Könyvjelzők

Én feudális

Alternatív nevek: Ya feodal

Online játék, feudális úr - újdonság a világ MMORPG, kiemelkedik remek grafika és egy eredeti történet. Ön meríteni a legendás világában bátor lovagok, hatalmas bárók és nagy királyok, fényes páncélt és az összecsapás a kardok.

Vegyél részt a játékban tettem a feudális egyszerű és szép. A bal felső sarokban kattintson a gombra "Regisztráció", és úgy tűnik előtted ... Ajándék egy igazi diploma a királyi pecsét. Csak meg kell adnia a nevét (ez ugyanaz a felhasználónév a játékban), egy érvényes e-mail címét (jön kérelem megerősítés), és erősítse meg a jelszót, a karakterek a képen (captcha). Én feudális Online regisztráció szükséges csak olvasd el a felhasználói megállapodást és a hozzájárulás, hogy ellenőrizze az "Elfogadom a feltételeket ... . " Minden, nyomja meg a narancssárga "Regisztráció" gombra alul, és azonnal kap a játék.

Előtt megnyitja titokzatos középkori táj, és szép szobalány Greta elvisz reggelizni kacsa almával. Ízlelgette egy nagy étkezés, akkor nyugodtan ellenőrizze javaikat.

Játék elkezdődött!

Igen, ha beiratkozott egy social network GameXP, akkor ellenőrizze a feudális amit feleslegesen - ha már a játék! Adja meg felhasználónevét és jelszavát -, és kezdjük el játszani a játékot online én feudális ura.

Először van, hogy menjen át az első képzési küldetést. Lesz ismerkedhetnek meg a menüt, játék karakterek és típusú játék egységek és épületek, az irányítás és az alapelveket a játék. Én feudális játék online - a katonai-gazdasági stratégia.

Elindítja a játékot a tiszteletbeli címet Esquire szerint a gyámság kap egy kis település - vagy város, amely bővítése, javítása és megvédeni ellenségei ellen.

A játékban az enyém lesz, építeni, hogy megkapja a jutalmat (még elvenni a többi játékos a hetvenkedő razziák! ) Élelmiszer-, fa, kő, érc és természetesen az arany. Ezek azok a főbb forrásokat. Van egy másik forrás - életterét. Élelmiszer-, például nem kell csak felvenni új egységeket, hanem fenntartani a harci képességeit a hadsereg. Még a legnagyobb és legfélelmetesebb hadsereg, a nem élelmiszer-csökkenésével, illetve kell majd bontani a harcban. Száma lakossági helyen nem csak meghatározza a számát a témák, hanem más épületek, valamint a fejlettségi szint. Ez jelentős forrás, amit lehet, hogy kitalálta, házak. Egyéb források bányászott speciális épületek. Élelmiszer - a gazdaságban, amely megvédi a vadon élő madárijesztő vérvörös sombrero.

Scarecrow nagyon hatékony a paraszt a tolvajok, de haszontalan ellen beképzelt varjak. De ne aggódj, az invázió hordák fenyegető Carcano, hogy nem fenyegeti ... még. Unit "varjú", mint mágikus védelmet is kell végrehajtani a következő változata a játék.

A bánya termelő vasérc, a fűrésztelep - fa, kő kőfejtő - kő. Arany megadja az adót a parasztok és a kereskedelem. Minden épületnek megvan a fejlettségi szintet, hogy lehet és kell is javítani. Minél magasabb a szint, annál több erőforrások kitermelése. Barn csak meg kell tárolni forrásokat, mert minden, ami nem illik oda, "eltűnik" szégyentelenül. Windmill farm termelékenység növekedését. A kincstár a tárolt arany és rejtjük lesz elrejteni a vagyon a rablók.

Én feudális online játék egy nagyon ágas, de intuitív fa fejlődését. Építeni a laktanya, amire szüksége van, házak, istállók kell laktanyába. A legtöbb épület építesz, ezzel a képzés küldetéseket.

Egyébként az épületek építése és a csodálatosan kidolgozott animált, amely bemutatja a belső régi épületek jelentős pontossággal és részletességgel, míg a játék nem lassú és hibás még a leggyengébb számítógépek.

