Könyvjelzők

Will of Steel

Alternatív nevek: Will of Steel

Will of Steel - a számítógépes játék a műfaj a valós idejű stratégia. A fordítás, talán ismerős neked, Will és elme. Játék fejlesztők erőfeszítéseket tettek lefordítani valóság játék közötti háború a keleti országok, mint egy nagy országban, mint az Amerikai Egyesült Államokban (USA). Ez azt mutatja, az amerikai perspektíva a problémát, a terrorizmus és annak utranenie. Game Will of Steel, mint ahogy történik valós eseményeket, és ez csak nem észrevehető teljes egybeesés a valósággal. Költségek nézel magad.

Mint minden számítógépes játék, böngészhetünk az interneten, Will of Steel video, olvassa el ezeket a felülvizsgálatokat, mielőtt csábítják játék. Akkor látogasson el az oldalon, ahol lehet játszani Will of Steel letöltés. És folytassa a brutális harcok.

A játék kerül bemutatásra a két hadviselő felek. Olyan, mint egy jó - az amerikaiak, akik ellenzik a terrorizmus. És a rossz - az arabok - is undorító, gonosz harcosok.

Játék lesz a Steel'll játszani két single-player kampány: Afganisztánban és Irakban. Mielőtt elvégzi a tizenhat játék küldetések. De a lényeg a megsemmisítése az arabok, aminek a terrorizmus és az erőszak a világon.

You - a zászlóalj parancsnoka, a Marine Corps, az Egyesült Államokban. Performing feladatok elé, te és a teljes team'll sok előnye van - egyre nagyobb, új címek, következtében az új taktikai akció. Ennek megfelelően, a hatalom, minden egyes alkalommal egyre több és több lehetőséget - kérésére adatokat a műhold, idézés erősítést, tüzérségi előkészítés és a légi támadások.

Játék és Mind több funkciók, mint

• A harci egységek és fegyverek

• A grafika minősége;

• Hangvezérlés.

Harci egységeket és fegyvereket - akkor kapnak, hogy a menedzsment több mint száz egységek és a különböző típusú fegyverek.

Minőségű grafika - jó minőségű. Itt van egy éjjel-nappal, a különböző időjárási hatások, gondosan részletes grafikusan megtervezett modell a közlekedési és egyéb létesítmények. Bemutatta pontos térkép az állam Egyesült Államokban, a legapróbb részletekig.

Voice - ha van egy mikrofon, akkor az ellenőrzés a csapatokat.

Valóban grafika a játék képvisel, egy tisztességes szinten, valamint a hang hiányában a hangutasítások. Will és Ok videofelvételek már nézd meg magad. Megkezdése előtt a játék folyamatát.

Siess úgy érzik, elsősorban az egész folyamat ellen harcoló terrorista csoportok. Csak az itt bemutatott az Ön számára egy ilyen lehetőséget.

Ne felejtsük el, hogy az ismeretek megosztása a játék a Steel a barátokkal.

De a játék nem kap jó kritikákat játék kritikusok. Talán azért, mert egy ilyen szép intenzív játék, és akkor mehet teljesen egy este. És nem csak ezt. Most is, hogy a következtetést a játék és az elme.

Van egy jó hangulat és a játék! Köszönöm a figyelmet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more