Könyvjelzők

Xgame

Alternatív nevek: Xgame-Online, Xgame Online

Tehát ma jelen van egy új játék, a műfaj MMORTS - Xgame online. Ez a játék nem hagy senkit közömbösen a rajongók a Star Wars és más space fantasy. Úgy érzi, mintha egy kezdő uralkodója a sivatag bolygó, és csatlakozz a harc a hatalomért a világegyetem valódi online játékosok. Fedezze fel az új rendszer és a galaxis, felfedezni feltérképezetlen bolygón. A rendszer fejlesztése fegyverek valós időben nem teszi lehetővé, hogy teljesen ellazulnak. Vegyen részt egy online "fegyverkezési verseny", az eredmények, amelyek döntő szerepet az összehangolás erő az univerzumban Xgame online.

A játék Xgame online akkor nincs szükség további telepítését a játék kliens. A játék teljesen ingyenes, és a részvételt meg kell küldeni a gyors és egyszerű Játékba Xgame online.

A Xgame online játék elérhetővé vált menj oldalra Xgame online játék, ahol azonnal megjelenik a regisztrációs ablak. Kérjük, hogy adja meg az új bejelentkezési jelszó megerősítése és fogadja el a felhasználói megállapodást.
A Xgame online regisztráció sikeresen befejeződött, akkor kezdődik az új feladatai planetáris ellenőrzés. A játékot online Xgame elkezd egy lakatlan és üres bolygó kis mértékben az ásványi anyagok. Kicsit, de - ismét elég elindítani. Ezek a források meg kell kezdeni az alapvető infrastruktúra, a bolygó, építeni bányák, benzinkutak, gyárak, hajógyárak, laboratóriumok, és más hasznos eszközök.

Hajógyár kell hogy dolgozzon ki egy védelmi része a bolygó, amely előfeltétele a jövő meghódítása a galaxis Xgame online. De a záró szilárdan rögzíteni a bolygó alap, nem túl sok navoyuesh. Ezért szükséges, hogy építsenek egy hatalmas űrflotta bővíteni a gazdaságok.
Is Xgame Online - a játék, amelyben a részvétel a galaktikus háború, a szovjetek kérjen segítséget a szövetségesek, amely könnyen megtalálható a többi között online játékosok. Keresztül a közös erőfeszítéseket sokkal könnyebb lesz építeni a saját birodalmat. Játssz Xgame Online is abból a célból, hogy a játék a "Hall of Fame", mint te dicsőíteni magát és a bolygót.

Novoyavlenny szövetséges segít a kivonás hiányzik, de a szükséges forrásokat az Ön számára. Ehhez viszont a kereskedelmi velük a legjobb ajánlatot azáltal, hogy állandó kereskedelmi partnereivel. Töltsük fel a saját kereskedési stratégia, hogy megfossza az ellenséget szükséges forrásokat. Xgame Online - egy olyan világban, ahol a halálos egyedül játszani.

A hatalom az online játék Xgame mindig egy lépést előre a fejlesztés a technológiák a bolygók. Jobb stratégia tanulmányok lehetővé teszi például, hogy azonnal át a flotta más galaxisok szívében az ellenség. Küldje annyi felderítőhajók, hogy új tereket, mert a tudás hatalom.

A kezdetektől fogva, akkor kell, hogy a választás a három lehetőség fejlődését a karakter. Természetesen ez a választás befolyásolja az összes későbbi játék. Válassza ki a Class "Shakhtar" lehetővé tenné, hogy az erőforrások kitermelése és épületek építése. Class "tudósok", hogy a hangsúlyt a tudományos kutatási tevékenység a bolygón. Ha gyorsan hozzon létre egy hatékony űrflotta - Class "Pilot".

You - egy igazi vezető a bolygón. És hogy bebizonyítsam, hogy létre kell hozni egy erős gazdasági és katonai rendszere a bolygó rendszeres technológiai fejlesztése. Xgame online regisztrációs vár rád.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more