Könyvjelzők

Vetemedés

Alternatív nevek: Vetemedés

Rendszerkövetelmények:

Processzor: Core 2 Duo / Athlon X2 2 GHz-es

RAM: 2GB

Videó: 256 MB

Lemezterület: 1.. 9 GB

Warp - egy számítógépes játék, amely kombinálja a legjobb tulajdonságait a klasszikus arcade puzzle és lopakodó akciójátékok. Warp játék megadja nekünk a lehetőséget, hogy úgy érzi, nem a megszokott szerepét megmentője a bolygót az idegen fenyegetés, hanem az, hogy próbálja ki a bőrön az idegen egy másik világból. Játssz Warp kell menekülni a támadók, mint itt, ahol az emberek már ma. Szörnyű és alattomos Homo Sapiens kívül esnek, hogy rögzítse a békés helyet utazó, hogy rá a borzalmas élményt. A játék kezdődik a Dungeons csak egy titkos bázisok található a mélyén az óceánok. Édes és szép tér lény nevű Zero megszökik a felügyelet és megpróbálja elhagyni a bázist, ahol a fel-és embertelen kísérletek undorító kísérleteket, de ahogy a titkos bázis nem lesz könnyű. Warp, titokzatos játék tele van egy csomó rejtvények és veszélyes, alattomos ellenséget, aki szeretné, hogy kárt okoz a szerencsétlen idegen jellegű.

Játékmenet

Békés és ártalmatlan teremtés Zero, a játék főhőse Warp éles agyarak és hatalmas karmokkal, és ezért a közvetlen konfrontációt az őrök és a gonosz tudósok él egy titkos víz alatti bázist, indul, nem tud. Warp, a játék, ahol van, hogy elrejtse a legtöbb, a félreeső cubbyholes és a rejtett szobák, megtámadják ugyanazt ellenség lesz, kizárólag annak a hátsó, és csak a kábító az ellenség, és egy másik, hogy közelebb kerüljenek a hőn áhított kilépés az adatbázisból. Nulla, így az idegen jön ő idegen képességeit, nevezetesen a lánc, amely lehetővé teszi számára, hogy teleportálni villám rövid távon. Warp játék kerül megrendezésre állandó mozgásban tövénél, ahol az idegen, hogy felszámolja a falak és zárt ajtók könnyedén, így üldözőik, és minden biztonsági rendszer érzékeny területek. Ugyanazt a képességet Zero lehet biztosítani a leginkább megfelelő hely, ahol nem valószínű, hogy bárki is keresni, hordóban, fiókok és belül is az élet. Warp játszhat, és elég brutális, mert hogy belül egy másik objektum, békés idegen hatalom a gondolat is terjedt, hogy darabokra egy látványos robbanás, sem kivétel, és a nép, mely nulla lesz.

Fejtörők

A játék nem engedi, hogy pihenjen egy kicsit, és dobja egyre több feladatot szintről szintre, arra kényszerítve több és találjatok új mozdulatok, valamint a jogszabály nagyon gyorsan. Titkos tengeralattjáró bázis egy hatalmas méretű, és ez lesz a sok érdekes helyek, hol máshol kell menni. Mozgó hely lesz nem csak a képesség, hogy áll a játékosok, és egyesíti az összes lehetőséget, meg lehet oldani a feladatot nagyon különböző módokon. Félretett tövében rózsaszín elemek, az úgynevezett fejlesztő Grubs, nyissa meg a játékos számára új készségek az idegen, mint a csendes mozgás vagy megjelenítésére tárgyat a térképen. Eltekintve az alapvető feladata a küldetések az lesz, hogy további feladatok végrehajtására, mint például átmenjen a szintet egy bizonyos időn belül vagy megsemmisíti az összes ellenséget egy bizonyos készség a főszereplő. Ezek az új munkahely nyílik meg további bónuszokat és lehetővé teszi a sokkal gyorsabb, hogy új lehetőségeket Zero, amely nyitott lesz az egész játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more