Könyvjelzők

Elfelejtett dimenzió

Alternatív nevek: Forgotten Worlds

Üdvözöllek benneteket a világ, a Forgotten mérés! Ez a világ, elrejtve sok veszély! A világ tele van végtelen csata szörnyű lények titokzatos hadsereg Rift!

Játék Forgotten mérés - a megtestesítője a legjobb a játékok, mint például az online kombats! Ez a projekt adták ki 2008 januárjában, de a rövid idő alatt hihetetlen volt a hírnév és a megszerzett tisztelet között online játékosok. Csatlakozzon hozzánk, és nem fogod megbánni!

Online játék Elfelejtette mérés teli varázslat. Itt mágia és acél egészének elválaszthatatlanul kapcsolódik! Fogsz részt venni a hihetetlen csata szörnyű lények a boxba, és a versenyt az agility más játékosokkal.

A játékot online mérés Elfelejtette nagyon érdekes! Ebben a világban nincsenek határok, és nem ismer határokat, minden attól függ, neked. Utazás és feltárása az ősi galéria padló, harcolni fog a lakóit a földalatti bányászati ​​gyémánt. Fejlesztése a karakter, saját egyedülálló pengéjű fegyverek és páncélok.

Összegyűjtött által hűséges társa és menj Fordított portál ritka elixír, italokat és csodálatos dolog, hogy szükség van a játékban Forgotten mérést.

Játék Elfelejtette mérések és sokkal izgalmasabb, mert itt sokféle karakterosztály, a különböző típusú jövedelmek és a különböző játék-függőség. A karakter képes lesz javítani a dolgokat, és új készségeket kell elsajátítaniuk.

Elfelejtette mérés online akkor soha nem fog unatkozni az egyedülálló rendszer az ellenségeskedés. Amellett, hogy ez a varázslatos világ a folyamatos frissítést.

Elején a játék Forgotten mérés on-line, minden játékos egyenlő. De a fejlődő karakter, úgy dönt, ki kell, és milyen osztályba tartoznak.

Karakter osztályok, összesen hét. Ez a Warriors, mágusok, Nekromanták, papok, kereskedők, iparosok Keepers sorrendben. Minden osztály a maga előnye:

• Warriors - képzett mesteremberek fegyverek és páncélok. Tagjai ennek az osztálynak erős, agilis és hihetetlenül szívós.

• Magee bölcs és intelligens, nagyon erős elemében.

• Nekromanták - a varázslók, lenyűgözte a világot a síron túl, ismerik brutális fekete mágia.

• De a papok - szent osztály, amelynek célja, hogy gyógyulni és gyógyítani a sebeket kapott a csatában. A legtöbb tapasztalattal rendelkező papok képesek újra a karakter, aki meghalt a csatában.

• Merchants mesésen gazdag, akkor lehet kapni szinte mindent, ami létezik ebben a világban.

• Probléma Kézművesek kovácsolni a fegyverek, az építkezéseken és az enyém drágaköveket a bányákban.

• A gyám a törvény az állattartók a sorrendben. Keepers figyelemmel kíséri a rend, és nem szeretik a sötét varázslók.

Fogja bemutatni a férfiasság és bátorság a heves harcok keletkezett zászlaja alatt a napfelkelte vagy napnyugta az asztrális háborúk pusztítás.

, De kemény küzdelem nem a határ! Az út a világban, ami lett a hely állandó heves harcok, melyen a halál. Helyezze az erők, amelyek célja, hogy rabszolgává rendelni.

Meg kell tudni magát, az egóját, és határozza meg, ki vagy: fény? Darkness? Neutral? Vagy Bandit? Döntés az Ön számára! Lehet, hogy - az utolsó reményünk a győzelemre ebben az örök háborúban!

Játék a játék online Forgotten mérés, akkor lesz mestere egy halálos fegyver vagy hidegen hatalmas ura az áramlatok a varázslat!

Vegyél részt a játékban elfeledett mérés nagyon egyszerű. Meg kell menni a hivatalos oldalon, és töltse ki az alapvető információkat. Miután megkapta a levelet az e-mail, és megerősítve az alkalmazás, akkor lesz egy teljes játékos az elfelejtett dimenzió! Ne hagyd ki a lehetőséget!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more