Könyvjelzők

World of Mercenaries

Alternatív nevek: World of Mercenaries

A gyakorlat azt mutatja, lövöldözős reális grafika használata, élvezni és élvezni fogja az őrült népszerű a játékosok körében, tekintet nélkül a kor, foglalkozás és hobbi. Game World of Mercenaries - éppen egy ilyen projektet. Abban a pillanatban, a pontos megjelenési dátumot, hogy a megfelelő helyre hálózatban továbbra is ismeretlen, azonban a projekt menedzsment mindig is támogatta a nyilvánosságot tájékoztatni. Így kiderült, hogy hamarosan indul a zárt béta. Record azonos tesztelés már nyitott, így bárki a sorban ezt a második hozzáférési kulcsok.

Ahogy ígértem a fejlesztők, a World of Mercenaries online lesz nem egy tipikus online multiplayer shooter, lesz valami. Készítette a legjobb európai tervezők, a projekt egy FPS azzal a lehetőséggel, interaktív játékok. Ennek alapján a projekt az Unreal Engine 3. Az egyik legjobban várt játék lesz a kedvenc funkciók. Tehát, a karakterek folyamatosan szivattyúzzák, fegyver -, hogy javítsa az ízt és igények, valamint, hogy minden lehet teljesen ingyenes.

Mivel a játék on-line, akkor feltételezhető, hogy a World of Mercenaries regisztráció lesz szükség, mint az összes többi projekt. Természetesen, bármilyen tanácsot a regisztráció még túl korai lenne megmondani. Azonban ebben a szakaszban lehet megjegyezni, az a tény, hogy a játék hiányzik egy orosz felület, ezért azok, akik nem ismerik az angol, meg kell húzni a tudás, vagy vesz egy szótárban. Tény, hogy ellenőrizzék a játékot tartja érthető és hozzáférhető.

Ismeretes, hogy a rajt után a béta, a játékosok töltse le a telepítő fájlt a játék a Steam. Bár lehetetlen megmondani, az biztos, hogy ez is lehet játszani a World of Mercenaries ingyenes, de akkor is, ha a projekt kell fizetni, persze, az ár lesz a megfelelő és szükséges, és ez teljes mértékben indokolják.

Közvetlenül a rajt után a játék lesz az ember, ami, persze, meg kell feladatokat ellátniuk különféle. Ahogy ígértem, az alkotók, a fémjelzi ennek a játéknak az a képesség, hogy testre a megjelenését és jellegét, valamint a minőség, és a fegyvereket. Lehetőséged van arra, hogy saját és a játék a World of Mercenaries legerősebb karakter a világon.

A választás lesz kapható kilenc karakterosztály, ami lesz ismert később. Azt már tudjuk, hogy a választás a fegyverek a játék egyszerűen fantasztikus, és a lehetőséget, hogy javítsa meg a jövőben fog neked legyőzhetetlen. A boltban, bárki vásárolni dolgokat, hogy segítsen elérni sikereket a csatában.

Basis játék - kollektív harcol. Várja a rengeteg csoportos harcok és közös missziókat. A World of Mercenaries játék lesz érdekes és szórakoztató a-out ütemtervet. Észre fogod venni, még az infravörös látnivalók, lángok felfalja a várost, és sok egyéb kisebb tárgyak, amelyek nem más játékokban csukott szemmel.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more