Könyvjelzők

XBlaster

Alternatív nevek: IksBlaster

XBlaster Online - ingyenes addicting online játék, amelyben a játékos részt vesz a gladiátor harci prémek (mechanikus robotok).
Online játék XBlaster kapható bármilyen modern böngésző és telepítése további játék kliens nem szükséges.

Minden amire szükséged van, hogy regisztrálják magukat a játékban XBlaster:
a regisztrációs mezőket, adja meg a nevét (keresztnév), jelszó, e-mail, válasszon egy játék szerver, adja meg a születési dátumát és nyilvántartási szám (ha van ilyen). Akkor megállapodás játékszabályokat és ez Regisztráció XBlaster kész. Most már meg lehet kezdeni a játékot az online XBlaster.

A játék kezdetén a játékos felkérik, hogy válasszon egyet a 3. mechanikai fújtató. Mindegyik egyedi a maga módján:
1) Ranger - mellett a szokásos fegyverek, van egy cipzárral és ion fegyvert. Léteznek speciális funkciók - kétszeres irányíthatóság.
2) Defender - mellett alapfelszereltség, van egy lézer és impulzus fegyverek, és az ő "fénypontja" az átmeneti áthatolhatatlan védőpajzsot.
3) Hunter - az egyén fegyver, mint a nagy sebességű fegyvert, és a plazma pisztoly, kivéve, hogy még mindig van egy chip, mint a kereső rakéta, amely folytatja az ő célja, hogy legyőzze.

A standard típusok fegyverek: az elején minden Fur tudomására arzenál egy körfűrészt, egy pisztolyt és egy gránátvető.
Kiválasztása érdekes, így a játékos kétszer is meggondolja! Ha a választás megtörtént, akkor próbálja a szőr a munka, kezdetben ez lesz a normális munkát küldetést. A befejezése a játékos hitelek és egy egyedülálló játék valuta "képességeit." A fegyvereket az lesz, hogy felkészítse a szőr a harcot, majd frissíteni a választott fegyver a hangárban.
Itt van egy lista az összes fegyvert a háború, hogy rendelkezésre állnak a játék: körfűrész, fegyver, gránátvető, Mina, Lightning, lézer, géppuska, lángszóró, a Blast Wave, Rocket, Ion Cannon, Impulzus fegyverek és a plazma fegyvert. És akkor ott vannak stimulánsok, ami egy ideig javítják bizonyos jellemzői Furs.

Szőr szabályozás: ellenőrzés a nyíl gombokat a billentyűzeten, hogy mozogni, Ctrl és a világűr - lőni.
XBlaster online játék aréna - ez egy korlátozott hely, egyszerre három játékos. A fő feladat -, hogy megöli a két ellenség. Választhat a teljes ellenségei, akik nem sérült harci eljegyzések, és lehet alattomosan kúszik fel a sarkon, és célba is megsebesült.

A játékot online is XBlaster a teleport, aki megmenti a túl erős versenyző, vagy ha a szőr sokkal törött. Teleportation fordul elő egy másik helyre. Csak a portot kell még elérni, de ez nem mindig működik ...
online játék XBlaster nincs klán rendszer, amely meghatározza, hogy eltekintve a többi játék a fejlesztő csapat Bigpoint, mert az egyéni játék ...

A XBlaster, minden hónapban játszott Jackpot 10.000 euró. Szóval, játék IksBlaster lesz kétszeresen érdekes!

Mi mást lehet adni, az a tény, hogy a játék egy kiváló minőségű 3D-s grafika, hogy hagy egy kellemes benyomást tett a játékot. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz érdekes, hogy játsszon XBlaster bármely életkorban, ha a szenvedély és a vágy, hogy mestere a hatalmas katonai gépezet. A játék során a játékos megismerkedtem sok érdekes küldetések, párbajok, versenyek és még sok más érdekes játék jellemzői ...

Minden amely elválasztja meg ezeket az izgalmas eseményeket, akkor XBlaster regisztráció. Nem kell sokáig, hogy hiszem, itt az ideje, hogy megpróbálja a kezét a csatában, a vezetés a háborús gépezet a jövő!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more