Könyvjelzők

Télifrost Legacy of the North

Alternatív nevek: Winterfrost öröksége

Winterfrost játék Az északi örökség: háború a halottakkal.

Winterfrost Game Az északi örökség új játékosokat hív fel egy fantasztikus világba, ahol felajánlják a hős szerepét, akinek célja, hogy megvédje a királyságot a feltámadt halottaktól.

évvel ezelőtt kilenc Daren klán úgy döntött, hogy elfelejti a régi sérelmeket, összegyűjti az egyik képviselőt a különböző típusú emberek között, és egyesíti őket egy expedíción. Az elfek, az emberek, a gnómok, az óriások és az orkok az északi kontinens távoli sarkaihoz jutottak, ott rejtett kincseket találtak, és elhozták őket a városba.

On felszerelés és képzés, sok erőforrást költenek, de az erőfeszítések hiábavalóak voltak az éghajlatban. Az évek során, és anélkül, hogy várnánk a híreket, világossá vált, hogy nem lesznek többé. Ez azonban csak arra késztette az uralkodókat, hogy új csoportot gyűjtsenek össze. Sajnos hasonló sorsot szenvedtek, és azok, akik követték őket.

Egy idő után, mindazok, akik elhagytak és meghaltak, meghaltak, hogy megbosszulják leszármazottaik makacsságát. Kezdve játszani a játékot a Winterfrost öröksége az északi, akkor válik képviselője az egyik régi nevek, hogy részt vett a vállalkozás, és ezért kénytelenek szembenézni a lázadó halott rokon.

Te és a testvéredet megmenti az apád, de fel kell áldoznia a saját életét, hogy veszélyes kalandra jusson, és megpróbáljon választ találni a fontos kérdésekre.

az első választás.

Ye joga van eldönteni, hogy a Northfrost Legacy of North jobb, ha regisztrál vagy csatlakozhat a közösségi hálózatokon keresztül. A következő lépés a hős létrehozása. Ehhez ismerkedjen meg az egyes szakmák jellemzőivel és tartsa szem előtt, hogy a megjelenés és bizonyos készségek függenek attól, hogy férfi vagy nő.

  • A rabló agilis és gyors, tökéletesen kikerül az ellenséges támadásokból. Ez hatékony harcos az egyes célok ellen, de nem tud megbirkózni a csoporttal.
  • War egy tipikus tartály, amely nagy energiával rendelkezik. A közelharci támadásokhoz ideális erővel rendelkezik.
  • Az
  • Magnak nincs jó egészsége, és hatástalan az erős erős gazemberekkel szemben, de a nem túl erős ellenfelek egy csoportját a kisujj mozgása sújtja. A szivattyúzás során kiválaszthatja, hogy ki akarja látni orvosként vagy kárt okozó személyként.
  • A sámán jó védő lesz, mivel ő olyan jó, mint a varázslat

idő cselekedni.

V Winterfrost Az északi örökség több okból is kellemes játék, de az első dolog, ami elkapja a szemét, egy nagyon fényes, kellemes szem. A fejlődés zökkenőmentesen megy végbe, és a kezdeti szintek nem feszítenek különösen erős ellenfeleket. Az erőd elég ahhoz, hogy a halottak tömegével foglalkozzon.

Később elkezdesz nyerni erőt és tapasztalatot, erősebbé válsz, és készen állsz a komoly csatákra. Az események során:

  • Alkalmazza a lépésről-lépésre vonatkozó elveket
  • Bérelt asszisztensek
  • Szükséges szörnyek
  • Fight gamers
  • Az izgalmas módokban való részvételhez

Tapasztalatot szerezhet, ha részt vesz a küldetésekben, de használhatja a meditációt, így a hős ebben az állapotban maradhat, amíg távol vagy. Visszatérve azonban erőteljes és erősebb lesz.

A karaktered tizenhárom tehetséggel van ellátva, és a csata során eldönti, hogy melyik a megfelelőbb. De a csapatod hat segédje automatikusan használja az ajándékot, ezért fontolja meg ezt a vállalatot a csatatéren.

V iPlayer Winterfrost Az északi örökség régóta egyedülálló harcos lesz, ha nem akarja legyőzni a fő főnököt. Tehát egyesülj a klánokban, harcolj az arénában, kapd meg a legmagasabb jutalmat.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more