Könyvjelzők

Állatkert 2 Állatpark

Alternatív nevek:
A

Zoo 2 Animal Park farmjáték nem egészen szokványos megjelenés. Nincsenek traktorok és kertek a játékban, de először a dolgok. Itt szórakoztató rajzfilm grafikákat és zenei kíséretet találsz!

Zoo 2 Animal Park szórakoztató lesz játszani! Hiszen mindenki szereti az állatsimogatókat, ahol nem csak nézegetni lehet az állatokat, hanem simogatni, etetni, gondozni is lehet őket. Egy ilyen állatkertben segíteni kell a nagyapád irányításában, aki örökölte ezt a farmot. A játék csak azzal kezdődik, hogy kap egy levelet, amelyben közölték vele ezt a hírt. Fogalma sincs, mit kezdjen vele, és itt a segítséged hasznos lesz számára.

új lakót vásárolhatsz állatkertednek, vagy feladatok elvégzésével, ritka állatokat ábrázoló rejtvények képdarabjainak összegyűjtésével szerezheted meg. A már meglévő állatok tenyésztéséhez egy házba kell helyeznie néhány azonos fajba tartozó állatot, és egy idő után vicces babák lesznek. Természetesen a különféle típusú állatok tartásához olyan helyeket kell kialakítani számukra, ahol otthon érezhetik magukat. A játékban összesen nyolcféle terep található minden ízléshez.

  • Rétek
  • Síkság, sztyeppék
  • Erdő
  • Hegyek
  • Savannah
  • Rainforest
  • Madárházak téli klímával
  • Víztározók

Egyik kedvence megtalálja a neki tetsző házat a sokféleség között. Mindezen sarkok elrendezése bonyolultságban és költségben különbözik. Ha egy állat figyelmet igényel, egy ikon jelenik meg a kifutó felett, ahol él, amely jelzi, hogy mit kell tennie. Például etessen vagy takarítson fel kedvence után. Az állatok különböző szinteken, sőt generációkon keresztül jönnek, akárcsak az életben.

Sokat lehet mesélni az állatkert lakóiról, de nem csak az állatok fontosak az állatkertben, hanem a látogatók is. Az állatkertben képviselt házi kedvencek listájának nyilvánvaló bővítése mellett gondoskodjon a látogatók kényelméről. Fontos, hogy legyenek utak, üzletek, ahol a látogatók vásárolhatnak, és különféle dekorációk, amelyek díszítik az állatkertet. Ne feledkezzünk meg a kisállat-játékokról sem. A játszó állatok nagyon aranyosak, és örömet okoznak a látogatóknak.

100 ezren vannak itt, és egy gazember, aki megpróbálja kiűzni az állatkertet a megszállt területről, hogy új bevásárlóközpontot építsen a helyére. Eleinte tényleg nem mennek jól a dolgok, csak három zárthely van, látogatók pedig egyáltalán nincsenek, de amint átveszi a vezetést, minden megváltozik. A fejlesztéshez pénzre és különféle anyagokra lesz szüksége. Mindezt nagyon eltérő feladatok elvégzésével szerezheti meg. Építsen újabb kifutót vagy növelje az állatok számát, esetleg vonzzon új látogatókat. De mehetsz másik úton is, és mindezt valódi pénzért vásárolhatod meg. A kezdeti szakaszban ez lehetővé teszi az állatkert gyorsabb fejlődését.

Egy idő után képes leszel kapcsolatba lépni más játékosokkal. Ehhez meg kell építeni a Club nevű épületet. A klub lehetővé teszi, hogy üzletet kössön más klubokkal, részt vegyen versenyeken és megosszon forrásokat.

Zoo 2 Animal Park ingyenes letöltés PC-re a linket követve.

Van tennivaló a játékban! Töltsön időt vicces állatok társaságában! Kezdje azonnal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more