Könyvjelzők

Csillag Colony

Alternatív nevek: Starscolony

Star Colony Online - szokatlan képviselő számítógép online játékok. Ez a projekt arra, hogy a gazdasági stratégiát, és a klasszikus RPG küldetést. Hogy az online játék Star játékosok kolónia nem térő lehetőség arra, hogy a saját helyet kolónia, elő a különböző források és vegyen részt a csatában számos versenytárs.

Csatlakozz a játék Star kolónia nem veszi meg sok idő, akkor csak ki kell választani a becenév, e-mail címet, amit kapni fog egy megerősítő e-mailt a regisztráció, válasszon egy bonyolult jelszót kiválasztása és jelzik a nemek. Mint látjuk, a játék Star Online regisztráció telepeket a legegyszerűbb és hozzáférhető módon. Regisztráció Csillag kolónia a jegy, hogy a világ a jövőben, amely akkor készítsd el a saját karrierjét, és lesz sikeres tulajdonosa egy helyet kolónia. Bár a játékot az online Csillag kolónia teljesen ingyenes, és mivel a játék teljesen böngésző-alapú, akkor nem kell letölteni és telepíteni a számítógépre, nem az ügyfelek.

Ellentétben a legtöbb más online játékok, online játék Star kolónia a megkülönböztető képessége - lehetőség elveszett. Igen, itt van a karakter, így mentes a kényelem és a halhatatlanság veszély indulnak ez az élet vár rád minden alkalommal - az éhség, betegség, harc, támadás a helyi állatvilág - mindez bármikor lehet fosztja meg az élet, így megéri, hogy különösen óvatos az első A játék elején. Idővel, ahogy képes lesz felhalmozni elég pénzt, és a szükséges vizsgálatok lefolytatása, a rendelkezésre álló klónozás lesz a karakter, ez a legfontosabb, hogy oldja meg a problémát a lehető halál, de addig a pillanatig a fő értéke - az élet érdemes megőrizni nagyon óvatosan.

A játék indítása, a karakter még mindig nagyon korai eldönteni, hogy milyen egyáltalán a globális problémákat, mert akkor előtérbe kérdéseire a saját túlélése a nagyvárosban. Találja meg első munkahely, legyen az alulfizetett és alulértékelt, de ez hozza nagy szükség vásárlására étel és ital pénzt. Ez a cselekvési szabadság, amely lehetővé teszi a játékos lesz hírhedt, mint egy kalandor, és a törvénytisztelő és tisztességes üzletember, és talán az egyik, a másik együttes, vonzza akarnak játszani a játékot online csillag kolónia, ma a világ építik karrierjüket a világ a jövőben részt több tízezer embert.

Idővel, növeli nem csak a bankszámla a virtuális játék fog nőni a törekvések és célok. Ha tegnap megoldotta a közvetlen problémát találni élelmet és menedéket, de most intézi egy egész kolónia a csillagok vezetők nagy cash-flow, és megoldja a globális problémák elfog az új területek, valamint növeli a befolyását a játékok világában. Mint látható, játék csillag üdülőtelepen a csoda minden szakaszában a játék, mert amit a kolónia játék csillag játékosok nem fog unatkozni. Próbáld ki, és épít egy fantasztikus karrierjét a világ a jövőben!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more