Könyvjelzők

Outland

Alternatív nevek: Outland

Outland Online - érdekes szerepjáték játék, hogy zajlik egy varázslatos világban, ahol a sziget lebegnek az égen, ahol a sötét alvilági és gyönyörű erdők. Minden helyszín tele vannak különböző veszélyeket, és hozzáteszi fűszer a kaland.

Regisztrációs Outland játékban a következő. Először is végig Outland regisztráció az oldalon, és akkor le kell töltenie a játék kliens, hogy hozzáférjen a játékot. A Outland, online regisztráció nem túl bonyolult, és nem töltenek sok időt próbál hozzáférést a játék.

Rendszerkövetelmények online játék Outland következő:

• processzor - 500 MHz-es,

• Belső memória PC - 128,

• A szükséges mennyiségű hely a merevlemezen - 35MB,

• Videó kártya támogatja az OpenGL,

• HTTP-kapcsolat az internet sebességgel 16kB / s

• A telepített JAVA 1..

Fontos, hogy ne felejtsük el, hogy ahhoz, hogy játszani Outland is fontos beállítani JAVA 1.. 5.. Szükséges JAVA verzió letölthető közvetlenül a honlapon a játék. A legtöbb modern számítógép megfelel ezeknek a követelményeknek, és könnyen jut be a játékot Outland.

Utazás a varázslatos világába Outland, lesz találkozás a különböző szörnyek, amelyek osztják 20 óra. A rendelkezésre álló teljes összeg a gyilkos robotok több mint száz. Ez teremt kiváló lehetőséget a sokszínűség és a harci játék, amely kielégíti még a leglelkesebb vágy és a tapasztalt játékosok, akik elmentek több, mint egy játék projekt.

A játékot online Outland igény fejlesztése a karakter. Lehet szivattyú neki különböző készségek, kombinálva az ilyen típusú: magic, feldolgozása, az alkímia, kushernoe dolog fegyvert üzleti és szellemi esztéták - ékszerek. Ezek a képességek lehetővé teszik, hogy hozzon létre a különböző kiegészítők, hogy az élet könnyebb a jó karakter. A termelés játék tárgyak és leletek használt különböző anyagok Outland is különböző osztályok. Ezek az anyagok: fa, bőr, fém, elemek, alkatrészek, és a drágaköveket. Bizarr anyagok kombinációja, kombinált készségek és a minták is létre elképesztő dolgokat. Hála ezeknek a szórakoztató szervezetek játszanak Outland mindig érdekes, és soha nem unalmas.

A játékot online Outland érdekes gyűjtése különböző típusú elemeket. Objektumok kaphat kitöltésével küldetések, gyilkos robotok, valamint vizsgálja a zug, ahol ő is bujkál a kincset. A speciális kitartás gyűjthetünk készlet objektumok azonos típusú (pl. a jég a dolgokat, a düh vagy a páncél meg nagy íjász), hozott össze egy teljes körű, akkor kap egy extra bónusz. Összességében a játék most létrehozott közel ötven különböző készletek, amelyek lehetővé teszik, hogy lesz egy csodálatos és ritka harcos.

Outland online játék, ahol a játék tér képviselt öt varázslatos sziget lebeg az égen. Minden lakója a mennyei sziget tartozik két ellenséges tábor a rend és a káosz, ami szintén három csoportba sorolhatók: harcosok, a bányászok és az alkotók. Elérte az ötödik szakaszban a fejlődés, akkor kell eldönteni, merre közelebb Káosz és Rend. Csak abban az Outland olyan sok különböző szakmák, így a szorgalmas játékos nélkül maradt megélhetési.

Outland játék online - ez egy nagyszerű módja annak, hogy egy jó ideje, és pihenjen a mindennapi problémákat. A varázslatos világa Outland lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kifejezni a képzelet és fejleszteni a képzelet. Ez egy érdekes és izgalmas játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more