Könyvjelzők

War Thunder

Alternatív nevek: War Thunder

War Thunder – teljes elmerülés a második világháború alatt

A War Thunder PC-játék a második világháború valós eseményein alapul, különféle akkori katonai felszereléseket használva. Ma a játékban harcolhatsz tankokon, repülőgépeken, hajókon, vadászgépeken és helikoptereken. Az akkori évek összes katonai felszerelése a legapróbb részletekig kidolgozva. Minden a repüléssel kezdődött, de a fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem állnak meg itt, és más típusú harci járművek hozzáadásával a lehető legvalóságosabbá teszik a játékot.

Az alkotók komolyan vették a projekt történelmi részét, a War Thunder játék teljesen újrateremti a katonai műveletek valós eseményeit. A projekthez csatlakozva a felhasználó egy másik időben találja magát, és az akkori eseményekben való önálló részvétellel tanulmányozhatja a háború történetét. A történelmi összetevő nem az egyetlen, amely a lehető legközelebb áll az igazsághoz, a fejlesztők a repülőgépek és a tankok létrehozásakor tanulmányozták az egyes modellek jellemzőit, a katonai felszerelések összes egysége egybeesik a prototípusokkal, a megjelenéssel és a műszaki jellemzőkkel. Maga a játék fizikája is a lehető legközelebb áll a valósághoz, egy erős gödörbe ütés után eltörhetnek a tank nyomai, vagy megsérülhet az alváz.

Egy légi szimulátor, ahogy a projekt szerzői eredetileg elképzelték, de a játék túlmutat egy egyszerű többjátékos online játékon, amelyben a fő gondolat a katonai stratégia és a repülésszimuláció volt. A fejlesztők további felszerelésekkel a projekthez új globális szintre emelték a játékot. Minden felszerelés feltételesen felosztható arra, hogy mi repül, lebeg és utazik a földön. Más szóval a légi közlekedés, a helikopterek, a földi járművek és a haditengerészet.

Kezdetben csak néhány ország harci egységein lehetett repülni vagy utazni. De ma több mint 10 képviselteti magát a játékban: USA, Németország, Szovjetunió, Nagy-Britannia, Japán, Kína, Olaszország, Franciaország, Svédország és Izrael. Minden ország egyedi a maga módján, és a technikának is megvannak a maga sajátosságai. Valaki erős a tankok gyártásában, valaki remek a repülőgépgyártásban, valaki pedig legyőzhetetlen a tengeren. A csaták globális természetének megértéséhez meg kell értened, hogy egyszerre nagyszámú játékos van csatában, és bármilyen irányból támadhatnak.

A War Thunder játék finomságai

A projekthez való csatlakozáshoz le kell töltened a War Thunder játékot, ez a kliens verzió. Miután telepített egy kis programot (indítót) a számítógépére, a játékos megkezdi utazását az időben online. A Var Thunder letöltéséhez legalább 1-re van szüksége. 5 gigabájt RAM és 3 gigabájt merevlemez-terület. A kliens telepítése után regisztráció szükséges, és a játékos megkapja a szükséges alapvető erőforrásokat. Négy csatamódban vehetsz részt csatákban, amelyek nehézségi fok szerint vannak felosztva. A kezdők választhatnak egy arcade módot az edzéshez, amelyben van egy asszisztens, aki eligazítja az irányítás bonyolultságát és ennek a technológiai modellnek a jellemzőit. Valósághű módban a valódi csaták története és terepe teljesen újrateremtődik. A szimulátor mód lehetővé teszi a játékos számára, hogy a legapróbb részletekig pilótának vagy tankernek érezze magát, az indítókulcs elfordítása nélkül nem mész sehova és nem is repülsz. A harci akciók változatosak, csapatban és önállóan is részt vehetsz:

 • Küldetések egy vagy kooperatív játékosok számára – itt különféle speciális feladatokat kell végrehajtania, vagy részt kell vennie a számítógépes ellenségek elleni harcokban;
 • Session-alapú csapatcsaták – igazi játékosok vesznek részt benne. Minden csapatnak 16 felhasználója van, hadilábon állnak egymással. A győzelemhez teljesíteni kell a feladatokat, el kell foglalni vagy meg kell semmisíteni az ellenséges repülőteret;
 • Racing – verseny a pilóták között a pálya áthaladójában maximális sebességgel;
 • Események – autentikus csaták történelmi újraalkotása. Csak azok a járművek vehetnek részt az ilyen típusú csatákban, amelyek egy igazi háborúban jelen voltak ezen a helyen.

