Könyvjelzők

Játék Tanki Online online

Játék Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online egy újabb izgalmas háromdimenziós élményt a játékosok, akik szeretnék lőni. A játék jött létre a változata a klasszikus Tank Battle, akik vissza a 1990-es játékkonzol dandy. Ők ütött annak minden szépségével és játékmenet, de ma lesz képes játszani egy háromdimenziós változata az arcade a multiplayer mód.
Az elején a játék akkor regisztrálni kell, és menni egy kis képzés, amely megmondja, hogyan kell futtatni a tankok, hogyan lehet fejleszteni a játékot, és nyerjen. A képzést követően lesz képes, hogy néhány prémiumok a további fejlődéshez.
Kezdete előtt a csata, hogy nyissa meg a fenti alkalmazások, amely megtekinthető minden csatát csatlakozik. Nézd meg ezt a nagyon óvatosan, és ha egy kezdő, ne mássz a súlyos harcok. Azt is megszervezi a saját csatát, ha nem talált megfelelő listát. Ebben Tanki Online egy garázs, amelyben a fő tevékenysége a játék, akkor lehet kapni az új típusú eszközök, a meglévők korszerűsítése. A javulás tartalmazza szinte az összes háborús gépezet, honnan hernyók a hordó fegyvereket és lőszert nekik. Ne kalapács a napi bónuszok azok segítségére lesz a fejlődés, több díjat és alkatrészek.
Egyes csatában különböző körülmények nyerni, attól függően, hogy melyik módot választja, vagy hozzon létre magának. Ahol szükség van, hogy elpusztítsa az összes ellenséget, valahol tartani saját adatbázist játszik, mint egy csapat, de valahol, és elfog az ellenség zászló. A játék térképet a legkülönbözőbb források, kiválasztja őket, akkor javíthatja a tank egy bizonyos idő, de ne feledje, hogy az ellenség is tisztában van a bónuszok, ezért legyünk óvatosak.
Devizák is sokfélék, akkor hogyan lehet, és vásárlás. A kristályok, amelyeket külön meg lehet vásárolni nagyobb teljesítményű fegyverek és felgyorsítja a modernizáció harci egységeket.
Online tankok könnyű kezelni csak néhány billentyűk a mozgás és a tüzelés, létezik egy olyan sajátosság akkor viszont a torony, amelyen a fegyvert. Győzd le az ellenséget, és keresni tapasztalati akkor kinyit az új előnyöket, amelyek így forgalomba helyezését a bajnokságban és saját klánok.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more