Könyvjelzők

Föld hősei

Alternatív nevek: Heroeslands

Ha valaha is reménytelenül meghódította "Heroes of Might and Magic", főleg a harmadik rész, míg az online játék Heroes föld újra meg újra. Ebben a körökre osztott stratégia, hogy megosszák a karakter teljes elég utazás és a kaland, csata szörnyek, harcol ellenfelek és versenyek a legjobb harcosok. A vendégek számíthat a társadalmi élet frakciók vagy klánok, ahol megtalálja a hasonlóan gondolkodó emberek, hogy bizonyítani, hogy ő a diplomata, hogy megtalálja igazi barátok.

Csatlakozz a játék Heroes Land meglehetősen egyszerű - meg kell adnia a karakter nevét és e-mail címét, jelszavát és a biztonsági kérdést (ha hirtelen a regisztrációs Hősök Land szükség újjáépítése), majd adja meg az ellenőrző kódot, és fogadja el a felhasználói szerződést.

És egy ilyen pillanat -, hogy a Hősök Land online regisztráció engedélyezve van, de valami nem terhelés mellett? Ellenőrizze, hogy van egy frissített verzióját az Adobe Flashplayer, talán az az oka, hogy.

Most már működik, akkor kezdődik létre egy karaktert, vagy inkább a karakterek - Hősök Land online játék lehetővé teszi, hogy és ellenőrzése akár kilenc karakter a különböző fajok és csoportok. Az egyetlen "de" - nem szabad, hogy befolyásolja. Nos, az a kérdés, hogy hány, a kérdés - a minőség. Magukat annak érdekében, hogy hozzon létre egy egyedi karaktert kínálnak sok lehetőséget - választás frakció, osztály, foglalkozás, és természetesen, a teremtés, a portré. Kezdjük frakciók, amely a világon a Hősök Land az online életét, és szembesíti az átalányösszeg - ezek három és klasszikusan a harcosok és mágusok.

Az első verseny - képviselői a világ: lovagok, manók és a varázslók.

A második versenyen - a képviselői Darkness: lakói a pokol, nekromanta, warlock.

A harmadik faj - a karakterek foglalnak el a semleges fél: mocsár lakói, és a barbárok "Elementalists."

Ezután adjon nevet a kiválasztott karakter, és kidolgozza a megfelelő verseny portré. Itt talán most már játszani Hősök Land.

Egyik fő értéke a karakter ebben a mitikus és kiszámíthatatlan világban, ez a "tapasztalat", amely nagyobb lesz napról fordulóban. Emellett még egy fontos jellemzője azok számára, akik szeretnének játszani a játékot online hősök föld, mint a katonai stratéga - a "karizma". Miután ez a bőség, akkor kap az egységek száma, és alkotnak egy sereg méltó vezérük. By the way, vásárlási zsoldos katonák meglehetősen jövedelmező befektetés a pénzt, mert nem tud megölni, de csak egy ideig, hogy vonja vissza a játékból.

Hősök Land online játék, amely lehet a méltó ellenfele harcolni egy-egy, valamint a csoportos csaták vagy szervezett versenyek (kíváncsi szolgáltatás helyi PvP - tudnak versenyezni azonnal kényszeríteni négy játékos). Egy békésebb stratégák Hősök Land játszanak egy ugyanilyen izgalmas -, akkor gyűjteni erőforrásokat, építeni várak, vegyenek részt a játékban és gazdaságban, hogy egy utazó. Unite a csoportban, és nézd meg a világot, harcolni szörnyek, sárkányok barlangjába, hogy felkutassák és készítsen egyedi tárgyak. Felhívjuk figyelmét, hogy összeállt a többi játékossal, akkor lehetősége van arra, hogy előre összehasonlítani és elemezni őket, és a legjobb / problémás oldalon, hogy megteremtse a legsikeresebb tandem.

Végül megjegyezzük, hogy kell játszani a játékot online Hősök Land - több, mint egy tisztelgés a szeretett milliók "Might and Magic III", van lelke, és a törvények, itt találsz még több kalandos és érdekes találkozók mitikus lények ez a titokzatos és fantasztikus világában.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more