Könyvjelzők

Imperia Online

Alternatív nevek: Imperia Online

Game Empire Online – falutól hatalomig

A stratégia fogalma a cselekvések átgondolt rendszerét jelenti egy globális cél elérése érdekében a rendelkezésre álló erőforrások felhasználásával. Az Empire online böngészőjáték játékosok milliói számára elérhető online. A projekt sajátossága, hogy minden művelet valós időben történik, és több mint 30 millió felhasználó vesz részt a projektben.

Az Imperia Online játék megkezdésekor a felhasználó egy egyszerű regisztráción megy keresztül, amelynek űrlapja mindössze három mezőből áll - név, jelszó és e-mail cím. E percnyi procedúra után a játékos visszakerül az időben a középkorba, és kap egy telket több házzal. A képzés elég gyorsan véget ér, és a felhasználónak nincs más dolga, mint átgondolni és felépíteni egy sikeres stratégiát, hogy egy kis faluból egy nagy és hatalmas erős birodalom váljon. A projektben mindössze négy erőforrás áll rendelkezésre egy hatalmas erő felépítéséhez: arany, kő, fa és vas. Az elmét és a rendelkezésre álló erőforrásokat felhasználva a játékosnak hosszú utat kell megtennie. Felhívjuk figyelmét, hogy a játékba való újbóli belépéshez csak Imperia online bejelentkezés szükséges.

Fejlesztés és szabály

A saját birodalma fejlesztésének módjai különbözőek a játékban, a játékosok maguk határozzák meg a saját sikeres forgatókönyvüket, de ha nem egyszerre fejleszt minden irányt, akkor az egyik vagy a másik irányba való torzítás minden bizonnyal befolyásolja az életminőséget alanyai közül. A projektben a feladatok úgy vannak felszerelve, hogy az arany középút megmaradjon.

Az Empire Online játék négy tevékenységi terület fejlesztését teszi lehetővé egyszerre:

  • Katonai politika Hatalmas hadsereg létrehozása speciális épületek építésével és az új típusú fegyverek kutatására szolgáló tudományos bázis kialakításával lehetséges. Az erős hadsereg lehetővé teszi a játékos számára, hogy kiterjessze a területet, tartományokat csatoljon az állam fővárosához, és gyarmatokat alkosson;
  • A gazdasági növekedés az erőforrások kitermelésével és az iparágak jelenlétével érhető el. Minél több állampolgár van egy virtuális országban, annál több a munkaerő, és annál több lehetőség adódik. A jövedelem másik fajtája a kereskedelem. Kereskedhet más játékosokkal.
  • Diplomácia és szövetségesek, a szomszédok és barátok a játékban nem csak a kereskedelmi kapcsolatok és útvonalak kialakításához szükségesek, hanem katonai szövetségekhez is. Egy meglévő szövetséghez csatlakozva vagy saját létrehozásával a játékos, bár pénzeszközökkel járul hozzá a közös pénztárhoz, technológiát, katonai támogatást kap barátaitól, vagy egyszerűen kölcsönkérhet pénzt.
  • Kulturális fejlesztés gyönyörű városokat kell építenünk kulturális látnivalókkal, ez erős gazdaságot jelez. Előfordulhat, hogy a játékos nem feltétlenül katonai eszközökkel terjeszti ki területét; a projekt többi résztvevője harc nélkül csatlakozhat egy erős Birodalomhoz.
Az

Empire Online Great People-nek van egy másik jellemzője: uralkodók dinasztiái vannak, akik felhalmozhatják saját tapasztalataikat. Minden császárnak megvannak a saját képességei és erősségei bizonyos területen. Az a figyelemre méltó, hogy ezek a szereplők valódi életet élnek, születnek, felnőnek, megöregednek és meghalnak. Minden Nagy Embernek van tehetsége valamihez, például növelheti a csapatok számát.

Az Empire Online projektben korlátlan ideig játszhatsz, a játék laza tempóban zajlik, de a felhasználó nem fog belefáradni a hosszú várakozásba, hiszen amíg egy-egy feladat elkészül, nyugodtan lépkedhetsz tovább mások. A projektben résztvevőknek lehetőségük van egymással kommunikálni, közös stratégiákat, terveket és fejlődési utakat megvitatni.

Különös figyelmet kell fordítani a grafikára és a hangra. A jól megrajzolt képek és a harmonikus hangkialakítás még a legigényesebb játékosoknak is tetszeni fog.

Ha új vagy a játékban

Ha még mindig tétovázik, hogy játsszon-e vagy sem, akkor íme az ajánlásunk – hogy megtapasztalhassa a játék minden varázsát, először ki kell próbálnia az x20-as nagysebességű szervert. Ez azt jelenti, hogy az Imperia Online normál sebessége 20-szorosára nő, és gyorsan megértheti az összes bonyodalmat, és elérheti azt a pontot, ahol a játék valódi taktikai stratégiává válik, a háború és a csaták minden örömével együtt. Egy szezon lejátszása után (ami 20 napig tart), könnyebb lesz a dolgod a klasszikus szervereken. Már az elején megérted a játékot és annak finomságait – ez megadja a kulcsot a sikeres játékhoz a szezon közepén és az utolsó szakaszban

Olyan játékok, mint az Imperia Online

  1. Goodgame Empire
  2. Ikariam
  3. Travian
  4. Birodalmak Forge
  5. Elvenar
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more