Könyvjelzők

World Of Steel: Tartály

Alternatív nevek: WoS, az Acél Világa

Játék World of Steel: A Tank Force győzelmét a tiéd lesz.

A World Of Steel tartályokról szóló játékok hátterében: a Tank Force valamilyen módon gyengébb, de van benne iszonyatosság. A BraveTale stúdióját képviseli, szintén úgy döntött, hogy részt vesz a militánsok általános lelkesedésében. Talán már ismeri a hadihajók munkáját. Most már lehetősége van a World Of Steel: Tank Force letöltésére, és felmérheti annak lehetőségeit. Várjon valami szokatlan a projekt nem szükséges. Szigorúan szólva, mi a hihetetlen és különleges a következő akciójátékban a tankokról? Ha nem nőnek szárnyak, akkor ez a műfaj klasszikusa, ahol a játékosok elsajátítják a terepet, rendszeresen harcolnak ellenségeikkel, pénzt keresnek e játék pénznemében és töltik a szivattyúberendezésre.

Ez a műszaki jellemzőket figyelembe kell venni, akkor a játék súlya 77 M, a mobiltelefon verziója legalább 2 verziójú Android verziót igényel. 3, de valójában 4. 1, figyelembe véve a rendszeres frissítéseket. Bár igazságosság kedvéért azt kell mondanom, hogy nem mennek ki ilyen gyakran. Azonban azok, akik szeretnének, letölthetik a számítógépet a World Of Steel: Tank Force-ból, és élvezhetik a nagy képernyőn zajló eseményeket.

Fényképek és áthaladás.

A fő elem, amely megkülönbözteti a projektet az analógoktól, a csapatjáték hiánya. Ez azt jelenti, hogy csak egy számítógépes ellenféllel harcolhatsz, és különböző helyzetekben taktikát és viselkedést fogsz megcsinálni. De még ezen a játékon is a World Of Steel: a Tank Force továbbra is érdekes az ilyen komponensekkel:

  • Túl költséges adományozást a
  • -os minimális készletben
  • Nem az eredeti történet
  • A tartályok ingyenes javításával kapcsolatos nehézségek
  • Magas követelmények az internetkapcsolathoz és a telepítéshez szükséges eszközhöz

  Amint már említettük, a grafika itt igazán kitűnő, még a napsütötte nyuszik fényét is láthatja a harci járművek testén és meglehetősen reális füst után.

 • Jó grafika
 • Elektromos berendezés kiválasztása
 • Készletes kártyák
 • Dinamikus harcok
 • A gép szivattyúzhatósága
 • Easy control

Ezen túlmenően, figyelmet kell fordítani, és a felek nem nagyon vonzóak:

De mindent meg kell fizetnie, és ebben az esetben a készülék technikai képességeit. Egy másik fizetési lehetőség valódi pénz a továbbfejlesztett fegyverekhez és tartályokhoz, további bónuszokhoz és egyéb adományokhoz. Az árak 54,99 USD-tól kezdődnek. , elérve UAH 5,249.99. Ha mindent magáévá akarsz tenni, akkor dicséretes. Ebben az esetben légy türelmes, mert pénzt kell megtakarítani az új fegyverekért, páncélokért, a motor részeiért és így tovább. A játék előrehaladtával a játékosok feljebb lépnek, és ez új lehetőségeket nyit meg.

Mint a hasonló játékokban, a World Of Steel: A Tank Force játék egy jutalmat nyer a sikerben a csatában, fizetve érmékkel. De annak érdekében, hogy upgrade, nem kell részt venni, nem egy, és még csak három csatában. A javítások meglehetősen drágák, és a többé-kevésbé magas szint eléréséhez meg kell próbálni, hogy ne kerüljön el a következő csatában. Az erdei övvel, a hófödte hegyekkel, sivatagokkal és másokkal különböző földrajzi jellemzőkkel rendelkező helyszíneken való fellépés. A táj változása gyors, így nem lehet csodálni a szépségeket a tengeren. A területen sokkal fontosabb, mert a tartályok szinte orrdugattyúvá válnak, és a fenti mérleg azt mutatja, hogy mennyi élet maradt belőlük.

K szó, a játékban az egyik jelentős plusz egy olyan tartály kiválasztása, amely tökéletesen illeszkedik a terepviszonyokhoz. Alapvető tulajdonságainak növelése érdekében használjon álcázást, és ez lehetővé teszi az autó számára, hogy egyesüljön a tájjal.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more