Könyvjelzők

Játék Üdvözöljük a Zombie online

Játék Welcome To Zombie

Üdvözöljük a Zombie

Welcome To Zombie

A virtuális kiterjedésű egyszerűen túl sok zombik, akkor lógott itt minden alkalommal, és ha számuk növekszik, van egy bátor hős, mint az egyik játékunk Welcome To Zombie. Itt az ideje, hogy elpusztítsa a pár száz zöld lények, legyen minden a mész nem fog működni, de egy jelentős része még mindig sikerül. Férfi megragadta mindkét kezével a gépbe, és elment, hogy megfeleljen a tömeg vámpírok. Ne hagyja, hogy egyedül, mielőtt a büdös zombik hadsereg zöld darab rothadó hús. A játék cselekmény igénytelen - lő halott irányába mozog a hős, szaguk illata a friss hús, és alig várja, hogy megegyék. Szörnyek sok van, ne hagyd, hogy körülveszik jellegű ez a sok ész nem kell, nyomja a teremtés minden oldalról, és miután felzárkózás mindig új. A szóbeszéd gyorsan elterjedt a hír, és a zombi hordák folyamatosan érkeznek. Játék Welcome To Zombie - dinamikus shooter elemekkel horror, a szám a zombik is belevetette magát a pánik senkinek, de nem az, aki önként úgy döntött, hogy foglalkoznak velük. Van egy komoly veszélye, hogy legyen, mint kegyetlen szörnyeteg, ha gonosz tvaryuga kusnёt nyak vagy kézzel, ne hagyd, hogy közel van, néha megéri, hogy fokozzák vagy ugrik, hogy egy kényelmes helyzetben, és onnan a tűz. A karakternek van egy valódi lehetőséget, hogy fejlesszék és javítsák harci képességek és fegyverek, használja, ha összegyűjteni néhány érmét, és a számuk számától függ zombik megölt. Ennek eszköze a menedzsment a játék Welcome To Zombie
Az egérrel, ha játszani PC-n vagy laptopon. Amikor játszik egy okostelefon, de még mindig egy kis eszközt, akkor az ujjával, és forgassa el a készüléket, miközben játszik. A játékhoz nem számít, milyen eszközt fogsz játszani: az iPhone, iPad, Android vagy Windows Phone. Mindenütt a játékot, és akkor reprodukálni tökéletesen elégedett, hogy enyhíti a világot a zombi vírus, és minden játék karakter mérhetetlenül hálás neked.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more