Könyvjelzők

Zoomumba

Alternatív nevek: ZooMamba

Breaker

Zoomumba Online - egy böngészős online játék, elkötelezett létre egy személyes univerzális témákat állatkertben. Online játék ZooMamba szembesíti játékos célja az, hogy létrejöjjön, és kidolgozza a legjobb állatkert! A felhasználó választhat, aki rendezni az állatkertben, mint a testtel és vonzza a látogatókat.

Mivel a játék Breaker online böngészős, nem igényel túl nagy rendszer követelményeinek. A játék, a következő paramétereket lesz elég számítógépes

• Processzor 1 GHz,

• 512 MB RAM

• A 64 MB-os videokártya.

Hát persze, szükség van internet-hozzáférés és egy böngésző.

Kezdjük a játékot, akkor ellenőrizni kell hozták a játékot Breaker, azaz, hozzon létre egy személyes profilt a játékos. El kell végezni Breaker regisztráció kell választani egy szakaszt az oldalon Regisztrációs játékot Breaker és tegye a következőket:

• Adja meg a nevét, amelyet használni a játékban,

• Írja be az e-mail,

• Írja be a jelszót,

• Olvassa el és fogadja el a felhasználási feltételeket, a játék.

Regisztráljon online Breaker itt véget ér, és akkor közvetlenül a játék.

Elején a játék Breaker segít asszisztens, akinek a neve Galya. Azt javaslom, hogy mi a teendő a különböző helyzetekben, és bevezeti az alapvető törvényei a játék. Hogy elsajátítsák a játék, kövesse az utasításokat.

Kezdetben minden játékos kap egy induló tőke, amely képviselteti magát a következő formában:

• zveropenni

• zoodollary

Zveropenni - a valuta, hogy lehet kapni a játékban, ő fel egy bizonyos összeget 1 óra.

Zoodollary - a valuta, amit vásárolt valódi pénzt és megnyitja számos korábban nem elérhető funkciókat. Fontos megjegyezni, hogy a hozzájárulásokat a játék a valódi pénzt nagyban leegyszerűsíti a fejlesztési folyamat az állatkertben.

Breaker online játék, amelynek célja, hogy a legjobb állatkertben. És a játékos, a rendező, majd válassza ki az irányt az állatkertben. A játék során a felhasználónak kell lelkiismeretesen törődik a háziállatok, szórakoztatják a látogatókat, és maximalizálja a bevételeit, ami folyamatosan növekszik, ahogy a felhasználó javítja az állatkertben.

Játék Breaker online, meg kell, hogy folyamatosan javul. Alapokból kapott azonnal befektetni a korszerűsítése és fejlesztése állatkertnek, hogy ez a legjobb és legkülönlegesebb.

Először is meg kell, hogy zárt a háziállatok. Akkor tegyük őket különböző helyeken és különböző kombinációkban. A telepítés után ketrecek - futtatható ott háziállatok. Kell, hogy folyamatosan nézd meg a feltétele az állatállomány. Rendezése egy madárház a női és a férfi, akkor létrehozhat egy pár, akik aztán szülni. Vagy tudod rendezni szórakoztató, tedd egy cellában két agresszív hím, de ebben az esetben tudnak ölni egymást.

A Breaker játék nem egy pillanatra megfeledkezve arról, hogy az állatok figyelmet igénylő, gondozás és szeretet. Nem szabad elfelejteni, a takarmány a háziállatok, ital-, vas-, vonat-és állapotának nyomon követése az egészségükre.

Megszépítve madárházakat, akkor növelheti a rangsorban az állatkert, amely azt is hozzáteszi, néhány különleges állatkert, növeli a forgalom és a nyereség, ill.

Minden, amire szükség van ahhoz, hogy a játék az online Breaker lehet vásárolni a boltban. A fejlesztési folyamat képes lesz vásárolni további fejlesztéseket lehet helyezni az állatkertben. Lehet, hogy, például, egy vidámpark. Természetesen, ezek a fejlesztések hozzájárulnak az állatkert értékelése eredményeként több ember fog járni, és hogy nagy nyereséget.

Fokozza bevételeket is segít az állatkert található a szálloda. Továbbá azt is fel lehet szerelni a különféle éttermekkel amelyek jelentősen hozzájárulnak a fejlődéséhez az állatkert.

Között zárt telepíthető a különböző dekoratív és a látogatók egy kellemes és kényelmes utazás. Fektesse a pályán, hogy a tudat, hogy az azonos kényelmesen elérje a ház.

Grafika a játék nagyon minőségi és kényelmes. Szintén a játék a sok kellemes meglepetés a fejlesztőktől különleges alkalmakkor. Időt szórakozik együtt Breaker online!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more