Könyvjelzők

XCOM: Enemy Unknown

Alternatív nevek: XCOM: Enemy Unknown

A legtöbb nagy félelem minden ember a földön - az ismeretlen. Feltáratlan paraziták, idegenek, zombik - mindez évszázadokon megfélemlíti az embereket. Játék XCOM: Enemy Unknown felajánlotta a saját verzióját az emberi konfliktusok és a bizonytalanság. Vagy, pontosabban, az emberiség és az idegen szörnyek. Még annak ellenére, hogy a játék fejlesztői használják a már ismert módszereket és ismert, hogy sok gyermekkora óta legendák, áttekintést ad a projekt nem volt kényeztetve. És különben is, az előző létrehozását XCOM megjelent olyan régen, hogy a legtöbb játékos nyugodtan felejtsd el.

Azonnal rajongói horror fantázia, a lélek nem kizárva a projektekben, mint XCOM, figyelmeztetni kell arra, hogy az XCOM: Enemy Unknown pc - nem ez a folytatása a megszokott játékok, és a kiadáson. Tulajdonképpen, ez magyarázza az a tény, hogy a fő karakterek nem értik a többség úgy tűnt, hogy ismert az egész világon a dolgok. Ezért azt javasoljuk, hogy még azok a játékosok, akik magukat, hogy egy profi ebben a játékban, mielőtt elhagyja a fejét, játék, séta a fejlesztők javasolta, hogy "alapképzés".

Indítsa el a játékot, szüksége lesz XCOM: Enemy Unknown letöltés. Ma már lehet gyorsan és egyszerűen a torrentet. Is, győződjön meg róla, hogy szem előtt van egy pár, vagy három megfelelő forrásokat. Megy a projekt, akkor megtudjuk, hogy a találkozó földlakók idegen vendégek nem megy a tervezett forgatókönyv - kezdte egy intergalaktikus háború. A fő cél az ellenség - néhány szervezet XCOM. Az utolsó egy hatalmas mennyiségű a legjobb harcosok a fegyvereket, hogy használja a legerősebb fegyver.

In XCOM: Enemy Unknown küldetése még a legkisebb néz ki reális, hogy valamikor azon kapod magad, arra gondoltam, hogy a félelem settenkedik igazán. Az egyik fontos változás végre az új projekt, akkor vállalja a megszüntetése cselekvési pontok. De osztályok változatlan maradt

1. A gép-tüzérek képesek hatékonyan tartani a pozíciókat ellenségek.

2.. Katonák támogatják segítséget csapattársak bármely órájában szükség.

3. Rohamosztagosok erős és agilis.

4.. Mesterlövészek képes ütő célokat, még a legtávolabbi távolságot.

Folytatódik az XCOM: Enemy Unknown felülvizsgálatot kell a történetet a ruha beépített motorok. Ez lehetővé teszi, hogy a ruha, hogy mozog a különböző helyszínek között a fénysebességgel. Erőteljes páncél megbízhatóan véd a golyók az ellenség, és úgy néz ki, álcázás álruhában ellenzői. Sok játékos örömmel, hogy a projekt végre hajtották végre több-kevesebb sikerrel rendszer menhelyek - ennek hiánya a hosszú meggyötört rajongók a játékot.

Készülj fel, hogy néha ellenségek támadni csoportokban - nem a leginkább bájos látvány. Milyen meglepetés, hogy felkészültebbek a projekt látható össze az XCOM: Enemy Unknown video trailer! A film kap információt a változtatásokat, és előnyeit.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more