Könyvjelzők

Wind of Luck

Alternatív nevek: Wind of Luck

Ez a játék meg kell játszani a nevében a tengerész, aki meg akarja nyerni fölény az összes tengeri területek. Amellett, hogy van a játékban Wind of Luck Online Ez a vágynak a legtöbb más zenekarok és szervezetekkel.

Wind of Luck játék, amit játszani ingyenes, előre telepített a számítógépre játék kliens.

A szél a szerencse a játékban lehet játszani a következő típusú hajók:

 1. Ázsiai.
 2. Karib-térségben.
 3. Földközi-tengeren.

Az ázsiai járművek a következők:

 1. Kobukson - a leghíresebb hadihajó Kelet-Ázsiában.
 2. Katamarán egy kis két hajó, amely megjelent a polinéz szigeteken.
 3. Quee Song - ez híres koreai hajót.
 4. Pirate Junk - a hagyományos hajó a kelet-ázsiai szerencse számára.

A Karib-hajók közé tartozik:

 1. Barca az eredeti hajó Caribbean hajókat. Ez az egyik legkönnyebb járművek a játékban, és ez egy nagyon jó hajó, hogy megtanulják az alapokat a tengeri hadviselés.
 2. Smuggler Schooner - egy kis vitorlás, amelyet a gyors és kis példányszámú, alacsony profilú összekulcsolt vitorlák és jól ellenáll. Következetesen jó hajó kedvezőtlen szél. Az elmozdulás körülbelül 90 tonna hogy képes elérni a nagy sebességű vitorlás sokáig.
 3. Bermuda - ezt a hajót, ami gyakran fordul elő a kezdők szerencse keresők, vagy alacsony profilú tengeri patkányok karibi vizeken. Stabil kedvezőtlen szél. Vékony és elegáns vitorlás Bermuda elérheti a maximális sebesség egy nagyon rövid idő alatt.
 4. Kalózkodik - nagy hajó kifejezetten a vád és vonzó kereskedelmi hajók. Ház miatt erejüket tervezték a sebesség és a fegyverkezés. Ez általában szánt egy kis távolság és a sebesség függ a játékosok rövid időn belül. Ez a hajó képes bármilyen feladatot, kis veszteség.

A Sredizemeomorskim hajó többek között:

 1. Polacca - egy sokoldalú hajó. Meg evezőket és vitorlákat, mint háromszög és négyzet, ez nagyon jó, a kedvező és kedvezőtlen szél. Tud úszni a sekély vízben.
 2. Balancella - ez egy nagy halászhajón. Csak 4 kis ágyúk a fedélzeten.
 3. Xebec - a leggyakoribb design a hajó, mellyel a berber kalózok a Földközi-tengeren, a XVII-XVIII században. Alacsony hajón megnehezítette cél a nagy hajókat. Xebec extrém manőverező, hogy egy nagyon jó lehetőség a taktika, és sunyi az ellenfelek.
 4. Battleships - Ez a hajó, amely vannak osztva 4 fogadás. Ez a szépség már szinte tökéletes egyensúlyt a tűzerő, a szívósság és a mozgás képességeit. A fedélzeten 60 fegyver két pisztoly fedélzeten. Az erős szerkezet és a szűk ruha.

Játssz szél LuckVy're a különböző régiókban különböző térképeket. A figyelmet kell fordítani a hat régióban.

A játék indítása szél Luck szabad játszani a barátaival. Ők sokkal érdekesebb, és az idő múlásával nagyon gyorsan.

Wind of Luck Online - ez egy igazi játék, akkor minden kétséget kizáróan, hogy tetszik!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more