Könyvjelzők

World of Warships Blitz

Alternatív nevek: WoWS Blitz, a Battle of Blitz csónakok világa

Játék A hadihajók világa A Blitz egy régóta várt projekt.

A Wargaming Csoport ismét megkülönböztette magát azzal a ténnyel, hogy a tengeri harcok rajongóinak szerette a World of Warships Blitz nevű játékot. Ha játszottál a számítógépes verziót, akkor kellemesen meglepte, hogy a szerzők ügyesen hozzáértek az Androidhoz való alkalmazkodáshoz.

Sudy a projekt gyors népszerûségének köszönhetõen nyugodtan mondhatjuk, hogy hamarosan a kultikus játékok rangsorának egyik elsõ helyét fogja elérni. A World of Warships Blitz letöltéshez nem kell semmi különös, és a 4-es operációs rendszer verziójával rendelkező telefonmodellhez fog menni. 4-es vagy annál magasabb, valamint szabad helyiséggel, 59 m-es telepítés alatt.

Még mindig van lehetőség a World of Warships Blitz letöltésére a számítógépen, így senki sem marad ki.

A menedzsment jellemzői.

Ha összehasonlítja a mobil és a számítógépes verziókat, akkor az első térképek a terület jelentősen csökken a kényelem miatt, mert kis képernyőn kell játszania. Az érintőképernyő vezérlésének módja különbözik a különböző sarkokban, speciális gombok vannak. A bal alsó rész a navigáció. Az egyik nyílra kattintva a kurzort jobbra / balra vagy hátra / előre beállítva állítja be. Kattintson egyszer a nyílra, és a hajó lebeg. Ha ismét megnyomja, gyorsul. Mi az a kényelmes, hogy nem kell rögzíteni állandó nyomással. Elég, hogy parancsot adjon, és más manipulációkat is tehet.

A kereszt jobb alsó sarkában látható a lőparancs, és a távcső közelítés. A szerszám ikonjai közepén és javítás. A jobb felső sarokban az ikon látható a fegyverek megváltoztatásával, a terep bal oldali térképén, és középen láthatjuk a csaták előrehaladásának mértékét. Mivel mindez kis dimenziókkal, áttetszőséggel és intuitív érthetőséggel bír, egy ilyen nagyméretű játékhoz ez egy nagy plusz.

Játékos játék.

Ezen túlmenően a World of Warships Blitz játék:

Mint a számítógépes verzióban, a World of Warships Blitz játékban a mobil verzióban PvP és PvE módokat kínál.

  • A különböző országokba tartozó 90 hajó nagy választéka
  • A harcosok harcolnak az Északi-sarkvidéken, az Atlanti-óceánon és a Csendes-óceánon
  • A fegyverek sokfélesége
  • Hajók folyamatos szivattyúzása Több harci mód: egy, csapat, vállalati, rank
  • Az eredmények és győzelmek száma
Már említettük, hogy a térképek kiválasztása óriási, de körülbelül egyharmaddal csökkentették, hogy túl hosszú ideig ne kelljen áthaladniuk a vízfelszín elhagyott kiterjedésein az események fő helyére vezető úton. Továbbá, ha PvP-t játszol, a játékosok 7 résztvevős csoportba csoportosíthatók. A többiek hasonlóak a hajók vásárlásához, pumpáláshoz, küldetésekhez, küldetésekhez és egyéb eseményekhez. Ehhez természetesen értékes jutalmakat és bónuszokat biztosít. A harcokon való részvétel mellett a WoWS Blitz más kellemes meglepetéseket is nyújtott. Például, ha a hét folyamán meglátogatta a játékot, kapjon prémiumkönyvet három napig.

Akciójátékok rajongói számára érdekes lesz megtapasztalni ezt a projektet, különösen, ha ismerik a fejlesztő (tankok és repülőgépek) más munkáit. Ő is vonzza azokat, akik többször is harci hajók a nagyméretű számítógép monitorok. Könnyebb számukra meghatározni a flottájuk hajóinak (romboló, cirkáló, csatahajó) és a szivattyúzás módját. A kezdők egy hatalmas kutatási területet fedeznek fel annak érdekében, hogy meghatározzák az egyes hajók minőségi tulajdonságait a csatában.

Te, aki sikeresen tesztelte a játékot, egyedülállóan pozitív értékelést adott. Szintén javára szolgál a frissítések folyamatos frissítése és a fejlesztők esetleges hibáinak aktív korrekciója.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more