Könyvjelzők

Imperia Online

Alternatív nevek: Imperia Online

Birodalom Online a faluból az államnak.

A stratégia fogalma egy átgondolt cselekvési rendszert jelent egy globális cél elérése érdekében, a rendelkezésre álló források felhasználásával. Az online Empire böngésző játék több millió játékos számára elérhető online. A projekt jellegzetes vonása, hogy minden tevékenység valós időben zajlik, és több mint 30 millió felhasználó van a projektben.

Az Imperia Online játékot elindítva a felhasználó egy egyszerű regisztráción megy keresztül, amelynek formája csak három mezőből áll - név, jelszó és e-mail cím. A perces eljárás után a játékost időben átviszik a középkorba, több házat kapott telket. A képzés elég gyorsan véget ér, és a felhasználónak nincs más választása, mint gondolkodni és kidolgozni egy sikeres stratégiát annak érdekében, hogy egy kis falut nagy és hatalmas, erős birodalmá alakítson. A hatalmas erő építéséhez szükséges források mindössze négy darab arany, kő, fa és vas. Az elme és a rendelkezésre álló erőforrások felhasználásával a játékosnak hosszú utat kell megtennie.

Fejleszteni és uralni.

A játékban a saját birodalmuk fejlesztésének módjai különböznek, a játékosok maguk határozzák meg a sikeres forgatókönyvet, de ha nem fejleszti ki az összes irányt egyszerre, akkor az egyik vagy a másik irányba mutatott elfogultság minden bizonnyal befolyásolja a polgárok életminőségét. A projekt feladatai úgy vannak felépítve, hogy fenntartsák a középtávot.

A

Game Empire Online lehetőséget kínál négy tevékenységi terület fejlesztésére egyszerre:

  • Katonai politika Erőteljes hadsereg létrehozása lehetséges speciális épületek építése, az új fegyverek tanulmányozására szolgáló tudományos bázis kifejlesztése során. Az erős hadsereg lehetővé teszi a játékosnak, hogy kiterjessze a területet, csatlakozzon a tartományokhoz az állam fővárosához, és kolóniákat alakítson ki;
  • A gazdasági növekedést az erőforrások kinyerésével és az iparágak rendelkezésre állásával érik el. Minél több állampolgár van egy virtuális országban, annál több munkaerő és több lehetőség áll rendelkezésre az adóbeszedésre. Egy másik jövedelemtípus a kereskedelem. Kereskedhet más játékosokkal.
  • Diplomácia és szövetségeseinek szomszédai és barátai a játékban nemcsak kereskedelmi kapcsolatok és útvonalak létrehozásához, hanem katonai szövetségekhez is szükségesek. Ha csatlakozik egy létező unióhoz vagy létrehoz egy, a játékos, bár hozzájárul a közös kincstárhoz, technológiát, katonai támogatást kap a barátaitól, vagy egyszerűen pénzt kölcsönöz.
  • A kulturális fejlődésnek gyönyörű városokat kell építenie kulturális látnivalókkal, ez egy erős gazdaságot jelképez. A játékos nem feltétlenül katonai úton terjeszti ki területét: más projekt résztvevői harc nélkül csatlakozhatnak egy erős birodalomhoz.
A

Empire Online Great People-nek van egy másik tulajdonsága, benne vannak az uralkodók dinasztiái, amelyek felhalmozhatják saját tapasztalataikat. Minden császárnak megvan a maga képessége és erőssége, bármilyen területen. Figyelemre méltó, hogy ezek a karakterek valós életet élnek, születnek, felnőnek, öregednek és meghalnak. Minden nagy embernek van tehetsége valamire, például növelheti a csapatok számát.

Az Empire Online projektben határozatlan ideig játszhatsz, a játék kényelmes ütemben fut, de a felhasználó nem fog belefáradni a hosszú elvárásokba, mivel az egyik feladat végrehajtása közben biztonságosan megteheti a másikot. A projekt szereplőinek lehetősége van kommunikálni egymással, megvitatni a közös stratégiákat, terveket és fejlesztési útvonalakat.

Különös figyelmet kell fordítani a grafikára és a hangra. A kiválóan rajzolt képek és a harmonikus hangterv még a legigényesebb játékosokat is örömteli.

Unique húsvéti esemény az Empire Online - ban (10-21. 04. 2020)

A

Húsvét a naptár egyik leghíresebb és elismertebb ünnepe. És ezért vesszük nagyon komolyan minden évben. Ez az év természetesen nem különbözik. Az egyetlen kérdés, amelyet húsvétkor kell feltennie, a következő: hány tojást tudsz hordozni egy kézzel? Mit fogsz csinálni a másik kezével? Nos, a második kérdésre a válasz egyértelmű - tojást fog gyűjteni! Valójában a tojások számának nem számít, mert amennyit csak tudsz szállítani! Ez a lényege a Tojásvadászatnak, amelyet újraindítanak a húsvéti ünneplés céljából! Ez április 10-én kezdődik és április 21-én ér véget.

Azoknak, akik először kipróbálják a Tojásvadászatot, a szabályok egyszerűek:

    Néhány semleges városban a tojásokat elrejtik;
  • Minden játékos kémeket küldhet bármely semleges városba, és lehetősége van megrendelni kémeit tojáskeresésre; Az összegyűjtött tojás felhasználható játékszerek és booster-ek vásárlására;
  • Minden alkalommal, amikor egy játékos tojást talál, esélye van, hogy SPECIÁLIS legyen;
  • kötet, talizmán, doboz, terv, csizma és sok más értéktárgy várja a megkeresett tojások vásárlását;

Szóval meggyőztük Önt, hogy menjen az Imperia Online-hoz húsvétra?

Tényleg reméljük!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more