Könyvjelzők

Wild Guns

Alternatív nevek: Hans Wild

Online játék Wild Guns meghívja Önt, hogy menjen egy távoli préri Mexikó, ahol talál egy forró harcot a gazdag és termékeny földet. Mit válasszon - a béke cső vagy baltát, úgy most!

Wild Guns online játék tartozik a műfaj arcade játékok (Akció / Arcade), fogalmilag nagyon hasonló az arcade játékok. Mégis, itt a szórakozás, történet, karakterek, és a források - egyszóval mindent, ami ez egy teljes értékű számítógépes játék. Sajnálatos, hogy a Wild Guns az online eloroszosodott azonban nem, annak ofsayte, USA országban lesz elérhető az angol nyelvű változat - hidd el, itt nagyon egyszerű megérteni.

Ami a rendszer követelményeinek, itt a lehető legkisebb - játszani a Wild Guns öltöny akár az irodai számítógépet a böngészővel.
Vegyél részt a játékban, kivéve, hogy az angol nyelv bonyolult formákat, hogy töltse ki, de most már értem, fokozatosan az egész.

Tehát Wild Guns regisztrációs kezdődik a lehetőséget "Regisztráljon most ingyen» - mielőtt töltse ki a mezőket: Név (Felhasználónév), a jelszót (Password) és az e-mail. Ezen kívül, meg kell, hogy jelölje ki a kiszolgálót, amelyen majd a játék Wild Guns online. Három szerver van - Death Valley, és a West Hill Capture puskák. És három Class Heroes, akik úgy döntenek itt - a Cowboys, indiánok és a mexikóiak.

Cowboys a legnépesebb osztályban, ők a védők (amit a legtöbb és erős), és az asszisztensek a kitermelés a források.

Mexikóiak - a legkiegyensúlyozottabb osztály erős védelmi és a védelem.

Indiánok - osztály agresszorok, erős a támadásokat, de a védelme szempontjából elég gyenge.

A kiválasztás után a szerver és egy osztály az ő hőse, most, hogy fogadja el a szabályokat, és a felhasználói megállapodást, hogy valójában mi a Wild Guns on-line regisztráció és végződik.


Játszható online játék Wild Guns indításakor azonnal, nincs olyan folyamat szabja testre a karaktert (mivel a műfaj, ez megbocsátható.) Nos, a következő lépés az, hogy keressen a faluba, ahol rendezni. Itt többek között a préri, akkor választani falu fejlődni kezd, annak érdekében, hogy alakulnak a virágzó és bevehetetlen alap. Természetesen ehhez szükséges forrásokat. Get őket nem nehéz - ezek a környező tájak - fa az erdőben, a vas az enyém, az agyag a talajban. Azt is növekszik gabonát, hogy eladja vagy csere más források. Kis fejletlen lehet menni felfedezni a környéket úton összegyűjtése értékes és érdekes magad leletek. Tartsd szemmel a környező területeket is, mint a megjelenés, amit más települések, és szeretné bővíteni a saját érdekszférájába.


Játék Wild Guns online, akkor nem lehet anélkül, hogy a saját csapatokat létrehozni akkor kell felvenni a katonák. Hire őket, megy a kocsmába, és természetesen, figyelembe véve a aranyat. Apropó pénz. Aranymosás nem lesz könnyű, meg kell, hogy szerencsét próbáljanak a Goldfields. Bár, ha szerencséd van a szüret, akkor lehet, hogy pénzt értékesítési gabona.
Ha sikerült összeállítani egy csapat zsoldos Wild Guns játék több móka - folyamatos tüzelés, tartós ellenfelek és sok puskaport a szekrény.


Wild Guns online játék, ahol van egy nagyszerű lehetőség, hogy úgy érzi, bátor cowboy western belevetette magát a légkörbe, és mindent társul hozzá. Védi a területét az agresszív uzsorások dolgozzák ki a saját infrastruktúra, az, hogy a békét a körülötted törzsek, vagy éppen ellenkezőleg, hogy aktív és bővítsék gazdaságok. Általában, a fény a cső a béke, vagy nem temetni a csatabárdot - ez rajtad múlik!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more