Könyvjelzők

WARSTORY

Alternatív nevek: Warstory Online bevezetése

Company, a fejlesztő az online számítógépes játékok Bigpoint ismerős minden rajongó ez a fajta szórakozás számos sikeres és átgondolt projekteket. Ezért a termelés minden új játék ez a cég tartják a játékosok, mint a jelentős esemény.

Ugyanez vonatkozik játékok WARSTORY az interneten, amely összehozza a játékosok alatt a második világháború, és kínál oldalán szövetségesei, az amerikaiak vagy a Szovjetunió, és tartsa döntő csaták Európában, és saját szemükkel látni a bukása a náci Berlinben. Ebben az online játékban WARSTORY megvalósult szokásos fényes és színes, ezért játszani a játékot online WARSTORY lesz érdekes, nem csak a szerelmesek a történelmi csaták, de a rajongók az online szerencsejáték csapat.

Vegyél részt a játékban WARSTORY megvalósult szokásos egyszerű és intuitív, mint minden egyéb játékokat BigRoint. Ki kell választani egy becenevet (azt a nevet, amit továbbra is használni a játékban), a jelszót, hogy jelentkezzen be a fiókjába, és e-mail címét, amelyet meg kell küldeni e-mailben visszaigazolást regisztráció és amelyet rendszeresen küldeni friss játék híreket.

Regisztráció WARSTORY hogy ha csak néhány percre, és ha figyelembe vesszük, hogy annak érdekében, hogy játsszon WARSTORY nem kell letölteni és telepíteni speciális kliens (böngésző alapú játék teljesen), akkor szinte azonnal kezdj el játszani WARSTORY. Ebben az esetben, ha regisztrálva van a szociális hálózat Facebook, WARSTORY regisztráció lesz az Ön számára egy gombnyomással - ez a kellemes lehetőség, hogy felkészüljenek a játékosok online játék fejlesztői.

A regisztráció után ki kell választani, amely a nemzet fog játszani. A választás által képviselt a Vörös Hadsereg és a szövetséges hadsereg. Az Ön célja - elvégezni a végső harcot a Harmadik Birodalom, online játék, több mint 50 WARSTORY teljesen valós történelmi csata a győzelemért, ahol nagyon fontos, hogy harci taktika és stratégia, valamint a világos koordinálása mozgások szövetségesek. A társak nem lesz probléma - WARSTORY online játék nagyon népszerű, és az embereknek a száma hajlandó játszani a játékot online WARSTORY több tízezer.

Egy érdekes tulajdonsága a játéknak a technológia használata mellett a normál egységek és különítmények az úgynevezett "hősök" - különleges egységek, amelyek egy igazán egyedi képességeit nem áll rendelkezésre más egységeknek, és akinek viselkedése a csatatéren volna döntő befolyással a végeredményre. Így minden eredményeket ért el a játék világában, akkor arra ösztönzik, speciális érmet, és ő vezet online játék WARSTORY nyilvántartást vezet az összes híres lett hős, és rendszeresen ad nekik a különböző prémiumok, amellett, hogy a határozatok elismeréséről és hírnévre tett szert a többi játékos.

Jobs, hogy meg kell végre a játékban, alaposan átgondolt és sokfélék. A folyosón az egyes munkahelyek szüksége lehet tölteni az egész órát, de ez idő alatt, köszönhetően a szórakozás és a játék neodnoobraznogo érdeklődés az eljárás nem vész el, hanem éppen ellenkezőleg.

WARSTORY online játék - jó példa arra, hogy nem teszi a böngésző-alapú online játékok. Világos és gyönyörű grafika, bonyolult munka, érdekes és részletes történet, rugalmas rendszer prémiumok és eredményeit, és ennek következtében mindez - a nagy számú játékosok és a szurkolók a világ minden tájáról. Próbáld ki, és találja magát a szerepe a harci parancsnoka a második világháború alatt, ami elég képes dönteni a kimenetele a következő fontos csatát.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more