Könyvjelzők

XNOVA

Alternatív nevek: XNova Online

XNOVA online népszerű böngészős játékok a FÁK-stratégia a műfaj tér háborúk. A fő tevékenység a XNOVA online gyarmatosítás új bolygók és galaxisok. Tér és szétszórt azt galaxis rendszerek és bolygók szüksége van egy erős Ura képes egyesíteni őket egy birodalom. Most kipróbálhatja magát a nehéz katonai ügyek a hatalmas határtalan térben.

A játék XNOVA on-line regisztráció szükséges a játékban XNOVA. Szintén elérhető XNOVA regisztrációt számlák @ mail. ru és social network VKontakte. Ellenkező esetben, akkor felkérik, hogy töltse ki az elemi Register XNOVA. A megfelelő mezőket adja meg adatait: e-mail, az új jelszót, és erősítse meg, hogy Ön egy valós személy, és nem egy robot. Miután elolvasta és elfogadja a szabályokat és alapvető rendelkezések aktiválja fiókját a játékot e-mailen és online játék XNOVA nyitva az Ön számára.

A regisztráció után ki kell választani az univerzum (szerverek) XNOVA online, ahol az Ön rendelkezésére kap egy bolygó. Azonban, nem tévedés, így, első pillantásra, a nagylelkű ajándékot. Miután az első játék a játék online XNOVA elkezdi lakatlan és fejletlen bolygón. Meg fogják kérni, sok erőfeszítést és képességek vezetők ennek előkészítésére lakatlan darab kő egy igazi katonai bázis. Továbbá ne feledkezzünk meg a gazdaság és a tudományos kutatás. Ne késlekedjen végrehajtására vonatkozó feltételek, hogy hozzon létre egy erős hadsereg a támadó és védekező intézkedéseket.

Ne összpontosítson a kezdő bolygón, mert a sikeresen játszani XNOVA, meg kell tartani nomád életmód és megtelepedni az új bolygók. Légy önmagad, mint egy képzett diplomata. Csatolása nyereséges szövetségek, hadat köthetnek jövedelmező kereskedelmi megállapodások a többi játékossal.

Továbbra is játszani a játékot online XNOVA és elkövető háborús kihasználja Stavani party backstage harc. Hozzon létre egy sűrű hálójában intrika és összeesküvés az univerzumban XNOVA. Megfelelően tervezés minden machinációk, akkor jön létre a legjobb feltételeket a jövőben csata az ellenséget. Lépjen be Alliance erős játékos, és magad lesz erős. Mellékelni kell egy kereskedelmi megállapodás, és fosztja meg az ellenséget arra, hogy megszerezze a szükséges fejlesztési források. De légy óvatos, mert a többi játékos képesek azonos. Ők olyan emberek, mint te. Ezért körültekintően választanak maguknak megbízható barátok és szövetségesek, hogy ne áldozatává válik egy összeesküvés.

Diplomácia XNOVA online nem csípős fűszerekkel egy nagy edénybe, vagyis az egyik legfontosabb eleme. Ne felejtsük el, hogy a terrorizmus elleni erőteljes új ellenség, megtalálja üdvösség, hogy megnyerje a régi ellenség gyengébb.
Select űrhajó, amely Online játék XNOVA, elhagyják boldog minden rajongó a taktika és a stratégia. Válassza ki a saját, akkor megfelelő taktikája hadviselés. Dolgozzanak ki pusztító razziák a rossz bolygó, vagy fokozatosan, minimális pusztítás bővíteni létrehozott egy birodalmat. Minden harci egység a játékban megvannak a maga erősségei és alkalmazások. Így azt, hogy a "több - annál jobb" nem alkalmazható itt. Óvatosan tárcsázza hajók a flotta. Csak a nagy teljesítményű, sokoldalú hadsereg által vezetett jó taktika lehet végezni a legösszetettebb feladat minimális veszteségekkel.

Dial legjobb katonatisztek, akik mindenféle űrhajó harci bónuszokat tűzerő repülési sebesség. Szintén őket, akkor végezhet a különböző küldetések, ami dob egy játékot, és kap hasznos bónuszokat.
Tisztek kezeléséhez szükséges a flotta helyet kapsz a különböző bónuszokat, amely segít fejleszteni a harci erő a hajók. Ők is hasznos lehet, hogy végre a különböző feladatokat, amely bővelkedik a játékban. A teljesítmény az Ön hasznos bónuszokat.

Nem késlekedj! Lehet, hogy valaki már regisztrált XNOVA online és játszani kezdett, saját napóleoni terveket. De már túl késő! Gyűjtse össze a flotta és elkezd játszani a játékot online XNOVA.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more