Könyvjelzők

Webracing

Alternatív nevek: Virtual Racing

Webracing Online - egy böngészős online játék, a néző vagy a virtuális világban a versenyzés. Ha Ön szerelmese a sebesség, és nyer, ha megszokta, hogy először az úton, és nem félnek a veszélyeket a sarkon -, akkor ez a világ az Ön számára!

Tehát, hogy indítsa el a játékot, el kell menni az online Webracing regisztráció: A megnyíló ablakban adja meg az e-mail (a login) és jelszót, töltse ki a szükséges információkat, és hogy a Regisztrációs Webracing kész. Meg lehet kezdeni a játékot!

Először meg kell választani egy sima autó: Fiat Punto vagy a VW Golf. A jövőben a verseny, megengedheti magának, hogy vesz egy talicskát hirtelen frissíteni és ...

Most térjünk rá, hogy létrehozza a karakter online játék Webracing: regisztráció után meg kell gondolni egy nevet, és válasszon ki egy karaktert vashomu az avatar. Meg kell terjeszteni 20 ingyenes ügyességi pontokat a karaktered, attól függően, hogy mit szeretne, hogy legyen - a drag versenyző, vagy egy profi versenypálya. Már a vezető Webracing online játék, négy alapvető paraméterek: Műszaki megfelelés, kitartás, Care és a reakció. Webracing online játék, öt típusú frissítéseket a karakter (driver) - egy típusú egyes paraméterek, és az egyik, ami kering, ha az összes paramétert. Vásárlási frissítések, az illesztőprogram lehet a legjobb pilóta a versenyen!

A játékot online Webracing, kivéve a fő karakter (a vezető), bérelhet két további.

Most nézzük meg a helyzetet, az autó: után lesz többé-kevésbé méltó autó vesz részt a versenyen, akkor lehet frissíteni. Az az autó, akkor nem lehet telepíteni több mint 14 elem! Attól függően, hogy a frissítéseket az autó teljesítményének javítására.

Lejátszás Webracing jobb vételi és eladási az autó (lehet több, mint egy autó! ) Javítása és a dallam őket. Mindez lehet tenni a garázsban. Fontos! A garázsban kerül csak négy autót (nem számítva aktív), de akkor is vásárolni az extra helyet a garázsban ...

A játékot online Webracing, akkor képes lesz arra, hogy hozzon létre vagy csatlakozz a meglévő klubok.

Minden klub a játékban, osztva és készség szinten: kezdő, amatőr, Pro és a Champion.

Kezdőknek - Ez a klub egy szinten 1-3

Amateur - a klub szinten 4-6

Pro - Ez a klub egy szinten 7-9

Champions - a klub szinten 10-12

Növelni a rangsor és a Club nyerte meg a résztvevők a klub!

Az online játék Webracing, a karakter egy munkát, akkor könnyű, közepes vagy nehéz. A könnyebb a munka, annál kisebb az esélye, hogy a karakter lesz rúgva, de a fizetés megfelelő ilyen munkát. Job lehetősége van, csak 1 alkalommal 24 óra alatt. Minden munkát saját határidőt. A határidő után a karakter megkapja a pénzt. Apropó pénz!

A játékban Webracing online szerencsejáték a saját valuta:

WR - az ezüst érme-game (lehet keresni elvégzésével egy egyszerű feladat, és megnyerte a versenyt)

GXP - ez egy játék valuta (a pénznem megvásárolhatja exkluzív tételek automatikus hangolás, frissítéseket a vezető jobb és több elem púpozott Syndicate)

Benzin - szüksége lesz, hogy részt vegyenek a versenyen (1. "megéri" 20% benzin, 100%-os felhalmozódott pontosan 1 óra).

A Webracing játszani, akkor a létrehozása, és részt vesz már kialakult Versenyek, sőt, akkor ne csak a lovas, hanem mint egy egyszerű néző.

Összefoglalva azt mondom, ez még mindig olyan struktúra, mint az Syndicate (ez áll a bázisok számos versenyen). Vele, és az összes többi, akkor ismerkedhetsz, kérjük regisztráljon a játékban Webracing. Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more