Könyvjelzők

Call of the Dragon

Alternatív nevek: hívás a sárkány, sárkány játék, a hívás a sárkány az interneten, hívja a sárkány online játék, online játék hívás a sárkány

Dragons - ez a mitikus karakterek vonzzák az emberek figyelmét sokáig. Vannak megemlítve a tündérmesékben, legendák és a filmeket. Számítógépes játékok is sem kivétel. Ajánlott a figyelmet egy böngésző online játék Call of the Dragon - MMORPG oroszul.

Ha tetszik ez a műfaj a játékok, akkor megy előre, de a nyilvántartásba vétel előtt felülvizsgálata, követelmények PC:

·                    Operációs rendszer A Windows Vista/7/XP/NT/2000

·                    Processzor Pentium III 1000 Mhz

·                    A RAM 512 Mb

·                    Internet csatlakozás 56KB (Modem) vagy gyorsabb

·                    Browser .

Mint bizonyára észrevették már, a játék alkalmas még az Office verzió a számítógép. Csatlakozz a játék Call of the Dragon szabvány: a hivatalos honlapján a játék nyomja meg a gombot, hogy hozzon létre egy fiókot, amely megnyitja az oldalt, ahol meg kell adnunk, hogy adja meg az e-mail címet, a jelszót és a nevet, amellyel tudni fogja be a fórumon. Íme elfogadja a licencszerződést, és nyomja meg a nagy piros gombot a lejátszáshoz. Ebben a regisztrációs felhívás Sárkány kész. És kapsz egy oldal rajzolt világtérkép Stilland jellemezte a helyét játék szervereket. Itt válassza ki a játék szerver, és megy a karakter létrehozása oldal. Ez azonnal jegyezni, hogy a játék az online Call of Dragon lesz az emberi faj. Meg kell választani a hősök, mint

·                     Warrior

·                     Mage

·                     Assassin

·                     Vampire

Warriors - azok a hősök, akik azzal a készséggel, hogy közelharci, és a magas szintű védelmet. Magee szakosodott alkalmazása mágikus támadás a távolból.

Assassin - gyors és hidegvérű harcos, aki a csatában is meghiúsítja ellenfelek. Vámpírok szakosodnak varázslatokat, lehet kezelni, és egyéb bónuszokat.

Kiválasztása a szex a karakter és a specializáció, valamint a neve akkor kezdj el játszani a játékot online Call of the Dragon. Hívjon, hogy indítsa el a sárkány online játék felajánlja, hogy megkapja a képzés végén, amely elsajátította az ellenőrzési rendszer a játékban.

Körbejárta a várost, és csinál valami küldetések, akkor azonnal hívja a Sárkány online keresni néhány szinten. Kapott minden szinten a játékot karakter kap 5 pontot, amit saját belátása szerint oszlik meg a főbb jellemzői a karakter:

·                     Luck

·                     Teljesítmény

·                     Hírszerző

·                     Endurance

·                     Agility

City, ahol találja magát, amikor az Call of the Dragon, hogy játsszon egy szabványos struktúrát. Ott akkor látogasson el a városháza, boltok fegyverek, kiegészítők, találni a piacon arénában, és látogasson el más standard struktúrát.

Játék Call of the Dragon Online eltér a legtöbb online játék, mert ez lehetőséget ad arra, hogy a vonat a karaktered nélkül személyes részvétele a játékos (offline módban). De ez a fajta képzés töltöttél cselekvési pontok, melyeket pótolni minden reggel. Bőséges lehetőséget nyit a rajongók, hogy javítsa a dolgokat a játékban. Itt, hová forduljon: lehet rendezni az elemeket, tisztítsa meg, elemzése, javítása, embed tárgyakat a rúnák, sőt átszellemít őket.

Érdemes megjegyezni, hogy a játék egy küszöb érettségi: szintig 10 betiltott csata a játékosok és a több mint 10 -, hogy a harc az arénában. De az arénában nem lehet többet költeni, mint 20 harcol egy nap. A csata alatt az arénában a karakter kap egy helyezést és a becsület. Az összes többi mehet a megölik az állatokat, és nem küldetéseket adnak NPC-k. Elleni küzdelem szörnyek a játékban zajlik bevonása nélkül a játék karakter.

Keress pénzt és tapasztalatot, ha elfogy cselekvési pontok a karakter képes lesz alkalmazni a munkaközvetítő.

Lejátszás Call of the Dragon vonzó lesz a rajongók és a csapat játék, megalakulása óta a céhek a játék, amelyet a fejlesztők. Összefogás a céh, a karakter képes lesz használni a céh épületek, valamint részt vesz a csaták között céhek.

Call of the Dragon online regisztráció lehetővé teszi, hogy belevetette magát a varázslatos világ tele van kaland. Itt mindenki megtalálja a kedvére különleges.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more