Könyvjelzők

WORLD OF Varships

Alternatív nevek: WORLD OF varships, World hadihajók

World hadihajók.

Besplatny kliens stratégia MMO shooter katonai témák, amely lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy a viharos eseményei a huszadik század elején, hogy csatlakozzanak egy izgalmas utazás. Ez a játék folytatása a híres sorozat a cég Wargaming. sz. Itt meg kell kezelni sok hajó, és most majd elakad összecsapások a két csoport között a játékosok. Grand epikus csata lenyűgöző még a tapasztalt felhasználók számára. Hogy vyborot elsőbbsége között méltó ellenfél, akkor körültekintően dolgozzon taktika ügyesen tervezni minden lépésnél. Ne feledje, hogy ebben a zavaros világban bármi lehet, és szegélyező támadások, és a hirtelen rajtaütés és nyílt erőszakos összecsapások. Meg kell gyakorolni nagy bátorságot és találékonyság, valamint, hogy egy bölcs vezető egy nagy flottát a hadihajók. Gyerünk! Ön várja izgalmas események!

Dlya játszani a World of Hadihajók számítógépnek meg kell felelnie az alábbi minimális rendszerkövetelmények:

  • operatsionnaya Windows 2000 / XP / Vista / 7,
  • protsessor 2. 2 GHz-es
  • videokarta szintű GeForce 7600GTili ATIX1600;
  • Képernyő
  • rasshirenie 1024, magassága 720 pixel;
  • ne kevesebb, mint 2 GB RAM-mal.

World hadihajók regisztrációs elviszi a tengeri terület. Azonban, ha már van egy fiókot az egyik Wargaming projektek. net, újra létre nem szükséges. Mehetsz egy meglévő fiókot. De egyébként ez még tölteni egy pár sort: játékos neve, jelszó, e-mail címét. Tartsuk szem előtt, hogy a szabályok a játék a World of Hadihajók El kell fogadnia teljesen. Mivel lettél jogos utas a hihetetlen világot meg kell ismernie annak fő elemeit. A választás a játékosok kínált különböző hajókon. Különböznek tűzerő, sebesség, és a páncél ereje. Elérhető lesz az ilyen osztályok:

  1. avianostsy - képesek távoli támogatást a levegő. Ebben a nehéz feladat, hogy segítse őket számos kapcsolat fedélzet repülőgép;
  2. kreysery és csatahajók - különböző teljesítmény és a súly. Büszkélkedhetnek telitalálat halálos sortüzek. Nem csoda, hogy félnek még a legmenőbb hajók
  3. esmintsy - kis méretű, fürge hajók, amelyek nagyon hatékonyak a csoport ellen. Sem ellenfél nem fog állni konfrontációt velük, nem hordanak le egyidejűleg a kápolnába.

No Nem gondolja, hogy az ellenség legyőzhető segítségével bármelyik típusú hajók. Csak az együttműködés a szövetségesekkel a legfontosabb, hogy a kívánt eredményt. Te viszont mindig megfelelően kezelni osztályokon hajókat. Mint mondják, egy mindenkiért és mindenki egyért! Segítse a csapat kap a győzelmet, a tapasztalat a mámorító érzés a siker!

Kak a korábbi projektek, World of Tanks és World of Warplanes, Hadihajók játék lehetővé teszi a játékosoknak, hogy krediteket, aranyat és tapasztalatot. Mindegyik van jelölve az elérését díjat. És ez azt jelenti, hogy a jövőben is a szó szoros értelmében a kezedben van! A gazdagabb valaki, annál inkább képes lesz megfizetni. Javulása után a hajó drága, és a vásárlás további modulok mindig öntött egy csomó pénzt.

World hadihajók játszani leszel különböző harci térképeken. A terület a játék terjed a part Észak-Európa a szigetcsoport a Csendes-óceán. Hidd el, lesz, ahol tivornyázást! A fénypontja a játék és a változó időjárási körülmények között. Meg kell tanulni, alkalmazkodni a különböző odds, és ha süt a nap a horizonton -, így ez egy újabb ok arra, hogy élvezze az életet! Lásd magad az előnyeit ezt a kiváló játékot! Hadd játék ad egy csomó kellemes érzelmek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more