Könyvjelzők

Wartales

Alternatív nevek:
A

Wartales egy modern körökre osztott stratégiai játék. Kicsit szokatlan jó grafikát látni egy ilyen műfajú játékban. Valamilyen oknál fogva az ilyen játékok fejlesztői leggyakrabban a klasszikusokat próbálják utánozni és feláldozni a grafika minőségét, hogy a játék klasszikus megjelenésű legyen. Jó látni, hogy vannak cégek, amelyek saját maguk alkotnak valamit, és nem próbálják modern módon újrateremteni a harmadik hősöket.

A játék az Edarani Birodalomban játszódik, amelyet egy nagy pestisjárvány pusztított el.

Mielőtt játszol a Wartales játékkal, válassz egy régiót, ebből három van eddig a játékban, de a fejlesztők sokkal többet ígérnek.

Jelenleg elérhető:

  • Vertruz
  • Tiltren
  • Artes

Kezdésnek nem is olyan kevés. Mire ezt a szöveget elolvasod, már tucatnyian lehetnek.

Most alakítsd ki a zsoldosokból álló osztagodat, és fedezd fel a határtalan birodalom tartományait.

Kezdetben a harcosai alig különböznek egymástól képességeikben. Ahogy játszol bizonyos helyzetekben, némelyikük tehetséget mutathat a zárak kinyitásához vagy a lopakodáshoz, és valaki erősebb harcosnak vagy íjásznak bizonyul. Így további szakirányok nyílnak meg.

A fejlesztés négy ága

  1. Erő és erő
  2. Kereskedelem és jólét
  3. Bűnözés és káosz
  4. Titkok és bölcsesség

Alakítsa ki azt az irányt, amelyet prioritásnak tart egy harcos számára.

A fő történet mellett rengeteg apró küldetés vár rád utazásaid során. Végezze el az összes feladatot, keressen pénzt és tapasztalatot.

Vándorlás közben gyakran találkozhatsz ellenségekkel, akikből sok van a szétzúzott birodalomban. Rablók, dezertőr katonák és még agresszív vadállatok is. Nem szükséges minden alkalommal veszekedni, lehet okos, és egy jó viccel enyhíteni a helyzetet, vagy csak kifizetődni.

A csata körökre osztott módban zajlik. Minden harcoshoz két életrudat fog látni. Az első a páncél ereje, a második pedig az egészség. Először is a páncél kerül a fogyasztásba, majd az egészség. Amikor mindkét rúd kimerült, a karakter egy pontot kap a halálakor, és a számára leggyengébb ütés is az utolsó lesz. Az elesett harcosok helyett felvehetsz másokat is, de ez nem teljes értékű helyettesítés. Ezért jobb mindent megtenni, hogy ne veszítse el a leválás eredeti összetételét.

Rengeteg lehetőséged van a játékban, későbbi szinteken akár egész területek irányítását is átveheted.

A felszerelések és a fegyverek jelentős szerepet játszanak az egységek harci erejében. Próbálja felszerelni kis hadseregét a legerősebb fegyverekkel és páncélokkal. Mindent lehet javítani, és ha akarsz, akár újakat is létrehozhatsz.

Ki kell fizetnie az embereknek a napi bért, és gondoskodnia kell az élelmezésről.

A játék jelenleg korai hozzáférésben van, de gyakorlatilag nincs probléma, és rengeteg a tartalom. Később a fejlesztők még néhány kampányt adnak hozzá, és megígérik, hogy változatossá teszik az amúgy is jelentős fegyverarzenált. Ahogy a fejlesztő cég korábbi termékeiből is megállapítható, ezek nem üres ígéretek.

A Wartales sajnos nem tölthető le ingyen PC-re. A játékot a Steam platformon tudod megvásárolni, főleg ha a megjelenés előtt teszed meg, akkor kedvezményesen juthatsz hozzá.

Kezdj el játszani most, ez jelenleg az egyik legjobb körökre osztott stratégia!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more