Könyvjelzők

Wizard világ II interneten

Alternatív nevek: Game Wizard világ II

Online játék W i zards World ΙΙ - ingyenes böngészős szerepjáték játék, amelyben meg fogja tanulni, és sajátítsák el az új, varázslatos világ. A folytatás már ismert és kedvelt MMOR PG "W i zards World". Három éven át, mint már fortyogó harc a hadsereg, a sötét erők és világos varázslók. Ez idő alatt, sokan képesek voltak elérni a fényes, kemény meghódította a világot. A kis település nőtte ki magát egy hatalmas és erős Aradon, a város által uralt jó hangulatban. Fény sikerült visszaverni az ősi Zaorn újraéleszteni Dorikan, és megállapította, Elair (iskola Wizards önkéntesek). Azonban a Sötét nem fog beletörődik az áramkimaradás. Nem ismert, hogy milyen varázslatok és rituálék, de a sötét sikerül megtalálni a módját, hogy egy másik asztrális síkon Világ Wizards. Ez a gyönyörű szűz világ még soha nem teszi be a lábát varázsló, és a gonosz már itt van. A terv szerint a sötét világ ΙΙ lesz egy alap seregének. De szerencsére nem vette észre, fényes ezeket az intézkedéseket. A legerősebb varázslók, az elképzelhetetlen erőfeszítéssel, meg a hozzáférést a világ ΙΙ . Game W i zards World ΙΙ interneten - ez a harc a sötét és világos az új világban. Csodálatos világ-legend állt álmok koronázta fenséges várak és lakott mesés lények.

Először szükség lesz a regisztráció a játék világában varázslók ΙΙ . W i zards World ΙΙ bejegyzés a következő: be a játékot, és felér egy nevet jelszót. Ha szeretne feliratkozni a hírlevélre, a játék, a World Register волшебниковΙΙ предоставляет Lehetőséget. Ehhez írja be a megfelelő sort az e-mail címre. Ezt követően meg kell nyomni a Regisztráció . Most már van, hogy a második szakaszban a regisztráció. Vegyél részt a játékban W i zards World ΙΙ [_2_ ] javasolja továbbá, ezek az intézkedések

- Írja a becenevét,

- Jelszó megadása a W i zards Világ Ι (kivéve persze, hogy te vagy az)

- Select faj a főszereplő (a keret alsó részén a sajátosságait a karakter),

- Meghatározza a földre;

- Átgondolt kódszó,

- Adja meg e-mail,

- A születési dátum.

Összefoglalva, nyomja meg a Regisztráció . Regisztrációs W i zards World ΙΙ telt el, és akkor a játék világ волшебников ΙΙ онлайн.

Itt az ideje, hogy fontolja meg a fantasztikus lények, amit majd be W i zards World ΙΙ online játék. A karakterek nevezzük egységek. Világ волшебников ΙΙ online имеет egységek, versenyek: elfek, törpék, manók, emberek, orkok, trollok. Leírása mindegyike megtalálható a játékszabályokat. A fő karakter, amely úgy döntött, a regisztráció még mindig tárcsázni a párt. Az elején a játék ingyenesen elérhető a csapat, hogy két egység. Ha növelni szeretné a leválás, akkor kell fizetni érmék mind a következő egység alkalmazott. Lehet, persze, utasítsa neponravilis harcos, de visszafizetésre csak a fele összeget költött bérbeadása őt. Érmék is szerzett megnyerte a csatát.

Nos, a karakterek kiválogattam, és persze felmerül a kérdés, mint a fegyverek. Végtére is, az azonos nem lehet hőseink harcolni puszta kézzel! Online játék a World волшебников ΙΙ позволяет minden katona a csatában, hogy a fegyver, pajzs, amulett és két tekercset. Mage vehet a pajzs, amulett, hat tekercset. Minden faj támaszkodik a fegyvert. Ez például, goblinok - kések, kardok, az elfek - íjak és számszeríj, stb § Fegyver saját paramétereit. Azaz, fokozott érintésvédelem, a tűz mágikus, súly, ár. Van is különféle táblák. Ezeket lehet fából, vas, bronz, stb stb Ön tudja játszani a játékot online W i zards World ΙΙ , a dolgok hold trófea (pajzs szörnyek, magic stick). Apropó, ne felejtsük el, hogy minden harc után fegyverzet viselt 1%-kal. Tehát a dolgok időről időre meg kell javítani.

Most, hogy már foglalkozott a fegyvert, nyugodtan írja be az arénába a csata. A játék többféle harcol. Ez a képzés párbajozni, és párbaj a teljes győzelmet. Játssz W i zards World ΙΙ kell pridelnyh megfigyelése óvatosság. Ne feledje, hogy bár az éber őrök, a város képes áthatolni a szörnyeket. Légy kész harcolni minden pillanatban, mert ezek a gonosz és ravasz lények támadnak meg bárhol.

Valószínűleg már úgy gondolják, hogy a játék W i zards World Ι & Iota online lesz unalmas, és nincs semmi, de egy végtelen harc. Sietek biztosíthatom, hogy ez nem így van! Világ волшебников ΙΙ играть nagyon izgalmas. A játék nem monoton! Megtalálhatja a különböző érdekes tevékenység. Hozhat létre saját klánok (alkalmazásának feltétele a bárói vagy magasabb), vagy csatlakozzon már meglévőket. Lehet, hogy bejön a nyíl Ámor és szeretne férjhez menni? A játék megadja a rugalmasságot. Házasság szentsége végzik templom szolgái. Vagy talán szeretné javítani a pénzügyi helyzetet. Nem probléma! Mehetsz dolgozni a béke szolgálatát. Válasszon egyet a rendelkezésre álló üres álláshelyek, és menj! Csak azt akartam, hogy valaki jól érezze magát? Milyen problémák? A játék lehetővé teszi a játékosoknak, hogy csere ajándékokat. Apropó, ne felejtsd el arról is, olyan dolog, mint Index a béke. Azt tanácsolom, hogy kövesse az IPM, mert azt szeretné, hogy a havi promóció a városháza? Nem elég kaland? Többet szeretne adrenalin? Akkor fog járni a küldetést. Ez a terület szélén, a város sűrűn lakott a szörnyek. Küzdelem, kapsz extra kincseket, akkor nyugodtan vissza a városba egy mágikus portálon.

Nos? Remélem, most már értem, hogy hiányzik csak nincs. Gyere nézd, és győződjön meg arról, magadnak, hogy W i zards World ΙΙ játszani, nagyon érdekes és izgalmas. Fogsz tapasztalni egy élénk és változatos érzelmek ebben a varázslatos világban! Sőt, hála a játék nem csak élvezni a kalandot, és úgy érzi, mint egy igazi hadvezér és stratéga. A vonat a hadsereg a katonai képességek, ahogy Ön határozza meg a tetteit! Csak akkor sok sikert kívánunk elérése a cél! Hajrá!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more