Könyvjelzők

Szavak a barátokkal 2

Alternatív nevek: Szó játék

Words With Friends 2 - játék valódi tudósok számára Az

The Words With Friends 2 játék a nem kevésbé híres Zynga stúdió híres játékának következő része. Csatlakoztassa barátait a játékhoz, és vegyen részt szóbeli csatákban, ellenőrizze, ki többet ismer a szavakból és sikeresen használja őket a játékteret. Ne feledje, hogy a mező korlátozott, és felhasználhatja saját céljaira, megakadályozva az ellenfelet, hogy több érdekes szót írjon be.

Elkezdés

A játék első indításakor válassza ki a bejelentkezés módját e-mailben vagy facebookon. Ezután bemutatják a lejátszás rövid ismertetését három dián keresztül:

 • Dragrasztja az ujjaival betűlapokat egy 11-től 11-es méretű játéktáblára Az
 • szavak csak függőlegesen vagy vízszintesen jelennek meg a játéktáblán
 • A lejátszás gombra kattintással megerősítheti, hogy a mozdulat befejeződött és az ellenfél képes járni

Próbáld meg az első játékot solo módban játszani, vagyis a számítógéppel játszol. Ehhez a Solo Challenge-et választhatja a legegyszerűbb nehézségi fokon. A képernyő alján láthatók az ehhez a mozdulathoz rendelkezésre álló betűk, amelyeket egy szóba kell foglalni. Mindegyik betűnek van egy száma, amely jelzi a pontok számát annak használata esetén. Amint összegyűjtött egy szót, a számok összeadódnak, és megjelenik az egy adott szóhoz kapott pontok száma. Aki több pontot szerez játékonként, az nyert. Nincs ideje ide költözni, annyira gondolkodhat, amennyit csak akar, és kiválaszthatja a legjobb szóvariánst, mint az ellenfeled, tehát ne rohanjon. Mozgó mozaiklapok betűkkel a táblán, ügyeljen a színes négyzetekre, betűkkel, ezek segítenek további pontokat szerezni:

 • kék négyzet DL-vel (dupla csempe) - szorozza meg rajta lévő levél értékét kettővel;
 • zöld négyzet TL-vel (hármas csempe) - a rajta levő betű értékének háromszorosa szorzata;
 • piros négyzet DW-vel (dupla szó) - szorozza meg a szó értékét kettővel;
 • narancssárga négyzet TW-vel (háromszoros szó) - a szó értékének háromszorosa szorzata.

Próbáljon egyszerre több bónuszt kombinálni a pontok növelése és a nyerés érdekében. Először az ellenfeled jár, aztán te. Összesen 5 mozgatás végezhető játékonként, vagyis mindkét oldalon legfeljebb 5 szó lehet a játéktáblán. Mivel a második helyre kerül, akkor előnye van az ellenfeleddel szemben, előre tudja, hány pontot kell szereznie, hogy nyerj. Próbálja meg befejezni a játékot az ütemezés előtt.

Milyen szavakkal tilos a játék:

 1. rövidítések
 2. szó, amely csak nagybetűkből áll
 3. előtagok és utótagok, amelyek külön vannak a fő szótól
 4. szó kötőjel vagy aposztróf
 5. visszaélésszerű és faji kijelentések

játék jellemző

A Words With Friends 2-ben nem elég sok szót tudni. Fontos, hogy aktívan használjuk azokat a leveleket, amelyek sorra kerülnek. Nem mindig egy hosszabb szó több pontot kap. Mindegyik betûnek megvan a maga bonyolult felhasználása, és általában a rajtuk lévõ számok jelennek meg. Például a „Q” betű akár 4 pontot hozhat, és ha kék négyzetre vagy zöldre helyezi, akkor jelentősen növeli a pontokat, és valószínűbb, hogy megnyeri a fordulót. Vagyis egy 3-4 betûs szó összesen akár 20 pontot adhat, míg a 7-8 szó egy fele lehet annyit. Vigyázzon a táblára, és látja, mit csinál az ellenfél.

Words barátaival 2 Töltse le számítógépére, és kezdje el játszani barátaival. Ehhez először le kell töltenie és telepítenie a Bluestacks android emulátort, és csak akkor telepítenie kell a játékot benne.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more