Könyvjelzők

Wolfenstein: The New Order

Alternatív nevek: Volfentshteyn: The New Order, Vulfentshteyn: The New Order

Játék Wolfenstein: The New Order esemény egy számítógépes játék, amelyben merül fel az első ember. Ebben a játékban, akkor fejest a napokban a második világháború után, amely az eredmény egészen más volt. Náci Németország győzött. És te vagy az egyetlen a történelem menetét.

A játékban Wolfenstein: The New Order regisztrációs végzik gyorsan és tisztességesen képviselte a kiválasztott nyelven. Annak érdekében, hogy regisztrálják magukat a játék Wolfenstein: The New Order Meg kell adni a következőket:

1) Adja meg a felhasználó nevét és e-mail címét.

2) a jelszót.

A játékot Wolfenstein: The New Order, akkor válasszon egy karaktert. Játék Wolfenstein: The New Order kínál a következő karaktereket:

1) BJ Blaskowitz. Ő egy amerikai, és a 49 év. Ő egy tiszt a Rangers az első zászlóalj. Ennek eredményeként az események, ő küldött egy pszichiátriai kórházba. Ez csak 14 év szabadságvesztés, jön az esze.

2.) Anya Oliva. Ő egy lengyel lány és 37 éves. Ő született családi orvosok és mindent megtesz lehet a családjával, hogy megmentse a sebesülteket.

3) Irene Engel. Ő Németországból és az ő 55 éves. Ő az alapítója a német Unió a lányok. Egész életében szentelt hadsereg és a hadsereg ügyeit. Ő is üzemeltetését a koncentrációs táborokban.

In Wolfenstein: The New Order játszani veled, gondolkodás révén terveiket előre. Először meg kell menekülni a lakóhelyét annak érdekében, hogy megnyirbálja a tevékenységét a német megszállók.

Az Ön rendelkezésére fegyverek lesz csak egy kést és egy pisztoly.

Az ellenfél a játékban Wolfenstein: The New Order online rendszerre

1) Német juhász - ő gyenge ellenség. Ha az űrlapot, akkor elkezd ugatni rád, és akkor majd fut be harapni.

2) Közös katona - volt fegyveres egy pisztolyt, és visel, barna egyenruhát.

3) SS-katona - egy katona, aki a fegyveres MP-40 és öltözött, kék egyenruhában.

4) Mutant - egy teremtmény, mint a zombik. Mellkasába szerelt gép.

5) A tiszt - öltözött, fehér egyenruhában.

Végén minden epizód a játék Wolfenstein: Az új van, hogy megfeleljen a főnök. Egyedisége abban rejlik, hogy nem tud lopakodni mögé. Boss is, akkor nem veszi észre, amíg nem látja, mivel teljesen süket.

Minden változata az operációs rendszer különböző főnökeik.

Játék Wolfenstein: The New Order kínál a következő típusú fegyverek:

1) The Knife - ez a leginkább hatékony fegyvert használt a közelharci.

2) Luger pisztoly - a lőfegyver, amely akkor az első játék.

3) Automatikus MR-40 - az egyik legerősebb fegyver a játékban.

4.) hat csövű fegyvert - a legerősebb fegyver a játékban.

Festékpatronok géppuska és ugyanazt. Ez azzal magyarázható, valós eseményeket.

Wolfenstein játék, ahol lehet kapni a legnehezebb időben számos országban. Ez az, ahol részt vesz a véres csatában az országot, és hogy elváljon a gyűlölt megszállók.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more