Ha szükséges, akkor is fel kérdéseket a chat-játékok, és még választani a mester.

Városháza - a központ a város, itt építeni, és kezelheti a tartományok. Magasabb szintű a Városháza - több aranyat és sebességét épületek építése.

Kereskedés és a források megosztása a piacon.

A téren akkor vedd fel a zászlót, és vezet a hadsereg ellen az ellenség, megy harci mód játék. Laktanya, stabil és Workshop fogja szolgálni a bérleti harci egységeket. Falat építeni, akkor viszont a város egy megerősített vár.

Palace - a fa tetején fejlesztés. Itt a legerősebb egység - arisztokraták szükséges elfog az ellenség vár, valamint a cserkészek és kémek.

Katonás játékok Én a feudális Online osztva nyolc alaptípus. Mercenary - alap harcos, nem túl erős, de olcsó a munkaerő-felvételi és nagyon hasznos a rablás az ellenség. Kardforgató - sokoldalú és Spearman Pikeman - jó védelmet. Archer gyorsan mozog gyorsan támad, kevés erőforrást igényel, de rosszul védett. Továbbfejlesztett változata az Archer - Marksman. Trooper jó a támadás, és a Knight - a legerősebb harcos és sokoldalú, hanem a legdrágább. Azonban lovagi bátorság nem teszi lehetővé számára, hogy elbírja a zsákmányt. Az ostrom az ellenség vár, akkor nagyban segíti ram és a katapult.

A hatékonyabban, sokkal érdekesebb, hogy a játék az interneten azt feudális ura kell felvenni több miniszter. Hadügyminiszter felgyorsítja képzés a csapatok, gazdasági miniszter - és az erőforrások kiaknázása intelligencia miniszter, csak meg kell felismerni ellenséges kém és a hírszerzés titkos utak, gyorsul a mozgás a hadsereg.

Hire miniszterek, valamint látogasson el a boltba, és fegyvertár akkor kattintson a ikonra formájában Premium Crown.

MMORPG I feudális ura van kialakítva, mint egy, és a csapat egy időben játszhat több ezer résztvevővel.

Az első küldetés, hogy egyedül járni, fokozatosan növelve a tapasztalataikat, és új címet.

De a képzés befejeződött, és elkezd játszani, én igazán feudális. És természetesen a győztes az, aki a legtöbb csapat, amelynek unió jobban szervezett, akinek van egy nyerő stratégia.

És a harc, a felfedezés, a kereskedelem nem olyan egyszerű, mint az oktatási küldetéseket. Ők saját szabályokkal és a bölcsesség, pontok és számításokat. És itt akkor nagyon különleges játék számológép.

Öltések kéziratok történész Bertrand Sanders nyit meg egy izgalmas és tragikus világ a középkorban, amikor a mélyben a sötét középkor, a véres káosz és barbárság volt az első hatalmas urak. Több száz éves fragmentáció és a végtelen háború megváltoztatta rövid haladékot uralkodása erős és bölcs király, aki egyesítette erejét és ravasz a kontinens nagy része a föld uralma alatt.

Grand Palace, és úgy tűnt, hogy támogassa az örök szimbóluma a béke és a jólét.

De a királyok halandó, és leszármazottaik nem olyan bölcs. És egy brutális harc a korona királyság széttépett kapzsi bárók és újra jön századi feudális fragmentáció, amikor a legtöbb gazda kétségbeesetten védi a földet, és az életét az egyszerű parasztok értéktelen.

Pen kicsúszik a fáradt kéz, fej támaszkodva erősen krónikása. A világ ismét fenyegeti a káosz, a sötét középkor. Több száz feudális urak egymás ellen, mert nincs mester, képes meghajlítani őket, hogy egy akarat. Sietve megerősített falak kastélyok, össze hatalmas sereg a zsoldosok és a gengszterek, a köznép készülnek a legrosszabbra.

Ki emelje fel a banner fölé Elmerhollom, az ősi főváros, a királyok, ki lesz az új uralkodó?

Strength, vagy ravasz, vagy a hadsereg bátor harcosok ügyes diplomácia segít játszani, és a feudális úr azt megnyerje a fődíjat - a királyi koronát egy ősi klán Elmer.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more