Könyvjelzők

Játék Ardillas Vs zombik online

Játék Squirrels vs Zombies

Ardillas Vs zombik

Squirrels vs Zombies

A játék Ardillas Vs zombik megyünk veletek a világűrben. Van egy bolygó él ésszerű magfehérjének. Évszázadokon, ők a mezőgazdaságban dolgozók, tanulmányozta a különböző tudományok - a rövid életű, mint mi. Mivel az egyik tudós végzett kísérleteket javítása műtrágya és valami elrontotta a vegyszereket. Amikor permetezzük a vizsgálati területen sík véletlenül repült át a temető, és a gyógyszer volt a temetőben, és miatta halott életre, és vált zombi. Most ez a horda szörnyek mozgó egyik település a fehérje, azzal a céllal, hogy törölje le a térképet. Ön az egyik tiszt a hadsereg a törzs, és most meg kell szervezni a védelem a települések. A katonák rake az Arsenal speciális dió, amely, ha lőttek képesek megölni a szörnyeket. Most a feladat az, hogy védekező osztagok, ahogy a következő egy zombi, aki megkapja a tüzelési szektor és meg kell semmisítenie az ellenség még mindig a szélén. Gyilkosságért kap pontot. Szintén kattintson a csillagok megjelenő területén, hogy kapsz pénzt. Rájuk is bérelhet újoncokat, valamint, hogy új védelmi szerkezetek. Minden szinten a több ellenséget növekedni fog, és a szörnyek változatos. Így például a tisztviselő a védelem lesz, hogy dolgozzon ki a lépés. Ez kialakítja a te Talan stratéga és intelligencia
Játék Ardillas Vs zombik egy nagyon cool játék, valamint a funky grafika és zene. Töltsd le bármelyik kedvenc eszközök, és csak jó időt. Is, akkor játszani, és az interneten. Ha szeretné látni a fejlődést, akkor más csak megy bejegyzése. Ez megadja a lehetőséget, hogy nézd meg a sikert a többi játékos, és mutassanak. Élvezze a játékot, és időtöltés.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more