Könyvjelzők

Woozworld

Alternatív nevek: Woozworld

Játék Woozworld - egy böngészős MMO játék alapján a virtuális világban a folyamatos fejlődés célja a serdülők (9-14 éves). A Woozworld Online tizenévesek biztonságosan létre saját univerzumot, játék, és kommunikálni egymással. A játék kreatív funkcióval, valamint a több száz játék alapján a népszerű gyermekek sorozat.

Előtt játszani Woozworld, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128MB. Vegyél részt a játékban Woozworld nem fog sok időt és egyszerű:

1.                   A honlapon válassza ki a lehetőséget, hogy "csatlakozzanak"

2..                   Adja meg a születési dátumát,

3.                   Kérem adjon meg egy érvényes e-mail,

4..                   Adja meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

5.                   Válassza ki a "játék", és Woozworld regisztrációs vége.

Játék Woozworld egy online MMO világ, rendelkezésre áll a gyermekek 9 és 14 év. A játék kínál a fiataloknak a lehetőséget, hogy építsenek az egyéni világot, játékok, és kommunikálni más barátok. A játék eredeti karakterét és rengeteg játék, mint a híres TV sorozat a gyermekek számára.

Woozworld Online ad minden játékosnak lehetőséget tervezni a karakter számos tartozék fejlesztésére vonatkozó képet, és teljesen megváltoztatni a világot. A játékosok tudják, hogy a választható karakter Woozworld Online , és élvezze a számos játék, valamint egy csodálatos sor videó. Ezen kívül, minden gyermek képes kommunikálni az ő / barátai, hogy részt vegyenek a harcokban Spellz különböző feladatok elvégzésére. A játékosok is nyerni pontokat, hogy lehet használni vásárolni a különböző elemek a játékban Woozworld.

A szülőknek nem kell aggódnia, hogy a gyermekek biztonsága, mert a játék teljesen biztonságos a gyermek psziché.

Ha a játékos aláírt Woozworld Online , ők is profitálnak még több előnyt. Az egyetem az a pénznem, amely kizárólag az előfizetők Woozworld Online . Ezen felül, akkor felajánlják hozzáférést divatos kiegészítők és ruhadarabok, hogy tudják használni, hogy javítsa a megjelenését a karaktereket. Az előfizetők az egyedülálló lehetőséget, hogy kihasználják a felsőoktatási intézmények, amelyek a számukra minden héten!

Woozworld fog játszani, és akkor rájönnek, hogy a játék lehetővé teszi minden tagja, hogy dolgozzák ki a saját világában segítségével a képzelet. A játékosok is úgy dönt, hogy érdekli őket az együttműködésben más barátok és a lakosok Woozworld Online . Döntés, hogy az ajtót, és a terjesztése sajátos rendeltetésű, a játékosok a lehetőséget, hogy saját világot pontosan úgy, ahogy akarnak.

Kell engedned a gyermekek fejleszthetik kreativitásukat, hogy hozzon létre egy egyedi világot Woozworld Online . Woozworld összpontosít kínálja a legjobb szolgáltatásokat nyújt tagjainak, hogy nem lesz káros funkciók a játékban. A gyermek meg kell próbálnia, és meg fogja látni, hogy ő / ő fog játszani Woozworld folyamatosan!

A Woozworld Online minden játékos hozzon létre egy világot alapján a képzeletét, és válassza, ha ő akarja megosztani a barátaikkal és más lakói a játék Woozworld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more