Katonai felszerelésWar Thunder: tankok, repülőgépek, helikopterek, hajók

Nehéz leírni mindazt, ami a játékhoz hozzáadódott a fennállása során. A munka ma is folytatódik.

 • Tankok: könnyű, közepes és nehéz, önjáró fegyverek, SPAAG-ok és külön prémium páncélozott jármű.
 • Flotta: bárkák, csónakok, tengeri vadászok, rombolók, cirkálók, csatahajók + prémium páncélozott járművek.
 • Repülés: vadászgépek, támadóvadászok, támadórepülőgépek, bombázók, sugárhajtású repülőgépek, helikopterek + prémium páncélozott járművek.

Műszaki rangok is vannak, hét van belőle. Minél magasabb a rang, annál magasabb a minőség és a harci erő. A hetedik fokozat általában a modern harci egységek, de itt is találhatunk olyan ritkaságot, amely jól bevált a csatatéren. Ne feledkezzünk meg a prémium páncélozott járművekről sem. Nyomot hagyott a történelemben, és megvan a maga legendája, amelyet Ön is megismerhet. Egy ilyen apparátus élén ülve az ember önkéntelenül is korunk hősének érzi magát, aki egy igazságos ügyért küzd.

War Thunder Viking Rage PC – Jelentősebb játékfrissítés

Több mint négy tucat új jármű Svédországban és azon túl:

 • CV 90105 TML - a torony és a 105 mm-es ágyú valódi harckocsivá varázsolja gyalogsági harcjárművét.
 • A
 • Pvrbv 551 egy harckocsivadász igazi svéd TOW irányított rakétavetővel.
 • lkv 103 - aknavető, önjáró tüzérségi egység, kiváló dinamikával és sebességgel, erős akkumulatív lövéssel.
 • A
 • Lago I egy közepes méretű harckocsi, az egyik első svéd tank a második világháború kitörése idején.
 • U-SH 405 - a halálos fegyverek is lehetnek kicsik, két rakétavetővel felszereltek, kiváló manőverezhetőség.
 • Lightning F. 6 - Brit sugárhajtású repülőgép, képes volt leküzdeni a két mach sebességjelét, kiváló repülési tulajdonságokkal rendelkezik.
 • A Sverdlov
 • cirkáló könnyű és manőverezhető, kiválóan megbirkózik a kitűzött célokkal, a Szovjetunió számára fejlesztették ki.
 • ZTZ96A – Kína fő harckocsija, amelyet a második évezred végén mutattak be a világnak, hőkamerával szerelve.

Apache helikopterek (AN-64) az USA-hoz természetesen megjelennek a játékban. Nem feledkeztünk meg az új helyszínekről Svédországról és Dániáról sem. Töltse le gyorsan a War Thunder Viking Rage-et számítógépére, és csatlakozzon a csatához!

War Thunder várható frissítés

A legjobb MiG-27M és JA37C Jaktviggen repülőgépek és elfogók a játékba a Saab J35A Drakennel. Összesen 45 harci egység és azok fejlesztései. Két új helyszín: "Cosmodrome" és "Breslau". Új repülőgép-küldetés "Operation Honolulu" egy alternatív univerzumból (mi történhetett volna). Ez a frissítés lendületet adott a csatáknak. A frissítések teljes listájának megtekintéséhez le kell töltened a War Thunder alkalmazást számítógépedre, és csatlakoznod kell az első csatához!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more