Könyvjelzők

World of Warcraft

Alternatív nevek: WOW

World of Warcraft online - ez egy masszívan multiplayer online szerepjáték játék (MMORPG), amelyben feltárja a titokzatos világ tele van a mágia és a kaland. Ez egy olyan játék, ahol mindenki lehet hős.

Ha csatlakozni a játék, meg kell, hogy adja át a World of Warcraft online regisztráció: A megnyíló ablakban adja meg az e-mail címével és jelszavával. Csatlakozz World of Warcraft ezen az elven befejeződött, akkor jelentkezzen be a játékot, és elkezdjük megteremteni svogo karaktert.

A World of Warcraft online játék létrehozhat magának néhány karaktert, amely lehetővé teszi, hogy próbálja ki különböző kombinációi adott fajok és osztályok. Nézzük meg az alkotás folyamatát a jövőben karakter: először meg kell választani a játék világában, ahol játszani (világ különböző stílusú játék) a következő:

PvE (Player vs ellenség) - rendes játék világában,

PvP (player vs player) - a világ a játékosok, akik keresik a rivalizálás,

PvE-RP (Player versus ellenségek, szerepjáték) - a világ, amelyben eljátszani a szerepet, és harcol a játékosok között kell lennie mindkét fél által elfogadott,

PvP-RP (player vs player, szerepjáték) - analóg normális PvP, ahol megengedett a harc a különböző frakciók szerepe a teljesítmény.

Továbbá, az online játék a World of Warcraft, meg kell választani: faji, nemi, osztály és nevezze el a karaktert. Azon túl, hogy mindig lesz elérhető funkciók, mint a változás a megjelenés és az átalakulás.

Beszéljünk Races:

Őket ebben a projektben - 12, ezek határozzák meg az általános megjelenését a karakterek, és ad különleges ellátások formájában faji képességek, valamint a kötött egy két frakció: a Szövetség és a Horda.

Alliance - ebben a frakcióban beérkező faj, mint a Worgen, Draenei, törpék, gnómok, emberek és a Night elfek,

Horde - ebben a frakcióban beérkező faj, mint a goblinok, Blood Elves, orkok, Tauren, trollok és Forsaken (feltámadt a halálból.)

Miután eldöntötte, hogy a frakció és Race, válassza az osztály perzsa, amely függ a képességét ebben skazachno világban. A játék a World of Warcraft online osztály van 3 fő feladata van: tartályok, gyógyítók és katonák 10 race osztály: Warrior, Paladin, Hunter, Rogue, Priest, Death Knight, Shaman, Mage, Warlock és a druida. De ne feledje, hogy nem minden osztály elérhető minden versenyen, és ha mielőtt kap egy választás a faj és az osztály speciális, majd adja prioritási osztály.

Most is létrehozhat a megjelenés a karakter: nemek szerint (amely a tisztán esztétikai különbség), a választó egy speciális külső funkciók, mint például, tetoválás, fülbevaló, haj, stb stb Erre a karakter létrehozása véget ér, már csak azt kell hozzá, hogy egy nevet.

Most a játék maga. Az Ön karakter az elején a játék, van néhány általános képességek svogo osztály, de a játék a World of Warcraft online, a fejlesztés, akkor képes lesz arra, hogy kiderüljön, az új is.

A játék a World of Warcraft, akkor adja svogo karakter egyedi képességeit, köszönhetően a tehetség és a karakter. Tehetségek lehetővé teszik a karaktert, hogy szakosodnak bizonyos készségek és szimbólumokat (teremtett más karakterek, akik rendelkeznek a védjegy egy szakma) nem csak erősíti a meglévő készségek, hanem azt is, hogy új hatásokat őket.

Játék online játék, a World of Warcraft, meg kell utazni Azeroth, ahol élnek a különböző mesés lények és karaktereket. Lesz végre a különböző feladatokat, amelyek osztani több kategóriába: General (a leggyakoribb), csoport (bonyolultabb hagyományos), a börtönben (hátborzongató helyeket és veszélyes szörnyeket). És akkor ott vannak munkahelyek Heroic módban razziák, PvP és a Daily. Kap egy munkát, akkor nem-játékos karakterek, vagy használja tárgyak és objektumok. World of Warcraft játék lehetővé teszi, miután a harcot a szörnyek, abban az esetben a győzelem, lőni őket a különböző mágikus elemek, tudunk az egyik bank megőrzésre.

Játszani a World of Warcraft lehet, mint én, és a barátokkal, hozzon létre csoportokat, csatlakozz a Guild, valamint a vásárolni és eladni tételeket az aukciós ház ...

Általában, ez a játék nagyon kiterjedt, és ez lehet egy nagyon hosszú idő, hogy leírja, és végig a regisztrációs, a játék a World of Warcraft, meg tudja-e látni mindent, és próbálja játszani a World of Warcraft!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more