Könyvjelzők

Wolfteam

Alternatív nevek: Wolven rendelés

Wolfteam Wolf csapat - az eredeti online multiplayer first-person shooter létrehozott 3D-ben. Ez a játék ingyenes, csak akkor kell Register. Között online játékok különféle, nincs olyan kevés MMOFPS, Wolf csapat és a játék az egyik közülük. A név maga Wolfteam Wolf csapat elmondja, milyen stílusú játék által létrehozott. Szintén különbözteti meg sok más online lövöldözős elég eredeti történetben ezt az online játékot, és annak jellemzői. A történetben van néhány ember, aki meg fog válni a farkasok és vissza, miközben az emberi elme és társas. Ezek az emberek, és alakult Wolf csapat.

És változó formáját az "ember-farkas" játékos (csapat) ad teret a harci cselekményeket, mivel ezek a lehetőségek, hogy van egy sokkal több lehetőséget az épület egy stratégiai hadviselés. Ez teszi az online játékot Wolfteam Wolf csapat nagyon érdekes, mert, egyrészt, elég nagy fegyverarzenál nyújtott "emberi oldalát" a karakter, lehetővé teszi a távoli támadások. Másrészt, Werewolf előnye erő, gyorsaság és ügyesség, szemben a cselekvés biztonságos távolságból. Többek között lehetővé teszi, hogy a képében vérfarkas karakter mászni a falakon. Farkasember fajták, amelyek mindegyikének megvan a maga sajátosságai: ice wolf guard, árnyék, Berserker, stb

Természetesen sok figyelmet az online játék fordítani a fegyverarzenál a karaktert. Mint már említettük, a fegyver csak akkor használható, ha az emberi formában. Arm a lehető legkisebb (és szükséges), a játék elején Wolfteam Wolf csapat, erre a célra, akkor van egy bizonyos mennyiségű aranyat. A játék során, végez különféle harci küldetéseket, és így kivonás eszközök, fegyverek lesznek, valamint a játékot, és kap, hogy a jutalom. Különböző támadás fegyverek, távolsági fegyverek, pisztolyok és gránátok lehet kapni, és válassza ki az egyik, amit akart. Egyes fegyverek is módosíthatja, javítja a paramétereket. Szintén fontos megjegyezni, az elemeket, amelyek hozzá karakter kényszeríteni Wolfteam Wolf csapat: hátizsákok, tetoválás, cicoma.

Annak érdekében, hogy kezdj el játszani a játékot online regisztrálni. Csatlakozás a játék Wolf között a következő. Az oldalon a játék, kattintson Ingyenes regisztráció. Miután meggyőződött arról, hogy az Ön által megadott adatokat (letölthető játékok és a regisztráció ingyenes), kövesse a megjelenő utasításokat a képernyőn, hogy indítsa el a játékot, és kezdj el játszani Wolfteam móka.

Megy a játék, akkor ki kell választania a terület és régió, adja meg a hívást. Hívójel - Hogy hívják az online játékban Wolfteam Wolf csapat. Vegye figyelembe, hogy egyetlen számla csak egy hívást. Ez a regisztráció szükséges. Most van itt az ideje, hogy csatlakozzon a csapat játékosai, amelyet választott.

A játék Wolfteam Wolf csapat van itt konfrontáció a két csapat a játékosok. Van néhány érdekes játék mód: "Death match" - a játék, hogy megsemmisítse a maximális számú játékos az ellenfél egy korlátozott ideig. Ebben az üzemmódban eltérések vannak, például az, akkor meg a határt a használt fegyverek a harcot. Mode "Destroyer" - az egyik csapat növények egy bombát a kijelölt helyre, a második - próbálta elkerülni, vagy semlegesíti azt. A különböző esetekben lehetővé átalakítása játékosok az Emberek vagy Wolves.

"Hódító" három különböző módon, de van egy cél -, hogy elfog a legtöbb állandó bázisok, korlátozott ideig.

Így játszanak Wolf csapat érdekes lesz, hogy a rajongók a dinamikus online lövészek. Játékban kiváló minőségű 3D-s grafika, a hatalmas különféle fegyverek, javítja az egész játék, harc a különböző lehetőségeket, és csak az elméd, és a bátorságot, hogy játszani, és segít túlélni egy halálos csatában, hogy az online játék bővelkedik.

Kezdj el játszani ma, és nem fogod megbánni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more