Könyvjelzők

World of Warplanes

Alternatív nevek: A warpleens, a wowp, a warpleens osztályai

World a harci Online - ingyenes böngésző alapú multiplayer játék, a katonai témák, az eseményeket, hogy bontakozik ki valós időben. Ön szállítják viharos óra második világháborúban. Vállalati Wargaming . Nettó , alkotója a projekt segítségével a felhasználók egy igazán magával ragadó MMO-shooter, elkötelezett a repülés 30-as évek - 50-es években. Ül a volán mögé a vas madarakat, akkor részt vesz a nagy csaták, hogy előfordulnak a levegőben. Nem használhatja ugyanazt a gépet, és az egész száz. Bár minden megvan a maga sajátosságai, fegyverekkel és képességekkel. Megtanulják, hogyan kell kezelni a különböző típusú repülőgépek, és a játék WOW fog játszani az Ön számára minden a színeket. Akkor végül is esélye megnyerni fölény kiterjedésű ég!

Lejátszás előtt World a harci , biztosítani kell, hogy a számítógép megfelel az alábbi minimális rendszerkövetelmények: Operációs rendszer A Windows [_2_ ] XP , Vista , 7; processzor ( CPU ): 2. 2 GHz-es kompatibilitás DirectX 9. 0 c ; grafika GeForce 7600 GT vagy ATI X 1600, bővítése 1024, magassága 720 képpont és 2 GB RAM-mal. Szállj be történelmi időkben segít World a harci regisztráció. Regisztráció nem nehéz. Csak ki kell töltenie egy néhány területen: játékos nevét, e-mail cím, jelszó, jelszó ismétlés, karaktereket a képet. Ne feledje, hogy az a tény, a fiók létrehozása, elfogadja a szerződés feltételeit.

Szóval, elkezdett World a harci játszani, és persze, ha tényleg csoda, hogy mi az, ami. Meg fogják kérni, hogy válasszon a négy osztály a járművek. Az egymotoros vadászgépek (világos, hatásos dogfights), kétmotoros harcos (nehéz, nagyon veszélyes, és hatalmas fegyverek), attack (híres vadászok földi célpontokat), és a szállító-alapú harcos (középutat a könnyű és nehéz harcosok). Mindannyian egyedi jellemzőkkel, amelyek több lehetőség fegyverek, és másként viselkednek a harcban. Érezd egyre több és több új repülőgépeket vezető nagyhatalmak - ez viszket leírhatatlan öröm! Után, hogy a választás, érdemes csatlakozni az egyik csapat. A játékosok két csapat harcolni egymással. Ezen kívül minden csapatnak van egy föld alapja. Ez a megsemmisítése ellenséges bázisok jelent majd a győzelmet. A siker jelzi az eredményszemléletű tapasztalat és hitelek, amelyeket aztán használnak az Ön választása szerint. Például, tanulmányozza az új csomagot vagy további modulokat.

Game World katonai repülőgépek igényel folyamatos szivattyúzás a szárnyas barátaink. Miután az összes berendezés van osztva szinten. Így kezdődik a játék, a hangárba, ahol a légi jármű ér első három szinten. Igen, már próbálta kezelni az első, talán primitív repülőgép, akkor úgy fogja érezni, hogy milyen gyorsan hordoz játék. De a móka még csak most jön! Akkor lehet elkezdeni elég gyorsan. Elég, hogy tanulmányozza a pár trükköt, hogy harcolni azonos feltételek mellett a szörnyű ellenség.

Lépésben PTA javasolt mód "Excellence". De nem ez a limit, és végül a fejlesztők megpróbálja lepni hozzá új módokat. Így a közeljövőben kívánja csatlakoztatni érdekes mód az úgynevezett "Escort", ami azt jelenti, támogató csoport botok bombázók a cél. Ez mind a kilátások az egyes felhasználók, addig is, ha csak egy kezdő, akkor megy a speciális képzési rendszert.

Játék World a harci tudja, hogy tetszik végtelenül dinamikus események emlékezetes törekvés az ellenség, gyors, meleg harcok és a hatalmas mennyiségű álló repülőgép. Szavazz minden méltányol! Hagyja, hogy a játék, hogy csak a pozitív érzelmek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more