Könyvjelzők

Xatrium

Alternatív nevek: Ksatrium

Game Xatrium: új, csak elfelejtette a régi

-et

С azóta, amikor 2013-ban a DuncanConroy Xatrium böngészőjátékot bemutatták a játékosoknak, több százezer résztvevő vett részt, akiket a szokatlan grafika és a telek vonzott. Mindent természetellenesnek, furcsanak és még régimódinak is tűnik, mivel a számítógépes játéktermékek jelenleg népszerű reális típusai az összes részlet részleteit tartalmazzák.

Ez az érzés, hogy a játék világa a régi technológiákra épül, amikor a fejlesztők még nem rendelkeztek modern képességekkel. Ez azonban szándékosan történik, ami a játék csúcspontja, ezért ne lepődj meg, hogy a sík tájak háromdimenziós, háromdimenziós elemekkel együtt. Miután elkezdtük játszani az Xatrium-ot, nem tapasztalhatunk nehézséget az egér, a nyilak / WASD

vezérlésével.

Visszaállítás romokból

A háború utáni városban

történet jelenik meg. A meghalt háború szörnyű volt, amelyben az emberiség minden szörnyű fegyverhez fordult. Miután elveszítették az éberséget és az óvatosságot, az emberek önmagukat elpusztították, és most csak egy maroknyi túlélő próbál kijavítani a helyzetet. Az egyszer rendelkezésre álló erőforrások ritkavá váltak, és lehetetlen a lehető leggyorsabban helyreállítani azokat.

Populáció egyesül, amelyet egyetlen szerencsétlenség egyesít, de vannak olyanok is, akik még mindig egyedül próbálják irányítani a fennmaradó gazdagságokat. Ez azt jelenti, hogy a konfliktusok nem kimerültek, hanem új fázisba kerültek. Az összecsapások közötti légkörben megpróbálják helyreállítani a berendezést és az emberiséget. Át kell mennie az összes próbán, és át kell vennie az erőforrások maradványait, hogy felelevenítse a világot.

Használja a robotok teljesítményét. Javítani kell őket, új lehetőségekkel kell rendelkezniük, ellenkező esetben az ellenséget nem lehet legyőzni. A különböző feladatok gyorsabban segítenek elérni a fő célt, mert így tapasztalatok és készségek gyűlnek össze.

Technológia, harcok és képességek

A termelékenyebb missziókhoz egyesítsen csoportokban. Ezek az emberek, akik a Xatrium mögött regisztrálnak - a folyamat egyszerű, de nagyon hasznos, mert lehetővé teszi, hogy a megszakított eseményt a távozás pillanatától folytassa. Azt is biztosítja, hogy senki, kivéve a játékot, anélkül, hogy tudná a bejelentkezési jelszót.

Ye egy harci jármű pilóta lesz, amelyet fokozatosan javíthat, frissíthet. A frissítések minden egymást követő szinten jelennek meg, de ahhoz, hogy elérhessük, pontosan be kell fejezni a feladatot. Például, pusztítsd el az ellenséges hajókat és gyűjtsd össze a 100 XP-t. A küldetések minden szinten különbözőek, ezért mindig érdekes, hogy mi vár rád további.

. A játékosok létrehozására szolgáló technológia arzenáljánál:

  • Platformok: lánctalpas, kerekes, gyalogos
  • Készülékük: lézerek, plazma-pisztolyok, sínpályák
  • Váltó motor
  • Változtassa a színt a bemutatott 30 árnyalatban

Ha a gyermekét szabadságra bocsátja, vezesse át a beton dzsungelén az ellenség keresésére. Néha találja meg magát, és akkor nem fog elmenekülni a csatától.

Multiplayer mód nem más, mint közvetlen kapcsolat más Xatrium iPlayer játékosokkal. Együtt dolgozva és együtt, akkor valószínűleg eléri a célját, megszerzi a szükséges pontokat és bónuszokat a további fejlődésért. Természetesen lehetőség van egy-egy játékra is, de csak egy bizonyos pontig. PvE módban lehetetlen legyőzni néhány szörnyet, teljes küldetést, és így egy olyan szintet átadni, amely csak kollektív cselekvésre szolgál.

A

Te, akit a jövő kalandjai érdekelnek, folytathatják a virtuális tér regisztrációját és fejlesztését.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more