Könyvjelzők

World of Battles

Alternatív nevek: WORLD OF Battls

Online játék, a World of Battles - ingyenes, addiktív multiplayer online stratégiai játék, hogy ad egy igazán látványos csaták valós időben között 9 futam: lovagok, elfek, törpék, Amazon, zverolyud'mi, barbárok, sötét elfek, orkok és élőhalott. World of Battles játék online, köszönhetően a kiváló grafika, a részletes egységek és hatalmas csaták valóban úgy érzi, parancsnok.
World of Battles Játszani meg kell, hogy csatlakozzon a World of Battles játék, és töltse le a játékot a számítógépre. Kérjük, töltse ki a regisztrációs mezőket hozza létre a fiókot az oldalon.
1. Adja meg a bejelentkezési játékot (a nevet, hogy tanulni fog a fórumokon).
2.. Új jelszó ismert, csak az Ön számára.
3. Az e-mail cím.
4.. megy ellenőrizzük, hogy nem egy bot.

A Register a World of Battles át játszani az online játék a World of Battles Meg kell telepíteni a játékot kliens (azaz közvetlenül maga a játék), a számítógépre:
1. Kérjük, kattintson a "Client Download", hogy letölt egy speciális fájl "World of Battles downloader».
2.. Betöltésekor a fájl teljes, fuss és a World of Battles online játék elkezdi letölteni a számítógépre.
3. A letöltés után a játék kérni fogja elfogadni az engedélyezési követelmények az utolsó telepítés World of Battles.

Játszani a World of Battles A számítógépnek meg kell felelnie az alábbi követelményeknek:
CPU: Intel Pentium április 3 Ghz, AMD Athlon 3000 +
RAM: 2048 MB
VGA: NVIDIA GeForce 6600GT vagy ATI Radeon X1600, 128 MB
DX: DirectX 9. 0 (2008 március)
OS: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7
Internet: 512 kbps
Most folytassa a részletesebb leírást a versenyek, amelyek segítségével képes lesz a játék a World of Battles Online. Mindegyik három frakció: jó, a gonosz, a semlegességet.
Üdvözöljük
Knights. Annak ellenére, hogy elkötelezettségét a jó oldalon, a Knights of Steel Roses túl gyakran mutatják a gőg mások felé, még szövetséges versenyek. Ennek ellenére lehet, hogy megérdemelte, mert szemben a lovagi lovasság kevés, aki képes túlélni.
Elves. Két csoportra oszthatók, melyek fának nevezik a tündék tündék és arisztokraták. A civil életben, e törzsek meglehetősen szétszórt, de harcban a közös ellenség ellen egy rugalmas ötvözetet halálos erdő íjászok és gyors lovasság elfek arisztokraták.
Törpék. Erős és tapasztalt csata a nemzetek. Nem sokat előnyben más fajok, valószínűleg annak a ténynek köszönhető, hogy azok számára, akik a magas törpék. Ugyanakkor a gnómok mindig nyitva nyersanyag-kereskedelem. De a fő vagyon harcjárművek és nem siet megosztani.
A semlegesség:
Beastmen. Rejtélyes emberek, ami a szakszervezet törzsek minotauruszok, kentaurok és Volkolakov. Hozták létre az ősi varázslók a szórakozás és fellázadt a kegyetlen mesterek. Ezért a bizalmatlanság a többi faj. Van egy titokzatos kapcsolat a természettel.
Barbara. Ezek eltérő törzsek különböző hiedelmek és megszállás. Néhány részt fosztogatás, mások a kereskedelem, és mások - a határok védelme. Annak ellenére, hogy a különbség a hadsereg együtt rugalmas döntéseket csapatok.
Amazon. Warriors, aki megszökött a férfi előítéletek arról a helyről, a nők ebben a világban. Zaklatás a lovagok edzett ez a nemzet, és előre a nomád életmód. Visszatekintve, akkor érthető, hogy a kegyetlenség a férfiak.
Evil
Dark Elves. Büszke faj gyilkosok. Ha más fajok mindig nehéz körülmények között számíthat baráti segítséget és kölcsönös segítség, a sötét elfek mindig számolni a árulás és aljasság. Tudják, hogy a gyermek él légkörben intrika és véres mulatozás és a gyilkos fickó nem más, mint egy része a természetes szelekció.
Orkok. Durva és faragatlan harcosok, akik szinte nem érez fájdalmat a sebeit. Orkok születnek teljes meggyőződéssel, hogy minden zöld ebben a világban, az övék, ami természetesen nem tetszik más fajok, akinek fátyolos zöld fű rétek. Menti csak a veleszületett butaság az ork -, amelyre az orkok korlátozott razziák a szomszédok. De a megjelenése egy erős és viszonylag intelligens vezető mindent megváltoztathat.
Undead. Miután a legerősebb faj, aki elvesztette istene a háború ellen, a jó erők. De teljesen tönkre az élőhalott szinte lehetetlen, mert az emberek ebben a világban mindig meghal, és a folytatása a véres háborúk élőhalott éppen kéznél van.
Total minden versenyen a World of Battles az interneten 16 típusú harci egységeket, így nem érzi a korlátozásoknak csapatok. Különösen azért, mert akkor mindig javítani katonák változik a berendezés, ami szintén megjelenik a megjelenésüket.
A játékot online World of Battles, mint minden rajongó a stratégia és a taktika, mert nyerni néhány csatát, hogy gyűjtsön egy erős hadsereg. Garancia a győzelem a megfelelő kombinációját gyors támadások lovasság, az illetékes védelmi támogatásával gyalogos egységek, körülvéve az ellenség szárnyát és hátul.
World of Battles játék online - egy virtuális világban igényel folyamatos vérontást! Üdvözöljük a World of Battles! World of World of Battles ellenőrizze vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more