Könyvjelzők

WildStar

Alternatív nevek: WildStar

WildStar Online - ingyenes multiplayer szerepjáték játék kliens egy futurisztikus környezetben. A játékosok szállítják majd egy titokzatos bolygóra Nexus, és fedezze fel a területén, elrejtve sok meglepetés. Készítette NCsoft projekt a következő tulajdonságokkal rendelkezik: rajzfilm grafika, a dinamikus játék események, a jelenléte a szocializáció, az eredeti harcok, érdekes terület, kifelé az egyszerűség és a hozzáférhetőség a felület. WildStar ingyenes közlekedés, hogy egy fantasy világban, ami kíséri tartózkodás szédítő kaland. Korábban élt a bolygón Nexus eldanov verseny, a magas fejlettségi szint. De bizonyos rejtélyes körülmények között ő csak eltűnt, és helyébe új lakosok - Empire frakció és száműzöttek. Kezdő játék WildStar és akkor lesz egy polgára ennek a furcsa és vonzó, ugyanakkor a világon. Miért van csak! És tágas terület várja a kutatás, és elképzelhetetlen mennyiségű titokzatos tárgyak, valamint az ökológiai rendszer a poénokat, és nagyon gazdag állatvilágot. Imádni fogod tölteni az időt itt!

Egyszerű WildStar regisztráció elviszi a játékot helyeken, és akkor lehet választani, melyik utat járja. Kiválasztása a játék osztály, Ön ezennel előnyben bizonyos szakmák, speciális stílusú játék. Négy osztály rendelkezésre nick felfedező, katona, tudós és telepes. Ezek mind egyedi és mindegyik érdekes a maga módján. Mellesleg, a döntést a játék előrehaladtával meg lehet változtatni, és kísérletet, hogy egy másik életforma. Egyébként képviselői különböző osztályok gyakran egymásra. Állások igénylő csak egy csomó futni, hogy a támogatás nagyon hasznos szomszéd.

Az út során, akkor gyakran látni a csőcselék. Mindig meg kell küzdeniük minden mob tudod fejleszteni a saját stratégiáját. De egy az egy harcok a harci rendszer nem korlátozott. Ön képes lesz arra, hogy részt vegyenek az izgalmas csatákat tömeges PvP, amelyek megfelelnek a legjobb hagyományait a jelenlegi videojátékok. Általában nem lehet unatkozni!

Szeretnék néhány szót az állatvilágot. Rendezett itt minden nagyon furcsa. Hát még, hogy a nagy enni a kicsi, de nem világos, hogy miért néhány vadászat csak éjszaka, és egy másikat a razziák Adj egy napsütéses napon. A helyszíneken a játék, sok quest állatok, de gyakran előfordul, hogy válnak a zsákmány az erősebb állatok. És akkor a hős, hogy, hogy ugyanazt a küldetést zverushku először ezt el, hogy a szörnyeteg, amely felfalja őt. Nos, legalább egy halott állati tetemeket lenyelte megy sértetlenül. Ha aktívan pusztítani a ragadozók, akkor egy idő után akkor sokkal kevésbé, és így kárt csökken. WildStar játék célja, hogy a tevékenységét, valamint más játékosok intézkedések hatással a környezetre.

Miután elkezdtem játszani WildStar próbálja fejleszteni a karaktered. Learn használni, és a fizikai paraméterek és a rendelkezésre álló technológiák ugyanabban az időben. Raktárból bátorságot, és elkezdte a vadászat az egyik legveszélyesebb bolygó a világegyetem! Tegyük fel, hogy mindig szerencsés, hogy elérje a kívánt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more