Könyvjelzők

Wizard Világ

Alternatív nevek: World of Wizards

Wizards World Online - egy ingyenes böngésző alapú online szerepjáték fantasy játék. Itt talál egy izgalmas csatát, fergeteges kastélyok, küldetések és izgalmas küldetés.

Lehetséges, hogy telepítse a játék kliens, amelynek célja, hogy csökkentsék a forgalmat, és a stabil működés (azok számára ajánlott, a Dial-up és GPRS). A játék optimalizált böngészők az Internet Explorer, a Firefox, az Opera és a Chrome. Egyéb böngészők - nem ajánlott! Bennük a játék nem működik megfelelően.

Ajánlott:

- Nagy sebességű internet-kapcsolat,

- Memória 1GB,

- Processzor szintje nem lehet alacsonyabb, mint az Intel Core 2 Duo,

- Plug-in Adobe Flash Player 10-es vagy magasabb.

A játék elkezdéséhez szükséges Regisztrációs Wizards World: kattintson a "Regisztráció" gombra a megnyíló ablakban válassza ki a Race az ő hőse. Között Ras Ön választhatnak: troll, ork, törpe, Human, Elf és Goblin (a részletes leírást az egyes faj megtalálható a honlapon az Encyclopaedia). Ezután válassza ki a padló típusát, nevét (keresztnév), e-mail, és azt mondta kódot. Elfogadás megállapodást kötött a szabályokat a játék, és nyomja meg a "Regisztráció". Ez minden, a játékban Register Wizards világszerte. Ön a játék!

Ha meg szeretné változtatni a versenyt, akkor csak egyszer kell elvégezni, és bizonyos helyzetekben. Minden fajnak megvan a fő jellemzői: Az élet, hatalom és a mágia.

Online játék Wizards világ számtalan küldetések (kis és nagy küldetések, hatalmas küldetések, küldetés "Dragon Valley" ...), utazás, és mindenféle párbaj versenyek, vár támadás és a repülő egy seprűnyél, nos, a legromantikusabb esküvő számít ünnepségen. Ön találkozik a szirének, sárkányok, hárpiák és más, hasonlóan színes karakterek ...

Varázslók világ online játék gazdag mindenféle mágikus tekercsek és italokat, amelyek segítenek a harcot. Sok ékszerek, páncélok, fegyverek, talizmánok, mágikus kristályok - mindezek a dolgok, hogy tovább tulajdonságokat a karaktered.

Indítása játszani Varázslók World, akkor felkérik, hogy menjen át a képzés küzdelem az Arénában, akkor kezd fejleszteni a karaktered. Szintjének növelése a karakter pénz kell. A kezdeti szakaszban, akkor lehet, hogy a pénz az arénában, a vadászat szörnyek vagy szereztél Travels Diary of eredmény.

Míg a varázslatos városban - Elair, meg kell tanítani az iskolában a varázslók és harcosok, ahol megtudhatja mindenféle trükkök. Edzés után, akkor megy az egyik mesés városok a fantasztikus világ Zaorn, Dorikan Aradorn vagy ahol mutat mindent, amit tanult. Amellett, hogy ezek a városok a játékban vannak olyan városok, mint például Tarn és Viera.

Online játék, a World of Wizards sok veszélyes lények: Wild Dragons Martial hóembert elementálok, hárpiák, Farkasember, Gorgon, szellemek, óriás szalamandra, szirénák, Golem, Sötét hárpia Chaos Demons. Továbbá ... ezek a lények Bestiárium még mindig sok a különböző szörnyek.

A játékot online Wizards világ, akkor meg kell nézni az időjárás-változásokat, amelyek befolyásolják az elemi varázsa varázslók. Például: tiszta növeli és csökkenti a mágia tűz mágia Air, esővíz mágia növeli és csökkenti a mágia tűz mágia Mist Air növeli és csökkenti a mágia Föld hő növeli és csökkenti a mágia tűz mágia víz, levegő mágia havazás növeli és csökkenti a mágikus tűz.

Játék Wizards World Online egy hatalmas különféle városi épületek, és minden épület a célját.

A játékot Wizards World Online adható egyik Guild: Guild Masters Guild rohamosztagosok. A játék sok különböző címek, és a jelenléte a klánok és szövetségek, ad egy nagy lehetőséget. Így a Wizards világ érdekes lesz játszani.

Csaták a játék is az egyéni és tömeg. Az egyes csaták: párbaj, csata a Lélek, Shadowboxing, Párbaj nélkül a dolgok Melee, Tournament párbajt, és harcolni "csapda". Tömeg: Kaotikus, Chaos nélkül a dolgok Prize káosz között versenyek, csoport, klán, Dual párbaj városok között, csaták sötét és világos, valamint a harci szerelem.

World Economy Wizards épülő helyi valutában - "érmék" (WWM - Wizards World Money).

Lehetőség van arra, hogy játsszon oldalán a sötétség erői, időtartama 1 hét.

Általánosságban elmondható, hogy szórakoztató, menjen a Wizards világ nyilvántartás és csatlakozzon a játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more