Könyvjelzők

Játék Temple Trap online

Játék Temple Trap

Temple Trap

Temple Trap

Előttünk egy új, izgalmas játék Temple Trap ismert cég fejleszti érzékszervi játékokat. Ebben, mi találkoztunk Jack - motivált fiatal régész, aki keres, az ősi leletek és a különböző értékeket. Az egyik szerint az ősi kéziratok, a dzsungel mélyén volt elrejtve egy régi templom, amely a legenda szerint a rejtett ősi kincseket az egyik indián törzsek éltek ebben a dzsungelben. Hősünk gyűjtötte össze az összes, hogy szüksége van az expedíció elindult felfedezni a templomba. Úgy van, hogy csatlakozzon hozzá ebben a kalandban. Mi meg fogja vizsgálni ezt az ősi szerkezetét és megfejteni a titkait. Útközben, hogy megfeleljen a különböző csapdák, rejtvények és rejtvényeket, hogy meg kell oldanunk. Ne feledje, hogy ez attól függ, hogy az élet a mi hős, mert ha hibázik valahol, akkor Jack meghal, és meg kell kezdeni a játékot az elejétől. A játék irányítása az egérrel
Játék Temple Trap egy meglehetősen érdekes telek, gyönyörű grafika, és nagyon szép zenei kísérettel. Mindez együttesen egyedi hangulatot teremt a játék, ami elmerüljön és segít felcsillan a szabadidő eltöltésére. Mount Temple Trap a kapcsolatot telefonon, számítógépen vagy tabletta és merüljön el a világ a kaland és rejtély. Ha azt szeretnénk, akkor csak online játszani az interneten. Ehhez megy egy minimális regisztrációs vagy bejelentkezés egy számot a szociális hálózat. Ez megadja a lehetőséget, hogy meghívják barátaikat Temple Trap, valamint az összes folyamatban jelenik meg a profiljában. A játék célja, hogy fejlesszék az intelligencia és a logikus gondolkodás. Dőljön hátra, és szórakoztató.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more