Könyvjelzők

Woodoku

Alternatív nevek: Woodoku
A

Woodoku egy kirakós játék mobileszközökhöz, hasonló a Sudokuhoz, de számos különbséggel. A grafika egészen valósághű, mintha valódi fából készült figurák lennének előtted. A zene megnyugtató, akárcsak a fadeszkák kopogtatása.

Még ha soha nem is játszottál olyan játékkal, mint a Sudoku, a játék elején található világos és nem tolakodó oktatóanyagoknak köszönhetően könnyedén kitalálhatod a bonyodalmakat.

Ha unatkozol a közlekedésben, kezdj el Woodokuval játszani, és az idő elrepül.

  • Rejtvényfejtés
  • Javítsa készségeit
  • Cseréljen pozitív érzelmeket az autentikus hangoknak és a fakockák megjelenésének köszönhetően a játékban

Mindez tökéletes szórakozássá teszi a játékot munkahelyi vagy közlekedési szünetekben. Szabaduljon meg a stressztől, és szórakozzon néhány percig vagy akár órákig játék közben.

A játékmenet nagyon hasonlít az ismerős Tetris játékhoz. De ugyanakkor vannak különbségek, ami még érdekesebbé teszi a játékot.

Itt csíkokat, blokkokat vagy oszlopokat kell gyűjteni a siker eléréséhez. Nincs rohanás vagy időkorlát. Addig gondolkodhat, ameddig csak akar, mielőtt a következő faelemet a pályára helyezi. Azok számára, akik nem szeretnek kapkodni és előre megtervezni az összes lépést, a játék ideális. Ráadásul a sietség hiánya megnyugtatja, ellazítja az idegrendszert. De ugyanakkor a játék nagyon érdekes és izgalmas.

Ahogy több pontot szerzel, a nehézségek növekszik. Ez fokozatosan és észrevétlenül történik a játékos számára. Ennek a funkciónak köszönhető, hogy az érdeklődés nem múlik el a játék során, és egyre izgalmasabb a játék. Állíts fel rekordokat, és próbáld megdönteni őket a következő próbálkozások során.

A játék addig folytatódik, amíg nem talál egy helyet a táblán, ahol új táblákat helyezhet el. A legelején, amíg meg nem telik a pálya, nem lesz nehéz, de ahogy megtelik a játéktér, úgy nő a nehézség.

Akármeddig játszhatsz, amíg megbirkózol a feladatokkal. Egyes szállítások több napig is eltarthatnak. A játékot bármikor megszakíthatja, hogy később folytassa.

A játék nem igényes. Még akkor is működik rajta, ha az eszköz nem túl erős és alacsony teljesítményt mutat. A telepítés nem igényel sok memóriát, a textúrák nem foglalnak túl sok helyet, és akkor is biztosan telepítheted a játékot, ha a készüléked memóriája majdnem megtelt.

A játékhoz nincs szükség internetkapcsolatra. Ennek köszönhetően bárhol és bármikor tud majd játszani. Még akkor is, ha repülőgépen repül, és a mobilinternet használata tilos, ez nem zavarja, és lehetővé teszi, hogy időt töltsön ebben a csodálatos játékban.

Játszás közben ne feledje a szabályt, nem siet, alaposan gondolja át, mielőtt egy darabot a táblára helyez, és rendszeresen frissítheti a játékban szerzett pontok nyilvántartását.

Töltheti le a

-at

Woodku ingyenesen Android rendszeren, ha követi az ezen az oldalon található linket.

Ha meguntad a közlekedést, logikus gondolkodást szeretnél fejleszteni vagy csak szórakozni, telepítsd a játékot azonnal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more