Könyvjelzők

Warpath: Ace Shooter

Alternatív nevek:

Warpath: Ace Shooter katonai stratégia mobil platformokhoz. Itt jó grafikát fogsz látni. A játék hangjával is minden rendben van.

Sok különböző dolog vár rád:

  • Harcososztagok létrehozása és kezelése
  • Építsd meg és fejleszd a bázisodat
  • Bányakészletek
  • Küldetések teljesítése és tapasztalatszerzés

Ez az esetek rövid és korántsem teljes listája, most pedig mindenről részletesebben.

Szolgáidra az egész világon, sok küldetés vár rád a föld legtávolabbi zugaiban.

Rögzítse a stratégiai pontokat egyedül. Több száz mesterlövész küldetésen kell keresztül menned, ahol az ellenfelek kiiktatásával mutathatod meg pontosságodat és ügyességedet a lőfegyverekkel.

A puska egész arzenálja áll az Ön rendelkezésére különféle feladatokhoz. Mindegyik javítható és megfelelő irányzékkal felszerelhető.

Csak a legjobb fegyver és a harcos készsége garantálja a célpontok elpusztítását.

Vezessen egységet a csatatéren. Kísérletezzen különböző típusú taktikákkal, hogy minden küldetésben eredményt érjen el. Ne felejtse el felszerelni harcosait a szükséges felszereléssel. A páncélozott autók, tankok és még repülőgépek is erősebbé teszik hadseregét.

Tapasztalatszerzéssel javíthatja a harcosok tulajdonságait. Frissítsd a fegyvereiket és felszereléseiket.

Ahhoz, hogy hadseregét mindennel el tudja látni, amire szüksége van, szüksége van egy bázisra és sok anyagra. Építsen meg mindent, amire szüksége van. Bővítse területét, hogy még több értékes erőforrást gyűjthessen. Gondoskodjon az erőforrások kitermeléséről és a védelmi építmények felépítéséről, hogy az ellenség ne tudjon behatolni a területére.

Tervezze meg hatalmas házát úgy, ahogy tetszik. Válassza ki a megfelelő dekorációt, és helyezzen el trófeákat és ajándéktárgyakat a különböző küldetésekből a területen.

Csatlakozzon a játékhoz minden nap, és napi és heti bejelentkezési díjakat kap. A Warpath: Ace Shooterrel annyit játszhatsz, amennyit csak akarsz, tölthetsz öt percet a játékban vagy egész nap, minden a vágyadtól függ.

Mindig történik valami a játékban, nincs idő unatkozni. A szezonális ünnepek alatt különleges eseményeken vehet részt, és olyan egyedi trófeákat szerezhet, amelyeket máskor nem lehet megszerezni.

Nem leszel egyedül ebben a játékban. Keressen új ismeretségeket szerte a világon, kommunikáljon, kössön szövetséget szövetségeseivel. Harcolj valódi ellenfelekkel online, és nyerj. De mint tudod, mindig lehetetlen nyerni, ne légy ideges, a vereségek még erősebbé tesznek.

Ahhoz, hogy anyagilag is kifejezze háláját a fejlesztőknek, lehetősége lesz vásárolni a játékon belüli boltban. Főleg különféle dekorációkról van szó, de a játékon belüli valuta is megvásárolható, valamint hasznos fejlesztések és fegyverek. A vásárlás nem kötelező, valódi pénz befektetése nélkül mindent elérhet, de ez egy kicsit tovább tarthat.

Warpath: Ace Shooter ingyenesen letölthető Android rendszeren, akkor kövesse az ezen az oldalon található linket.

Kezdj el játszani most, hogy létrehozz egy legyőzhetetlen osztagot, szerezz egy fényűző kastélyt, és vegyél részt egyéni mesterlövész küldetésekben!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more