Könyvjelzők

Xterium

Alternatív nevek: Xterium

Játék Iksterium izgalmas számítógépes játék, ahol lehet játszani ingyen az interneten keresztül böngészőt.

Játék Xterium regisztráció már elérhető a sok felhasználó. Annak érdekében, hogy regisztrálják magukat a játékot meg kell határozni Xterium

1. A felhasználói név.

2.. Az Ön e-mail címét.

3. írja meg egyedi jelszót a játék.

Elején a játék, meg kell állapítani Iksterium online vásárlás forrásokat a bolygón. Ehhez meg kell építeni a bányák fém, kristály és deutérium. Fém és kristály bányák jó lenne formában egyszerre, így meg kell, hogy vigyázzon, hogy a szintje állandóan ugyanaz.

Deutérium szintetizátor Be kell, hogy ugyanazon a szinten, mint a többi bányák. Alternatívaként az esetben, ha a pénzt már nem elegendő, meg kell tartani, hogy kisebb mértékben, mint 5.

A játék elkezdéséhez meg kell játszani Xterium építeni egy kutatólaboratórium, hogy tanulmányozza az alapkutatás. Először meg kell vizsgálni a következő kutatás:

1. Kémkedés - ez a tanulmány, amely a harmadik szinten a játék. A legjobb, hogy tárja fel az asztrofizika.

2.. Energy technológia szinten 12. Be kell az energia folyamatosan. Szükséges energiát több szinten a különböző feladatokat.

3. Jet motor található 6. szint. Jet motort meg kell építeni hajókat típusú BT és a MT. Be kell, hogy töltse ki, hogy a források könnyebb lesz, hogy a fosztogatás. Nehezebb lesz keresni forrásokat saját bányákban.

4.. Számítógépes technológia szinten 10. Szüksége van egy gyári nanites anélkül, hogy ne sokat.

5. Astrophysics található a 15. szinten. A játék elején meg kell szivattyú akár 15 szinten. Akkor fejleszteni kívánatos szinten 25.

Lejátszás Xterium Meg kell, hogy először egy bolygó. A játék elején kap a bolygón. Ez a bolygó mindig az lesz a legfontosabb. Nem távolítható el ezt a bolygót.

Meg kell állandóan felszerelni ezt a bolygót. Lehet rajta például építeni Technopolis. Akkor meg kell építeni egy hajót gyarmatosítani.

Játék Xterium online, akkor meg kell, hogy vegyenek részt a gyarmatosítás. Ehhez, akkor meg kell keresni a bolygót a legtöbb bolygó található a közelben.

Lehet egy maximum tizennégy gyarmatokon. Telepeket lehet ellentétben vegye ki a fő bolygó.

A másik előnye, hogy a játék a teleportáció bolygók. A teleportálás bolygók bizonyos korlátozások. Teleportation át nagyon gyorsan. Teleportation a Holdról minden játékos lehetetlen. Is, akkor nem lehet teleportálni a, vagy egy másik bolygón minden küldetést.

Xterium játék, hogy vonzó lesz a rajongók a tér és hihetetlen szórakozás. Kényeztesse magát a felejthetetlen pillanatokat a játék Xterium!

Együtt játszani a barátaival, oszd meg őket az érzelmek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more