Könyvjelzők

Játék Forge of Empires online

Játék Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires

A Birodalom kovácsolása - az primitív társadalomtól a modern időkig. A Birodalom kovácsolásának játék egyedülálló, hogy a benne szereplő ember az emberi fejlődés és a tudományos eredmények minden szakaszában megy keresztül a kőkorszaktól napjainkig. Ez a projekt világszerte több mint 20 millió játékos figyelmét felkeltette, így a felhasználónak nem kell egyedül lennie a játékvilág sivatagi területein. A Forge of Empiresben a játék egy kis faluban kezdődik, amelyet csak néhány ember lakott. Új technológiák feltárásával, a tudomány és a kultúra fejlesztésével a játékos hatalmas, hatalmas államot építhet, nagy népességgel, magas szintű iparágakkal és erős hadsereggel. Ez a projekt egy katonai-gazdasági stratégia, amelyben lehetetlen eredményeket elérni a földek bölcs kormányzása és a kiemelkedő katonai látnivalók nélkül. A Birodalom kovácsolása - funkciók. A Forge of Empires projektet csak az előzetes regisztráció után játszhatja le. Az űrlap kitöltése nem sok időt vesz igénybe, be kell írnia egy érvényes e-mail címet a megfelelő mezőbe és fel kell állítania egy jelszót. Ez a formalitás szükséges ahhoz, hogy a játékos újra és újra belépve profiljába bekerüljön az összes eredmény, erőforrás és barát. A felhasználó új világában egy Ragu Silvertong nevű tanácsadó találkozik a felhasználóval, a kezdeti szakaszban segít megérteni a játék bonyolultságait. Később más tanácsadók jelennek meg - az építész megtanítja az épületek építését és a termelést, a tudós megtanítja a kutatás megkezdését, a katonai oktató a hadsereg kiképzését és egy kampányt. A sikeres gazdasági rendszer felépítéséhez forrásokat kell kinyerni, termelést építeni és termékeket előállítani, valamint adókat beszedni. Ehhez épületeket kell építenie:
• A lakóépületek növelik a városi lakosok számát, akik viszont adókat fizetnek, és érméket hoznak a kincstárba. • A termelési létesítmények lehetővé teszik az erőforrások kinyerését;
• Az alapanyagokból történő ipari termelés különféle árukat eredményez, a különféle iparágakhoz használt anyagok a kontinens különböző részein helyezkedhetnek el;
• A katonai épületek lehetővé teszik csapatok toborzását és kiképzését. • A középületek és a város dekorációs dekorációi örömmel szolgálják a lakosokat és növelik boldogságuk szintjét. A boldog népesség boldogan fizet adót és az állam javát szolgálja. Egy gyönyörű és boldog város minden bizonnyal jó, de a fejlődéshez új épületekre van szüksége, tehát a terület kibővítése és a szomszédok elfogása nélkül nem fog működni. Először a játékosnak meg kell vizsgálnia a szomszédos területek felderítő műveleteit, majd csapatokat kell oda küldenie. Csak új területekkel való csatlakozással bővítheti birodalmának határait. Különböző típusú csapatok vannak a FOE TV-ben. Úgy tűnik, hogy egy játékos az idő múlásával mozog, és az állam tudományos alapja fejlődik. A hadsereg a következő típusokra oszlik:
• Gyors katonák - messzire haladnak, de a páncél gyenge;
• Könnyű csapatok - gyors, erős;
• Nehéz csapatok - lassú, de jól megvédtek, ha közel állnak az ellenséghez, és nem ellenállnak;
• Nyilak - tökéletesen támadnak távolról, de nem tudnak közel állni;
• Truckerek - csak a távolsági csaták képesek lőni az egész csatatéren. FOE játék, ahol a felhasználó irányítja a csapatokat és a csata menetét. Lehetséges, hogy elosztja azt a katona, akit jobb harcba küldeni ezzel az ellenséggel, és akinek hagynia kell szülővárosa védelmét. Maga a csata fordulóban zajlik, lépésről lépésre, a felhasználó önállóan mozgatja katonáit, és elküldi őket a támadáshoz. Vannak szomszédok a játékban, akikkel harcolni, kereskedelmet folytatni vagy egyesülni lehet a Céhben.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more