Könyvjelzők

Weapons of the Gods

Alternatív nevek: Weapons of the Gods

Weapons of the Gods Online - ez egy ingyenes online játék a fiatalabb generáció, arra utal, hogy a modern szerep-játék. A lány korosztály korlátlan. Ez a csodálatos játék már másolták a nagyon népszerű képregény létre Kínában és Oroszországban.

Elindításához a játékot Weapons of the Gods tőled csak regisztrálnod kell.

Vegyél részt a játékban Weapons of the Gods szabványnak. Kezdetben, akkor hozza meg érvényes e-mail címét, majd felhasználónevét és jelszavát. Után kattintson a "Create Account", Ön elfogadja a felhasználási feltételeket. Csatlakozz Weapons of the Gods sikeresen befejeződött.

Weapons of the Gods on-line regisztráció nagyon egyszerű, és nem tart sokáig.

A legenda úgy tartja, hogy a hosszú ideig a hatalmat a világ több ezer éves harc démonok és istenek. De ezek egyike sem fél a hatalom, hogy ellenálljon és vereség. Ezért úgy döntöttek, hogy megbízzák a sorsa a világ egyszerű halandók által küldött fegyvereket a földre az istenek. Ez hihetetlen funkciók, mint fellebbezését, és erőt, hogy senki a földön tudott ellenállni. De a végén, vagy meg fog nyerni istenek és emberek leborulnak a saját akaratát, vagy démonok, hanem az egész világon ugyanabban belevetette magát az őrület és a káosz.

Ez az online játék fegyverek az istenek ad egy esélyt, hogy megértsék, és hogy annak érdekében, hogy a világot, és annak biztosítása, hogy a győztes volt a legerősebb ellenfél.

A játékban hat osztályok, mint a harcos, vadász, bérgyilkos, papnő, mágus, paladin. A játékot online Weapons of the Gods akkor egy négy típusú karakterek. Ezen kívül a játék több, mint három egyedülálló tehetségét és képességeit a különféle szakmák, mint a gyártás és a kollektív. Ha ezek a tulajdonságok együtt egy pár ezer munkahely - ez egy jó alap egy érdekes és dinamikus játék.

Játék fegyverek Istenek Online kérem Önt új játék elemekkel: egy egyedülálló rendszer a katonai zuhanyzó és hihetetlen különböző háziállatok. A játékban lesz képes megfékezni minden szörny. Ha szelídíteni, akkor el kell, hogy a szörny fegyver. Ne feledje, hogy anélkül, hogy a nagy része vasból vagy acélból, aki egyszerűen nem tud harcolni. De miután a kutya sok nakushalsya harc, ő lesz kedvesebb és adja meg minden segítséget a csatában, amely képes átalakulni egy értékes anyag, vagy növeli a teljesítményt. A játékban vannak különböző tartók - a legegyszerűbbtől a nyulak benőtt szörnyek, akik hatalmas erő.

Kell is meg kell jegyezni, hogy a játék fegyverek az istenek öröm, mert előtted lesz csodálatos nézni a helyzetet, és rajz játékok, hihetetlen paloták és a Dungeons, hihető tájak lehet tekinteni a nagy magasságban, ha megy a légi közlekedés.

Kiváló grafika, szokatlan hanghatásokat, félelmetes játék lehetővé teszi magát, hogy részt vesz a létrehozását egy legenda, de ez nem minden, a meglepetés, hogy várja Önt. Weapons of the Gods online játék megadja a lehetőséget, hogy felfedezzék az ismeretlen világ, hogy új barátokat, megszelídíteni meglehetősen szokatlan az állatok, hogy úgy érzi, az öröm, a repülés, vegyen részt epikus csaták, megnyerni az első fegyver az istenek, és határozza meg a világ sorsát. Ha minden a feletted izgatta, a fegyverek az istenek játszani a legnagyobb élmény.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more