Könyvjelzők

Játék Stone Age Car Adventure online

Játék Stone Age Car Adventure

Stone Age Car Adventure

Stone Age Car Adventure

Ma, a játék Stone Age Car Adventure fogunk találkozni veletek az egyik kedvenc a mi kis családi Flintstones. Ahogy emlékszem, hogy él a kőkorszaki, és életük egy folyamatos kaland. Mivel a feje a család úgy döntött, hogy dolgozzon ki egy autó. Ő törte a fejét éjjel, és végül feltalálta a világ első autó. Most meg kell vizsgálni, hogy tűzzük ki az úgynevezett teszt-meghajtó az új autót. Megyünk aktívan részt venni benne. Előttünk egy út tele mindenféle csapdák, akadályok, kudarcok a földre, és ugrik. Minden olyan lesz, mint bonyolítja, és segít a játékban. Hősünk fog borítani az autó egy bizonyos sebesség. Minden csapdák akkor csak meg kell átugrani. Amint a gép közelebb ezeket egyszerűen kattintson a képernyőn, és hősünk ugrás és repülni egy akadály. Útközben, összegyűjti hatalmas gyémántot, amely megadja a játék pont. Csak gyűjteni különböző bónuszokat, amely segít növelni az életszínvonalat vagy megjavítani az autót
Játék Stone Age Car Adventure egy igen érdekes és jól rajzolt grafika. Nyitva a kőkorszaki Car Adventure szórakoztató fogja tölteni az idejét részt az izgalmas kalandok a fejét a család Flintstones.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more