hogy a hallgatási pozíció, hanem részt venni csak ül egy széken, és nem szenved sérülések és sebek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more