Könyvjelzők

Z-WAR zombik jönnek

Alternatív nevek: Zombi háború, háború Z, zombi háború

Jó játék a stílus a "horror", és még inkább a zombik, kevés. Game Z-WAR Online - egyikük. Ha van egy vágy, hogy belevetette magát a légkörbe, ahol az emberek fertőzött a vírussal zombi város küzd a túlélésért, akkor itt.

A játék is érdekes, hogy lehet játszani mind a túlélő városiak és a zombik. Z-WAR online játék elmerül meg a világot a holokauszt-túlélők - szökött meg egy titkos laboratóriumban vírus, amely bekapcsolja az emberek a zombik. Csak néhány ember tud ellenállni a vírus, és egyesül a háború ellen, a fertőzött. Online játék War Z halad Reynvud, Angliában.

Az egyetlen dolog, amit érdemes megjegyezni - egy korhatár a játék azoknak, éretlen psziché, azaz 18 éves korig.

Mielőtt folytatja a regisztrációt, nézzük át a rendszer követelményeinek által előterjesztett a fejlesztők a játék. Online játék Z-WAR nem teszi ki valami irreális követelmények számítógépes játék alkalmas még az Office verzió, de az Internet-kapcsolat sebessége legyen jó, valamint az Adobe Flash Player legújabb verziójának telepítésekor. Online játék Z-WAR egy böngésző, vagyis nem igényel telepítést a számítógépen, bármilyen szoftver, és fut bármilyen internet böngésző a Windows operációs rendszer.

Vegyél részt a játékban Z-WAR lehet, hogy nem lesz szükség, ha egy számlát a social network Vkontakte vagy a Facebook.

Ha nem akarja lekötni a játék egy social network, a Z-WAR Online regisztráció nagyon egyszerű - meg kell, hogy adja meg a karakter nevét, jelszavát, e-mail fiókkal, születési dátum, jelzi a padló, válasszon egy frakció, ahol játszani ( zombik, vagy az emberek), írja be a kódot a kép.

Akkor el kell fogadnia a felhasználói megállapodást és fogadja el a játékszabályokat. Regisztrációs Z-WAR fejeződik aktiválása után a játékban a linkre kattintva el is küld a megadott e-mail címre. Az aktiválás után játékban, belevetette magát a játékok világa. Kövesse az utasításokat fog sétálni egy kicsit a képzés az új (még), de izgalmas világába.

A karaktered a következő jellemzőkkel rendelkezik a játékban:

• Force

• Ügyesség

• Endurance

• Intelligence

• Perception

• Charisma

Amellett, hogy a funkciók, a játék készségek fejlesztésére, mint például:

• Battle

• Orvosi

• Engineering

• Szociális

• kompetenciák

Ha úgy dönt, hogy a játék Z-WAR online az emberek, akkor van egy cél - a túlélésre, és törölje annyi területén a tetszhalott. Lehet építeni barikádokat, javítás és hozzon létre a dolgokat, hogy majd használni harcukban.

Játssz, hogy legyen óvatos, mert megevett, fertőzött és menj arra az oldalra zombik.

Ha játszani a játékot online Z-WAR, mint egy zombi, akkor mozog az éhség és a vágy, hogy enni és szétszakítani a lehető legtöbb ember. Minél több ember eszik, annál gyorsabb lesz készségek fejlesztése a karakter, valamint a szintre emelkedik.

At War Zombies játszani érdekes mindenkinek kivétel nélkül. A játéknak van egy csomó más helyen - néhány játék terület - házak szoba, raktárak, üres telkek és utcák. A harc, használhatja az összes elemet a hely menedéket, de a menhely nem söpörni söpörni.

Amikor játszani Z-WAR, nem lesz sok lehetőséget, hogy talál szabad elemek különböző helyszíneken - a fegyverek elsősegély-készletek és más lőszer.

A játék egy nagyon érdekes harci rendszer kiszámíthatatlan eredményeket, mert a csatában bármikor beavatkozhat, akár a szövetségese, vagy az ellenség. Ahhoz azonban, hogy megfeleljen a játék egyensúlyát a támadás a játékos sokkal alacsonyabb szinten támaszkodhat finom.

Ha offline üzemmódban vagyunk, tartsd észben, hogy a karakter végezhet támadásokat, és ő lesz kivédeni ellenséget automatikus üzemmódban.

A Z-WAR játék is érdekes, mert megvan a lehetősége, míg az épületben, minden falon hagyják graffiti - üzenet a többi játékos. Ez az üzenet lesz található a falon két napig.

Is van egy speciális rádiós - "Apokalipszis FM", ahol élvezhetik a különböző dallamok, valamint az üzenetek meghallgatása a többi játékos a folyamatos harcok, érdekes helyeket és ahol lehet profitálni trófeák és ingyenes dolgokat.

Kihívása, az emberek és a zombik nem hagyom közömbös. Miután online játék zombi háború nem fog hiányozni egy perc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more