Könyvjelzők

Conquerors Eridani

Alternatív nevek: Conquerors Eridani

Conquerors Eridani Online - izgalmas szerepjáték játék, amely akkor a csodálatos világ a fantasy játék, ahol három különböző faj jött össze a csatában egy hely a nap alatt.

Vegyél részt a játékban hódítás Eridani meglehetősen bonyolult. Be kell, hogy adja meg az e-mail címét, amelyet használni, hogy adja meg a játékot, válasszon egy jelszót, és válassza ki a verseny a karaktered. A regisztráció Conquerors Eridani választhat harcos sztyeppei nép, büszke elfek és gondos hegyi lakosok. Minden fajnak megvan mind a maga előnyei és korlátai. A Conquerors Eridani online regisztráció lehetővé teszi, hogy válasszon egy öt kép a karaktered, minden íze és színe.

Elején a játék, akkor kap, hogy ellenőrizzék egy kis faluban, melyik lesz az alapja a további fejlesztés, mint a játékos. Idővel, akkor nem csak akkor tudja, hogy átalakítsuk azt egy hatalmas város, de azt is, hogy az irányítása alá más élőhelyekre.

A játékban négy alapvető erőforrások: élelmiszer-, fa-, kő-és vas. Minden órában kapsz egy bizonyos mennyiségű erőforrást, számuk növekedni fog a növekedés és a fejlődés a városban. A városok a különböző fajok saját sajátos módon a fejlődés. Minden épület, amit lehet építeni lehet osztani a következő csoportokra: Az erőforrások kiaknázása, a város-képző, katonai, kereskedelmi, politikai és tároló.

Minden faj saját konkrét egységek. Ha sikeresen ötvözik azok előnyeit és hátrányait kiegészítés, akkor létrehozhat egy legyőzhetetlen hadsereget, amely képes megragadni az összes környező országban.

Ha elkezd játszani a játékot online a hódítók Eridani elf verseny, akkor alkalmazzák a druidák, vérfarkasok, erdei tündérek, mesterlövészek, vaddisznó, egyszarvúak, entek árnyékok. És mint telepesek előkészíti és épít ballista. Controls minden komoly természetű elf sereg választott Elder.

Annak eldöntése, hogy a hódítók Eridani játszani hegyi ember van a helyszínen, mint látszólag katonák: mester kalapács golems praschiki, lándzsa Hómarók, sötét lovasok drakonoyaschery, nyomozó, és természetesen mindez nagy mechanikai gép: stenolomami és Trebuchet. Hozzon létre új települések bányászok advancer és kezeli a hegyi hadsereg főparancsnoka.

Játék Conquerors Eridani Online kérjük, mind azoknak, akik szeretik a szabadság szelleme és az utazás. Mert képes lesz kezdj el játszani a sztyeppe. Között a lakosság a sztyeppék bérelhet harcosok, kopenoschikov, íjászok, íjászoknak, pusztai lovas lovasok Khan és kilátók. Között a technológia sztyepp inkább katapultok és faltörő kos. Leader sztyeppei csapatok Khan.

Csak kezdett játszani a játékot online Eridani hódítók Észre fogod venni, hogy a világ még messze van egyedül, megnyitva a kártyát, akkor megtekintheti a legközelebbi szomszédok és értékelik azokat a veszélyeket és a lehetőségeket, hogy hasznot nekik valamit.

Conquerors Eridani online játék, ahol a karakter fejlődése jelen van több mint egy tucat különböző készségek parancsnoka az oktatás, lovasság, gyalogság, vezető, képzés csapatok harci eszközök, az azonnali visszatérítés katonai hírszerzés, a lehetőséget, hogy elkerüljék a támadásokat, és nagy parancsnokok.

Online játék Conquerors Eridani elérhető a böngésző, de az is lehet letölteni a játékot kliens és telepítse a számítógépre. A teljes súlya a játék kliens nem nagy, de lehetővé teszi, hogy kis mértékben csökkenti a sávszélességet. A legnagyobb élmény játszani Conquerors Eridani nagy cég, mert akkor is létrehozhatunk saját játékot szövetség, az úgynevezett klán. A legerősebb klánok esik a Hall of Fame játék a főoldalon.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more